Shine a light for every soul that ain't with us.

Gomiddag! Nu är jag färdigfixad och klar. Ska in till stan och käka med mi familja, sen blir det någon fika. Därefter åker jag till Alicia, senare på kvällen ska vi på bio, sen åker vi hem hit och sover här. Blir toppen!
Men ja, ha en underbar fredag. Hööööres!

Haha, så jääääääääääääävla fula!

Sol sol, strålande sol








Så himla härliga bilder, älskar dom. Var ute och knäppte dem för kanske en halvtimme sen och jag bara njuter utav solen, det är så jäkla skönt. Man hör hur det rinner och smälter bort, aaah.. välkommen vår!
Har hunnit med ganska mycket den här soliga morgonen, har läst massa sidor i boken, hjälpt till med disken, tagit bilder, hihi. Nu ska jag platta mitt hår och börja fixa mig lite, sen så ska jag ut i solen och läsa igen. CYA

I'm the worlds greatest.

Tjena. Haha, ja vi skulle ju som sagt skotta men det blev bara att vi gjorde i typ en timme, så vi blev klara typ tjugo över sju, jaha men pappa skulle ju komma åtta.. Hmmm, så jag fick stå och vänta. Haha nä jag skojja, fick skjuss av Micke. Sjysst!
Haha. Aja, har inte så vääldans mycket att skriva förutom att jag ska se klart Pay it forward, jag orkade inte riktigt igårkväll. Morgondagen ska spenderas med mannen utan öde (svenska boken).
Ja.. förresten så vill jag att fler kommenterar bloggen (ÄVEN fast inläggen inte e så intressanta!) Har faktiskt 40-50 läsare, så lite kan ni väl skriva? ;)
Idag när vi åkte till Huddinge så medans vi satt i bilen var jag tvungen att sätta på en skiva som påminner grymt mycket om resorna till Värmland, det är typ ett ''pojkband'' fast de är gamla, tror de heter ''The Irish collektion'' eller något haha jaja iaf ni vet inte ett skit vad jag snackar om men aja, det är bra låtar faktiskt, som påminner om när vi åker till Värmland. Älskar det, att veta att det bara är 2 mil kvar tills vi är i Östervallskog, aah.. , eller när jag och Tvillingsyrran tjafsar om vem som ska sitta fram(hahaha), eller när vi kommer dit en sommarkväll och rusar till Edoff's, eller när vi bara ligger på studsmattan och drar massa roliga skämt, eller går till ''Lilla affären'' och köper glass och sitter där och chilli'n  är good times. Saknar det. Men i sommar ses vi, eller påsk. DÅ JÄÄÄÄVLAR!


Emilia, Jag, Jasmine och Agata. Underbara människor. Love you guys.



Alexander(Barndomsvän sen 14 år tillbaks,) och Coffer..(Alex kompis) skitjysst. :)


Haha, Jasmine(bästaste vännen) och sen Julie, lärde känna henne förra sommarn tror jag det var, skitsnäll.



Daniel, Anders o Alex.. dunderbara!



Jag. ÄLSKAR denna bild.

Ja, de var nog allt. Hittar ingen bild på Jenny, men lärde känna henne på Höstlovet, och det finns fanimej ingen som har lika skön humor som vi! Du betyder grymt mycket.


Underbara solsken.

Haha om ni undrar vad jag gör på den här bilden så kollar jag ut genom fönstret, man ser hur snön börjar smälta ifrån båten. Vattnet bara rinner ner. KEEP GOING.
Nu ska jag kila! Efter vi har varit på hörselkontrollen så skall laget skotta mossen haha ;p så updaterar ikväll. Ha en underbar torsdag. Och njuuuut av solen!

Osminkad, (orkade inte idag. Så fejjan får vila ifårn smink, yeee. Haha. Thank god för det.)
Tjingeling.

Torsdag

Morsning korsning. Vaknade för en timme sen, wohow. Längsta jag har sovit på lovet faktiskt, men det är OK..
Ska strax börja fixa mig, hoppa in i duschen & så. Sen ska jag, pappa & syrran till Karolinska, där syrran ska göra en hörselkontroll..
jag kanske också borde göra en? Hör ju som en, ja vet inte vad.
Jaja.. cya



(Jag drömde förresten att snön hade smält bort, oooh fan att jag drömde..aahahhaha)


Tiden var fantastisk.

Häromdagen, för några dagar sen så fick jag en fråga av en person. Den frågan  fick mig att tänka efter. Den handlade om en tjej, som heter Linda. Vi har känt varandra sen dagis, och framåt, vi började på fotbollsskola tillsammans. Jag, hon och min tvillingsyster. Det vi hade var speciellt. Det finns ingenting , ingenting som kan få mig att ändra min vänska till henne. Den är stark. Även fast vi inte alls är något idag.. jag vet inte vart jag vi står idag. Jag ska gå helt rakt på sak och inte skriva att ''vi är inte lika tighta som förut'' Det vet båda att vi inte är. Vi är ingenting idag. Eller, jag menar vi kan smsa någon gång ibland och snacka på msn. Inget mer. Det är så jävla tragiskt, det svider att skriva men det är sant. Sanningen svider, det gör den..
Men jag kommer aldrig att radera minnerna som vi har, för dem är helt jäkla oslagbara. Det är minnen som inte går att beskriva, alla bilder och allting. Det är helt sjukt, jag behöver nog inte nämna. Du o emilia vet exakt vad jag pratar om.
Jag får ett leende på bilderna när jag tänker på dem, det är sant. Jag blir glad inombords och ler. Men jag ler inte bara, jag känner en stor tyngd i mig, som en sten eller något. Som vägrar släppa. Vart tog allting vägen? Jag trodde aldrig att något, NÅGOT skulle komma emellan oss, jag trodde vi skulle vara vänner för livet, och våra planer om att flytta ihop när vi blev äldre, våra planer inför alla sommrar då vi lovade varandra att vi skulle ta igen allt som vi missat. Sommaren 2006 var den bästa i mitt liv, då vi åkte ner till värmland tillsammans. Allt var så bra.
Men det är inte som förut, det är massa saker som har kommit ivägen. Pojkvänner,skolan, andra kompisar, fotbollen, ja.
Men vafan, vi som var bästaväner har ingen tid med varandra. Vi ses inte mer.
Alla frågar ibland, mamma, andra anhöriga, mamma sa senast idag ''Det var länge sen Linda var här''.
Jag nickade bara och gick därifrån.
Vi har delat så himla mycket tillsammans, skratt och tårar. Gud vettevad, allt som har sin början brukar ha sitt slut. Vart fan är slutet för oss?




Sånt gör mig bara arg.

Hur fan kan man sitta där och bara ha benen i kors, och låtsas som om INGET har hänt? Han har för i helvete dödat en person, en människa. Fyfan. Sånt gör mig så jävla arg.
''Jag har aldrig skadat Caroline'' NEJ, DU HAR JU BARA DÖDAT HENNE. ÅÅÅH, jävla cp. Ush. Och de där killarna som rånar en 8-årig kille, 8 ÅR! Hur fan kan man göra så? Jag förstår mig inte på världen ibland, var i helvete är vi påväg? Den där 8åringen kommer att vara rädd hela sitt liv (antagligen) och asså, ah shit. Jag snackar om efterlyst som tog slut för 30 min sen, fyfan. Jag blev så arg så jag bet mina egna händer, haha. Ok. men ärligt.. vad fan tänker ni med som gör sånt här? Ni är smuts. Ni är inte värda ett jävla SKIT

:)

Hejsan. Kom hem för ett tag sen, har varit och handlat lite grejjer till mitt rum med pappa. Egentligen skulle vi endast köpa förvaringslådor, men liite mer blev det. Nu ska jag kolla runt lite på internet, sen blir de efterlyst. Men först;

En ring som jag köpte, ur&penn 20:-.




Bordslampa, som jag verkligen behöver!



Förvaringslådor, blir att rensa garderoben imorgon då!



Skitsnyggt bäddset, aaah.


Onsdag

Dagarna rullar på och jag njuter utav sportlovet.
Vi var duktiga idag också och var ute, gick snabbt två varv.. härligt. Hann med en del snack också - som vanligt, haha. Vi är bäst.
Nu skall jag duscha i tiiiiiimmar, haha nej inte riktigt men jag ska göra hårinpackning , ansiktsmask osv. Sen får vi se vad som händer under dagen. C ya

Varför? De är bara BARN!

Idag, eller OK..Igår blir det, när jag kollade på Dr.Phil så blev jag ganska upprörd, inte på själva programmet, nejnej. Men avsnittet handlade om kvinnor som SLOG, ja ni såg rätt.. SLOG sina barn och behövde hjälp. Helt seriöst, dom satt där och berättade att de brukade dra i håret, ge en örfil, skrika rejält åt dem.. och lyssna, en av mammorna hade drömt att ungen var en slagpåse, hennes egna barn alltså! Och att hon ahde slagit hennes barn så hårt att hon dog. Alltså, shit.

Jag trodde att jag skulle, vettefasiken.. men jag blev helt chockad. VA? Så får det f*n i mej INTE gå till, alltså det är INTE OK någonstans. Helt sjukt var det att kolla, jag kunde knappt kolla dem människorna i ögonen, eller alltså in i tv:n. Sånt där gjorde mig bara äcklad, och jag tyckte synd om barnen. Ett barn berättade själv hur mamman hade skrikit åt henne och sedan slagit henne. Egentligen.. varför skaffar man barn? (Om man är en sån mamma) Tror man att det hjälper att skrika åt dem? Att de blir bättre personer? TVÄRTOM..De tror ju att det är rätt och att man ska göra så, och tar efter av sina föräldrar. Det är INTE barnet som ska ta skiten. Iallafall, det var allt jag ville få ur mig tills vidare.. ha de bra, nu ska jag kolla på film sen somna till den antar jag. Gonatt!


Om jag ska vara lycklig, ska ingen stå och hindra det.

Hola!
Följde med pappa och handlade lite, så ja.. jag har inte bara läst boken, (läste typ 20 sidor sen somnade jag på soffan haha) Men det var nog för att jag gick upp hyffsat tidigt. Just nu är jag väldigt pigg (kan bero på monster.dricka som jag dricker just nu, muuuums)
Imorgon så ska jag ut och springa med M, vi har varit duktiga med det där.
Jaja, ska ladda ner some muuusic till min bebis. (ipoden) haha, c y a

Bild tagen typ nyss. I <3 webbcameran

Tänk vad litet ett sms kan göra..

Tisdag idag. Jag har redan varit ute med tidningarna och det känns skithärligt. Idag har jag inget planerat alls och det känns faktiskt väldigt skönt om jag får säga så. Men jag vet vad jag ska göra. Läsa ut svenska boken.. den ska vara klar på onsdag efter lovet, så det är bättre att bötja nu när jag inte har något planerat, annars kommer jag bara skjuta upp på det ännu längre, inte bra.
Igår hade vi också Södertäljes fystränare (Ishockey, elitserien närmare bestämt) i brandsprutan, han snackade om kost och sånt, det var faktiskt ganska kul. Haha man fick reda på mycket saker man verkligen inte visste innan, så nu blir det till att ändra min kost. Nu jävlar. Haha. Jaja, dags att börja läsa..hmm, ska nog ta te också. Ha en bra tisdag, skriver lite senare.
JUSTJA, det jag täntke skriva.. på söndag är det match hihi, fick ett sms fråm tränaren om jag kunde vara med, ofcourse kan jag det. Ah, älska match.


So serious!






Jag vet att du älsakr det. Haha. Så jäkla sköna vi är. Älskar dig vännen.

I'll try to keep my head up high.

Före:





Efter:





Ja, ni ser skillnaden. Men det är faktiskt mysigare i verkligheten. Jag hann iallafall klart med all städning. Annars så har jag bara legat framför datorn, laddat ner bra filmer (hoppas jag), och kollat på Beck. Haha jag har preciis lärt mig hur man laddar ner filmer till ipoden.yeeeey! Så nu blir det massvis med film där också. Perfa.

Baby, I can sleep trough the pain

Tjuuuuuus. Gymmet gick skitsnabbt, haha jag och Alexandra skrattade igenom det..haha misslyckad träning ;p nej men det var ganska kul.
Nu ska jag börja se en film, sen blir det Beck..åååååh jag har längtat. Haha. Nu blir det oboy. Herrå.

Ibland känns d som jag vart ngn annan, men jag har alltid vart samma person.

Ok...eftersom att jag har jääkligt svårt att komma igång med saker(igår var jag trött) så måste jag fixa mitt rum idag. Innan gymmet. Så ska sätta igång med det aalldeles strax, ska bara fylla i denna klassiska lista först. Enjoy!
vad heter du? Emelie
mellan namn då? Margaretha
vart bor du? Trångsund
trivs du där? No comments
antal kuddar i sängen? 3 st.
kan du baka bullar? Med recept
har du varit med i scouterna? Nepp
mc donald's eller burger king? Mc donalds
äger du ett busskort?Nej
nästa mål i livet?Klara grundskolan, gymnasiumet.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer
antal timmar du sov inatt? 9!
Sover du ensam? Ja
Vad har du för favoritmat? Paella
När blev du fotad senast? Igår.
Vanligaste färgen på dina kläder? Svart,vitt,rosa, typ
Vad saknar du? Sommar
Är du blyg? Oftast inte
Vilka instrument kan du spela? typ inget, haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja
Har du spytt offentligt? Nepp
Brukar du sminka dig? Japp
Är du nöjd med ditt liv?
Oftast
Vad kan bättre?Många saker

Vad vill du jobba med? Fotboll, eller typ programledare skulle va nice (Y)
Är du musikalisk? Haha.Nej.

Har du någonsin...
Sagt ''jag älskar dig'' och menat det? Ja
Tagit droger? Nej!
Varit kär? Japp
Är kär? Nje..
De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit? Nej
Köpt något? Ja.
I sånna fall vad? Mössa
Sagt ''jag älskar dig'' till det motsatta könet? Japp.
I sånna fall till vem? Anders, alexander. (Har menat det till dem iaf)
Sjungit? Haha självklart
Senaste...
Film du såg? Hot chick
Dryck du drack? Oboy
Person du pratade med? Mammsen
Personligt..
Vad skulle du heta om du fick välja? Elin,Michelle,.
Vilket stjärntäcken är du? Vattuman
Vilken årgång är du? 93:a
Vilken skola går du på? Trånkanskolan
Vilken klass? 9an
Utseende...
Hur lång är du?Vet inte riktigt, men kanske 165? Nej.. vene!
Ögon färg? Grönblåa
Skostorlek? 39-41
Hår färg? Brunett
Långa naglar? Nej hahaha :)

.

all skit som jag fick ta, du är f*n inte värd det.

Helt sluuuuuuuut.

Hejsan. Jag är helt slut! Har haft träningsmatch och det var ganska så underbart att kliva ut på gräsplanen. Men det var så halt, så ibland var det inte lika underbart längre.. menmen! 1-1 blev det. Bra.

Tänkte vara m. Alicia, vi skulle gått på bio men vi hitta ingen bra, så det får bli någon annan gång. Hon kommer hit imorgon ist, efter the gym.

Själv så ska jag bara vila benen lite framför tv:n just nu, sen ska jag storstäda i mitt rum.. sen är det ju melodifestivalen som gäller. (:
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll. Jag lägger upp lite bilder och sånt ikväll..Höres!


Finally

Hejsan! Just nu ligger jag i min säng med min nyköpa dator och det är så jäkla nice alltså, haha är supernöjd med köpet. Ni får se bilder imorgon. Imorgon har jag också träningsmatch.Ska bli så himla roligt..kanske borde jag sova?Samling halv ett imorgon.
Nej jag ska inte skriva här med, ni får en bättre uppdatering imorgon för nu ska jag fortsätta chatta. Hihi. Ha de bra.

Studiedag. = Sportlov

Yääs! Nu är det sportlov för våran del. Så jäkla najs.

Don't be afraid, I'm always by you're side. Jag älskar dig.

Duschen och efterlyst..

Tjenixen. I'm home, och sitter just nu och lyssnar på musik.. men ska alldeles strax in i duschen, sen packa till gympan imorgon och sen blir det..*trumvirvel* efterlyst. As always. Fast jag är typ skiträdd för det haha.
Idag sprang vi iaf upp för en backe 6 gånger, fifän, sen sprang vi intervaller och till sist rushade vi & sen utfallssteg. Känns GRYMT SKÖNT att vara igång igen, och vara ute och springa nästan varje dag, liksom röra på sig. Det är så himla skönt och nyttigt. Jag har typ slutat ätat godis och sånt också, så det är mycket bra.
Jaja, ska läsa lite bloggar nu sen dusha som sagt. Ha en trevlig onsdagskväll. Gonatt.


OMOGNA jävla cpn!

ÅÅÅÅÅÅH blir så jävla arg ibland när jag går in på aftonbladet. Jag läste nyss att 5 tjejer mobbat en 14-årig flicka (sagt att hon var ful, tjock,äcklig osv) seriöst. Och hon den här flickan alltså som blev mobbad, hon försökte ta SJÄLVMORD.
JA, SJÄLVMORD! SÅ JÄVLA HEMSKT. ÅÅH JAG BLIR SÅ ARG ATT JAG VILL SLÅ DOM HÄR TJEJERNA SÅ DOM TUPPAR AV HELT ENKELT! OMOGNA JÄVLAR SOM INTE HAR VUXIT UPP..ÅÅÅH SÅNT HÄR GÖR MIG RIKTIGT, RIKTIGT IRRITERAD. hur f*n kan man mobba ngn så den vill ta självmord? helt sjukt! hoppas ni som gjorde detta får en jäkligt dålig framtid. Ni är inte värda någonting. INTE ETT SKIT.


NU ska jag springa till bussen, hejdå!

Taggad.

Hejsan. Kom hem från skolan för ett bra tag sen, men har inte orkat skriva ett ''vadjaggjortidaginlägg'' haha.
Imorgon är sista dagen i skolan, (på fredag har vi studiedag) så jag är världens lyckligaste. Och idag är det också löpträning och gud jag ä'r så jävla taggad (nej jag är inte ironisk) iih, ska fan bli kul att springa och förlora kalorier, hahaha. Nej men härlig känsla!
Har även kollat, tillsammans med pappa på datorer, det är dags för mig att skaffa en ny. Den som jag har nu börjar bli väldiigt seg! Men vi ska åka och kolla imorgon, så får vi se om det blir någon. Dem här är jag lite sugna på:


Den här första kommer ifrån Siba och kostar 8 989:-


Den här andra kostar 6 990:- och kommer också ifrån Siba.


Den tredje och sista kommer också ifrån Siba, och kostar 9 990:-


?

Snacka inte skit om att du vet vad jag känner, hur fan kan du göra det när jag inte ens vet det själv?

-



När man ber om hjälp så vågar ingen ta sitt ansvar & hjälpa en vän. men annars går det bra att säga ''att man finns där'' men när man väl behöver er så är ni
någon annanstans


I skolan. Måndag.

Ja, det var extra jobbigt att gå upp idag - som vanligt. Men jag lyckades! Jus tnu sitter jag här med Sofia och Maria, vi ska gå till bilden snart..börjar om typ 4 minuter, wups. Sen har vi rast i två timmar, då ska jag och Sofia göra klart ett häfte som ska in på onsdag.
& Ikväll är det fysträning, ska jäkligt skönt faktiskt.
Hörs när jag kommer hem! Puss.

Yummy.



Muuuuuuuums.
Det är just nu reklam på Beck.. så passar på att skriva lite här.
Imorgon är det måndag, och en ny vecka. Fast vi går bara till torsdag, sen är det sportlooov! Ska bli så jäkla najs så det går inte att beskriva. Det är nog därför jag har varit så positiv i helgen. Det gör inget att det är skola imorgon, det är liksom endå snart lov. Wohow! Kommer bli massa fotboll, träningsmatcher,gym, osv.., vara med kompisar, familjen, och annat! Längtar.
Nej nu börjar snart Beck. Tjingeling! :D

Fruktsallad och BECK

Shenixen! Gymmet gick väldigt bra, boxning och cirkelträning blev det.. mycket skönt. (efteråt ofc. Känner verkligen att jag är på G nu.. med all träning som är! Beach 09 alltså.. wow!) Nu ska jag hoppa in i duschen(har inte gjort det än hähä. Utan jag har röjt undan massa kläder och annat från rummet..) sen göra en stor och god fruktsallad, och sätta på mig min mysdress som jag fick av världens bästa mamma. Som alla hjärtans dag present. Love you. Sen så blir det BECK. Ha en trevlig söndagskväll!

Mysdressen..så jäkla skön!

I forgot..

Igår innan vi skulle dra iväg på cupen så åkte jag & Lovelisa till farsta en sväng, blev ett impulsköp då.. inte bra. Men snigg är den!


Gina tricot, 99:-!!!!!!

Nä, nu ska jag forts. med städningen som jag inte hann med i förrgår,
ciaaaaaaaaao

Söndag.

Är redan sndag, wuhuw tiden bara rinner iväg. Igår så gick vi tyvärr INTE vidare till slutspel, men vi kämpade på bra endå och hade spel en del gånger. Vi spelade trots allt mot tre divisioner högre än oss.. så vi gjorde det rätt så bra ändå!
Nog om det.. sitter med en kopp te just nu och ska snart göra riktig frukost, japp.. för idag så väntar gymmet, Yey. Det är en härlig känsla efteråt.

Gammal bild på me and mah cousin :)


Efterlängtade helg!

Hola. Eller ja, godkväll..
nu ska jag strax gå till min säng och somna och sova i ungefär 12 timmar, haha. Måste vara utvilad och pigg tills imorgon. Kommer bli tufft, det är lag som spelar i division 2 som är med, så ja.. enligt tränarna ska de vara tufft, men vafan!
Har vi viljan, då kan vi komma jävligt långt. Och jag kommer inte att ge upp.




Som du beter dig nu, vem har du blivit? inte den killen som jag delade mitt liv med. Saknar dig som fan men ja vet att det är slutet. Trött på alla myter, sagor om lyckan .Finns de ngn gud så var i helvete är han? Jag trodde du var äkta, men vad fan får man tillbaks? Ett stort jävla svek och din kärlek blev till hat.
Allt vi hade, det är borta. Måste vandra iväg. Fan, smärtan är oändlig, jag kan inte stanna här..
Jag skiter i allt du är, jag skiter i vem du är nu. Du såg mitt innersta, nu finns det fan inte kvar

Lite nytt i garderoben.







Ja,som ni ser så blev det inga fotbollsskor. Men jag hittade inga. Hähä. Inga som jag ville ha iallafall, och förresten så vågar jag typ ine köpa nya, jag kan ju tappa hela tekniken och allt! haha nejdå.. men dom som jag ahr nu är bra, bara att jag inte gillar färgen svart, för den passar inte med våra matchsställ, blått. Men skitsamma, dom är bra och ja, punkt slut.
Iaf..

Bild 1: T-shirt, HM. vit,
Bild 2: T-shirt, HM Marinblå/vit ( så jääkla fin till sommaren! + att det finns en bikini so mser likadan ut, eller alltså samma färger som t-shirten. Snacka om att den är miiin snart!) (Båda t-shirtarna för 98:-. Impulsköp, ohyes!)
Bild 3: ''Tröja''. HM, Ljusrosa 198:- Fanns en rosa och en vit, men fanns bara strl L i den vita, men den rosa föll mig i smaken. Så den fick
det bli, är helt kär i den, så jäkla skön och snygg! Sen köpte jag lite underkläder, men lägger inte in de i bloggen. :)

Så ja, nöjd är jag faktiskt. Fick ju lön idag, så de kändes extra bra att unna sig lite extra, höhöhö.. barnbidraget som kommer, det måste jag spara, hahahah suger på att spara. Jaja, nu ska jag fortsätta vara socia mot gästerna som är här, sen blir det duschen och sova!

Att man kan bli så jävla lycklig,

Jag är så jäkla lycklig. Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag kommer att tillbringa hela dagen tillsammans med min älskling. Fotbollen. Haha. Det är sant. Har fotbollscup imorgon och på söndag (om vi går vidare) och det ska bli så enormt kul, haha nu kankse ni tänker '' kul alla <3:ans dag. Hell yäh, den kommer typ bli den bästa! oooooooh. jag längtar! Tänk att få spela fotboll en hel dag typ, shit. Det är sjukt hur mycket en fotboll kan göra en person överlycklig. Har längtat till det här hela veckan!
Ýeye, nu ska jag fortsätta storstäda mitt rum, sen åka & kolla på fotbollsskor om jag hittar några. Ciao!


Att få dribbla och ''joxa'' med den här bollen, spela skitsnyggt spel.. de finns inte ord. Jag älskar det.

Tired

Wups. Somnade på soffan i typ en timme (lycka till & sova ikväll) ? :) Har pluggat matte, och resten av kvällen ska spenderas med matteboken i högsta hugg.. imorgon är det fredag och jag har aldrig längtat så jävla mycket till att en vecka ska ta slut som denna. Den har varit hemsk, 2 st. prov.. ochj ag har bara längtat till cupen som är på lördag. Fyfan det ska bli så jävla grymt kul. Nej nu ska jag fortsätta & längta.. ciao


Love you <3

Inte bara du




Inte bara du som gråter, fan jag orkar inte mer men jag skrattar endå, du vet att Emelie är glad. Min själ den är trasig, den brister dagligen. Har inga tårar kvar, mina ögon har torkat. Ber till gud att han ger mig hjälp så att jag orkar. Du sket i det jag sa och du kasta din chans. Du fanns inte då, men du behöver inte. Jag behöver ingen hjälp. Men jag sitter själv med ångesten,orkar inte.. ärligt detta tar mitt liv.  Jag mår inte bra, jag är inte ens okej. SÅ många gånger jag vill säga hejdå, men jag finns kvar & jag stannar kvar endå.
Jag torr ej på ord som ensam är starkast. Glädjen har försvunnit och tiden har stannat. Du behöver inte lyssna på skiten, jag har inte bett dig. Det är ditt egna val. Men varför lyssnar du nu? Och varför lyssnar du klart?


 

Helt slut!

Seriöst, jag är helt slut i kroppen efter att ha löptränat i en timme med laget. Sprang i trappor typ tio gånger, åååh haha asså så jävla jobbigt! Egentligen ska jag käka nu, för att bygga muskler men jag mår bara illa och har fått i mig en proviva active.. jag orkar käka. Är slut. Fan. Haha, men ska försöka få i mig en banan eller något.. nu ska jag iaf duscha och sen blir det efterlyst!
C ya

Bilder som väcker Oslagbara minnen.

Idag har jag:
Delat ut tidningar och frusit, och halkat ett flertal gånger.
Pluggat matte i ca 2 timmar (wohow)
Funderat på om jag skall städa mitt rum..
men så blev det inte. Jag orkade inte, och kommer inte göra det förres på fredag. Nuför tiden går all min tid åt till träningar, och visst älskar jag det. Vill ju faktiskt satsa på en karriär inom fotboll. Det är bara att det är allt annat också, skolan, vännerna, familjen, och alla prov och läxor. Fan.
Nu ska jag lyssna på världens bästa låt. Den är våran, Anders,Alexander,Jasmine. Jag älskar er. Det finns ingen, och då menar jag ingen som er. Har alltid så jävla kul med er, kna sitta och skratta åt exakt vad osm helst, kan spela fotboll tills sent på natten, kan sitta nere vid sjön och tända en brasa & snacka gamla minnen och skratta åt dem. Minnas dem.
Kan göra exakt vad som helst med er, kommer aldrig att lämna er. Vi har hållit ihop hela livet, tänk er. Hela jävla livet. Från födseln till slutet kommer det att bli. Ja hoppas det. Ni är en stor del av mig och jag hoppas att den delen aldrig går bort. Tack för allt, ni är det bästa som har hänt mig. Älskade och betydelsefulla barndomsvänner!







Liten paus. Så ni vet.

Kommer inte att blogga under varken idag, imorgon eller tisdag.. eller jo, efter plugget. På tisdag är det prov som gäller och jag ska plugga som satan fram tills tisdag. Det kommer gå jättebra. Måste var positiv, fattar en hel del men nu ska jag verkligen ta tag i detta. Ordentligt.
Hörs på tisdag!

You either stand or you fall

Dags för nästa aktivitet, gyyymmet! Är inte så taggad, vet inte riktigt varför men lyssnar just nu på Escape med fan jag kan inte stava hans namn haha men aja, blir nog taggad när jag är där och hör bra peppningsmusik! De brukar bli så..
måste dra nu, hörs kanske ikväll.. om jag hinner blogga då! Ha en trevlig söndag allesammans.

Favoriterna!

My hair



Ja, såhär blev det. Fast jag tycker inte att det syns så mkt på bilderna haha :p det ser mycket mörkare uti verkligheten tycker jag faktiskt. :) SItter just nu och dricker vaniljte, och ska snart röra mig mot Lovisa. Sen så ska vi testa träningsställ.
Tjingeling! :)

-



Jag vet inte vem jag är, har tappat bort mitt jag. Känner ingenting, bara mina egna andetag. Och jag önskar att jag hittar till mitt gamla jag. Inte slutat hoppats, mirakel kanske kan hända..
Försökt så många år, och tro mig. Jag försöker än.
De går aldrig bra när man satsar allt man har. Man går in för en sak och blir lämnad kvar men det är över nu. Du finns kvar inom mig, det gör ont när jag tänker på det fina som vi hade osm du adlrig våga satsa på. Hur kan det sluta såhär? Släpp mig inte, låt mig falla över kanten. Att ge av sig själv, fast man ändå vet hur det blir. Men med dig var inget fel, förutom att jag blev sårad en del.

Superhuman

Har blivit helt förälskad i den låten, utav Chris Brown och någon tjej som sjunger, så jäkla bra. fyfaaaaaaan. haha.
Aja, Marina åkte hem för typ tioa minuter sen, det blev en ganska chill lördag förutom att iv hade träningar i två timmar, som gick väldigt bra tyckte jag trots att jag är lite förkyld.. men faaan vad jag måste lära mig att skjuta BRA med vänster fot! fifän..Men jaja, nu håller jag på att ladda ner ett one tree hill avsnitt, splitternytt.
Får se om det hinner bli klart snart, isåfall ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på det.. men en stor kopp te!
Juste. Måste berätta en sak som hände igår när vi var påväg in till söder, biografen alltså.. så fanns det en soptunna, som några killar hade sparkat ner..så kom det en gubbe, ja han var gammal faktiskt. Och typ tog tag i pojken och bah nu plockar du upp det där! Alltså han tog verkligen tag hårt i honom. Inget vanligt, utan han var verkligen upphetsad.. men innan det så hade en av killarna ställt upp den, men han fick endå raseriutbrott., gubben vägrade att släppa honom, men till slut så tog hans kompis tag i allt typ och sa '' Du, jag ställde upp den. Jag ställde upp den. Okej?''
Och då kom en annan gamling och sa '' Gå nu, innan jag blir riktigt förbannad'' Så tog han dom så att de skulle börja gå uppåt, försvinna alltså. Sen så hörde jag något med polisanmälning osv.. ah, det jag vill komma fram till är iallafall att gubben hade ju kunnat sagt vänligt '' kan ni ställa upp papperskorgen '' .
Han behövde inte direkt gå på dom och liksom ta tag skithårt.. (de andra killarna skrek släpp honom! typ tusen gånger) Men men, visst kan jag förstå att man blir upprörd men inte så som denhär gubben, helt sjukt. Men men, han kanske var emot bara för att de var invandrare. ÅÅÅH, det är så jävla töntigt. Fan ta alla gubbar som tror att alla invandrare är de som våldatar, knivhugger osv.. visst, det kanske är många som just är invandrare som gör sånt. Men det betyder inte att ALLA är likadana. Herregud, vilket jävla (ursäkta) samhälle vi lever.. fyfan! De kan inte vara lätt att se ut hur man vill. Men men. Allt jag har & säga nu är Tack för en trevlig kväll / dag igår också, Marina. Och förlåt om jag inte vart så aktiv eller vad man ska säga, som jag brukar vara haha men jag e typ lite sjuk, så ah det är jobbigt) Men tack iallafall, jag älskar dig syster.

Den personen jag är idag är jag stolt över.

Hejsan. Kom hem från bion för ungefär en timme sedan. Var där med Marina och Emilia, det var trevligt och filmen var jäkligt bra, ååh jag älskar den. Boken är nog liite bättre, det blir typ mer spänning när man läser boken men filmen får fyra av fem toasters : I taket lyser stjärnorna är alltså vad jag snackar om.. (Förresten så färgade jag mitt hår mörkbrunt idag, myyyycket nöjd!!)
Emilia och Marina ligger i min säng just nu och skrattar, själv har jag lite huvudvärk så det är jobbigt! Är också snörvlig, (haha det ordet har jag kommit på, skills!)
Nej nu ska vi snart sova hoppas jag, träning imorgon i två timmar. Vi får se hur jag mår men ska göra mitt bästa.
Apropå no provet så är det flyttat till på tisdag, så jäkla skönt! =) Så i helgen blir de plugg..
ciaos!

Dags att ta en ipren innan mitt huvud kommer att sprängas i tusen bitar.. ååh! hoppas jag känner mig mycket bättre imorgon! CP VINTER, BOOOOOOORT.. på tal om inget.


Om du bara visste alla tårar som har runnit, alla nätter och dar då du bara har försvunnit..

Hejsan. Ännu en skoldag över, och det är redan onsdag imorgon. Wohow! Idag så skall jag ENDAST plugga no. Fick träna lite idag på no:n också, hann göra lite men jag börjar fatta lite grann, ska läsa om och om igen så det verkligen sitter. Hade ju även nationella idag, det gick bra! Ingenting speciellt liksom, 80 minuter hade vi på oss och jag hann göra allt.
Haha, vid elva så hade vi rast till 12:50 så jag, Sofia, och Emilia bestämde oss för att gå hem till oss, jag och Sofia gjorde tidningarna (hon hjälpte mig. Tack så jättemycket. Love you) Sen så när vi kom hem hade Emilia fixat ''käk'' till oss, hahahhaaha fyfan vad vi skrattade på no:n åt det. Toast och varm choklad blev det, mums. Sen var det bara tillbaks till skolan. Ämnesfördjupning var det. Sen svenska, där vi gick igenom grejjer att tänka på osv på torsdag då vi har nationella igen, uppsats.. i tre timmar :) Hoppas det går bra.
Men nu är jag iallafall hemma och ska göra lite cappucino med smak av marabou, sen lägga mig i sängen och bara plugga järnet. Så ingen uppdatering idag, inte på hela veckan tror jag. Måste träna på detta varje dag nu hela veckan .På fredag gäller det. Men vi hörs på fredag så jag lovar mer uppdateringar och bilder osv osv, ha en bra vecka och kämpa på.
Helg snart igen :)
Förresten så ska Kenza vara med i vakna imorgon, haha ska bli kul att se henne. Jaja, ha de najs!


Träning imorgon, yey! (Hoppas den inte blir inställd pga snön / isen)

jag medger att jag kanske tog ett felsteg, men jag är kvar, jag kör på tills jag dör.

Fick inte så jädra mkt plugg idag, men imorgon blir det bättre tider.. haha eller nått sånt.
Nationella imorgon också. Det kommer gå skitbra. Nu ska jag bara dricka upp cappucino och sen sova. (smart att dricka det innan jag ska sova men who cares) :)



Turen har vänt, jag står kvar vid spelplanen. Men det händer ibland att jag kan medge, att förut hade jag aldrig kunnat le helt. Jag har kämpat mig ut, har klarat mig bra, hoppas det fortsätter bra tills jag dör. Vilken väg jag ska ta har jag redan valt. Jag kör på tills jag dör, tills jag dör ska jag göra det bra.


Måndag


Godmorning!
Det svider alltid lite extra när man går upp såhär tidigt, och det är måndag och allt känns så jäkla tungt! ;p men jag ska inte tänka så! Nu är det dags för skola, ska kila iväg om typ 20 min. (:
Slutar halv fyra, längsta dagen idag alltså. Sen blir det hem & plugga. Höres senare ikväll!

Början på en ny vecka

..Och då var vi här igen, söndag kväll och det är snart en helt ny vecka.
Kanske jobbigt för en del, medans andra kanske ser det positivt. Jag ser det både och, man blir så trött om dagarna, men veckorna bara rullar på så egentligen spelar det ingen roll liksom, har ju alltid roligt och sånt på rasterna så, haha. Det är bara att kämpa på! Hela veckan är i princip fullspäckad med fotbollsträningar, plugg, nationella prov i svenska, och tidningarna ofc.
Men iallafall, gymmet var jäkligt jobbigt! Tränade både mage,och rygg, sen lite maskiner/styrketräning. & Det var typ det jobbigaste jag har gjort, seriöst. Vill INTE tänka på träningsvärken imorgon! Men det är skönt, då har man gjort något bra iaf :)
Efter det var de bara hem & duscha, sen till kusinerna. Det var trevligt som vanligt! God mat, god tårta, trevligt sällskap, rubbet!
Träffade också en gammal ''vän'' som vi umgicks med när vi var små haha dock så var vi typ osams? Vi tävlade typ med varandra hela tiden.. men ja, nu är vi ju äldre ( det var typ när vi var 6-7 år vi sist sågs) Så det var kul att träffas! Hon går på samma gymnasium som jag har valt.. hon berättade också om det, och det verkar aaaaaasnajs! och lärarna och rubbet var bra, så det är ju ett stort +.
Nej men nu ser jag att klockan börjar bli halv tolv.. om en halvtimme, haha. Dags att sova! Förresten så harj ag inte hunnit plugga något denna helg.. dåligt, men så är det ibland. Imorgon på 2-timmars rasten måste jag plugga No. Har prov på fredag(jag vet, en hel vecka kvar men jag ska vara ute i GOD tid.) :) Hörs imorgon, sov gott!


(Jag och tvillingsyrran, bild tagen i Värmland. Sommar. Saknar. Som F*N!

I'm ready for some workout!

...(?) haha vet inte ens om man kan skriva så men aja, jag är iallafall redo för träning!
Hörs senare ikväll, när jag är hemma från alltihop! CYA



Äntligen klar.. ups, blev lite till mig också.

Haha, nu har jag iaf köpt presenter så allt är klart nu! Köpte lite grejjer till mig också (kunde inte låta bli!) Dåligt. Skulle ju spara pengar, jaja.. gjorde ju inte av med allt.. men här är det som jag köpte idag.






1. Jeans från Cubus, 399:-

2. Mjukisbyxor Soc, från Stadium 199:-

3. Smågrejer från HM sammanlagt blev allt ca 98:-

4: Björn Borg trosor från Inter sport 200:- & även Nike sport trosor 75:-!!!!!! (rea)

1/2!

Morsning korsning! (Vaknade klockan åtta idag, hahaha jag gick och la mig 10 snacka om sköönt) men jag var helt slut, men det var ganska najs att vakan tidigt, då har man hela dagen framför sig. Har iaf plattat håret nu, älskar när det är platt! Och nu ska jag käka frulle, sen åka till farsta för att köpa present till kusin. Hmm, vad ska man köpa till en som fyller 12? tips? Vi får se va de blir.. :)
Efter farsta så är det gym som gäller klockan fyra, i en timme håller det på.. går sjuuuuukt snabbt alltså!
Sen födelsedagsfirande hos tha cousins! (hur d nu stavas!?)
Ha en bra söndag allesammans!


RSS 2.0