Proviva, glass, mjukiskläder och Körslaget!

Hola. Har duschat och sånt för ett tag sen, så himla sköönt och fräscht!
Nu ska jag snart se körslaget, myys. Orkar verkligen inte göra något speciellt idag, har så ont i benen efter allt springande dag.. och imorgon så är det gym som gäller. Därefter ska jag till kusinerna och fira, eftersom en av dom fyller 12. Så de blir nog roligt.


Dags att ta ut glassen så den inte är stenhård sen, cyaaaaaaa

Lördag

Hejsan, bestämde mig ju i senaste inlägget att jag inte orkade blogga, men se! Jag orkade visst. det är bara det att den dagen så krånglade internet, så jag hade inte lust med något :)

Men i vilket falls om helst, så ska jag berätta om helgen ( den e ju inte slut men endå! ) Igår efter plugget träffade jag Alicia, så det var trevligt. Och alltid roligt som vanligt! Hon sov även över igår till idag, men jag hade ju cup idag så jag var tvungen att dra vid tio ungefär. Egentligen vill jag inte prata hur det gick, alltså.. VI FÖRLORADE ALLA TRE MATCHER!
ÅÅÅÅÅÅH DET SÖG HÅRT ALLTSÅ!

men sånt är livet. Det är en ny cup om två veckor så de kommer bli najs! Då har vi även två lag med.. en del jobbar ju inte någonting, jag menar.. vi är ett lag och måste kämpa. Tillsammans.
Jaja, hoppas alla gjorde sitt bästa. Jag kände att jag kämpade iallafall, men planen var så liten, och en match är liksom 16 min! Ohh.. så jädra fort det går ju :| Såg iaf Malin, som gick i samma klass med förut, så de va ju kul. De va ett bra tag sen kan jag säga!
Haha, aja.. nu ska jag inte bortförklara mig här. de låter som de va? ;)
Ska in i dushen nu.. och ha ''spa'' fick massa body lotion, body scrub, tvål, Showr gel och sånt av Alicia igår så de ska användas (: Sen så blir det väl körslaget idag.. final ju!

Hörs!


-

Jag känner inte för att blogga, och har inte den tiden jag behöver.. så jag tar en paus. Får se när jag är back in buisness igen.


Dagens..

DAGENS KLÄDSEL: jeans, linne och t-shirt
DAGENS SMINK: liite puder och mascara och ögonskugga
DAGENS FRISYR: plattat, uppsatt.
DAGENS VILL HA: hmm.. sömn!
DAGENS KÖP: inget!
DAGENS LÅT: ingen alls faktiskt
DAGENS HUMÖR: rätt trött
DAGENS BEHOV: te! <3
DAGENS BÄSTA: att skoldagen gick snabbt
DAGENS SAKNAD: sommarn, honom..
DAGENS DUMMASTE: att jag sov mellan kl 4 till kl 6!
DAGENS FÖRVÅNING: så JÄVLA TRÖTT! hahahaha..

Thank god it's friday(snart!)

Ja , det kan man lugnt säga. Ren lycka.
Nej men dagen gick väldigt snabbt, skönt. Men veckan har varit konstig, har liksom kännt som om att jag har varit helt borta, som om jag typ har drömt (?) Haha låter skumt, men det är väl inget allvarligt hoppas jag ;p annars är allt som vanligt! haha Förutom att jag hara smittat min Bästavän, sorryyyyyy. Men du blir snart frisk! <3

Ska iallafall sätta mig med matten nu, har två tal kvar så e det gjort. Sen blir det one tree hill + varm choklad!
Ikväll ska jag sova vid 8 tidne, jag ska testa om jag blir piggare.. vi får se hur det går.
Hejdå


 

Fasiken va snygg man va när man va liten! ;)

:)

Hej, har varit och handlat med papi så har inte kunnat blogga så mkt, men nu är jag tillbaks. Är jättetrött, somnade till och med på soffan haha! Så ska krypa ner i sängen nu, och sen se ett program.. om jag inte somnar dvs.
Jaja, inte så roliga inlägg men imorrn blir de de.. hähä.
Godnatt,

Onsdag

Hola! Är färdigfixad och klar, och ska gå om ca 40 min.. höhö skönt, nu kan man bara ta det lugnt. Ska nog sätta mig framför tv:n. :) Slutar klockan tre idag, ganska skönt faktiskt.. slutar ungefär det i princip varje dag. Men allting går så himla fort så ja..
Skriver mer när jag kommer hem!

Wish I could keep you much longer




Ja, det var det lilla..T-shirt med PEACE på och peacemärket. Har spanat på den jävligt länge och den var så jävla snygg tyckte jag! 199 kronor på Bikbok.
Sen pärlörhängen (mina lyckas alltid försvinna!) 14,50 på ur & penn (halva priset!)
Sen brush glitter grej från hm, 5950 tror jag den kostade.
Var där med syrran, hon köpte också lite grejjer men ah, det var bara en snabbis vi var där så ah. Annars har inte så mycket hänt, funderar på att sova.


Det finns vissa dagar..

Det finns vissa dagar, då man bara vill lägga sig ner och dö.. men sen finns det vissa dagar man älskar livet och tycker det är underbart, idag är en sån dag. Jag älskar livet! Jag vet inte varför eller jo det vet jag, jag blev så glad hur bra allting är.. fotbollscup på lördag! Ska bli så jäkla härligt. Och ja, allt är helt toppen egentligen. Jag håller på att bli frisk, är snart, och ah.. de går inte att förklara. Hahaha! :)

Ska in i duschen nu, sen får ni se lite av vad jag köpte idag. Puss

Tack <3

Hejsan. .skolan idag gick bra, väldigt snabbt! tur det.
Nyss gick Marina och Sofia, de var här och lämnade födelsedagspresenter, tack så jättemycket tjejer. Love you!



Fick hårinpackning, för skadat hår och även schampo och balsam för skadat Asså det hjälper håret, haha :) Sen två ansiktsmasker (jäkligt passande!) sen ett gulligt kort :D Tack! 
Ska nogi n i dushen och prova på det där nu snart, hähä. Men först, lägga in låtar på ipoden + ladda den! hatar när batteriet tar slut haha.. vem gör inte? :O

Res dig upp, ta nya andetag imorgon blir en ny dag.

Klockan är 21:34 just nu. Gissa vad jag har gjort hela dan? höhö..
Ska nog plugga fram till 11 eller 12, sen måste jag sova. En helt ny vecka imorgon och två prov väntar, men som tur så är båda imorgon, så slipper man tänka på det under veckan. Hoppas det går bra. Nu ska jag fortsätta. Hejdå

PLUGG

Har suttit och pluggat SO sen klockan tio, och ska fortsätta m. det, tänkte också skriva att jagi nte kommer uppdaterai dag eftersom jag endast ska plugga.
Ha en bra söndag.

:)

Hade jättetrevligt idag tillsammans med släktingarna och kusinerna, synd bara att jag inte kunde prata så högt haha hörde knappt vad jag sa, och i slutet när dem skulle gå tappade jag rösten ;p knaaaaas. Men tack för en underbar dag/kväll, och för alla presenter! Fick bland annat örhängen, halsband, beckham parfym och body lotion, pengar, väckarklocka. m. inbyggd radio.  Här får ni lite bilder..







Har egentligen mkt mer bilder men orkar inte lägga upp.
CYA


Det finns ingen som dig

Det finns ingen, inte någonsin som kan ta din plats.



Andra halva. Love you


Värsta dagen i mitt liv

Mh. Har nog ALDRIG i hela mitt liv haft såhär ont i halsen som jag har idag. Halsfluss.
Det SUGER. USH.
Kände bah för att skriva av mig.
Skulle göra vad som helst, verkligen vad som helst för att bli frisk. Snälla gud, jag ber dig!

Dehär visste ni inte..

Har såå boring hhahaaha så jag tänkte köra en ''dehär visste ni inte om mig) KUL VA?

*    Har spelat fotboll i stort sett hela mitt liv. 11 år. & Spelar fortfarande.

*    Vill satsa på en fotbollskarriär när jag blir stor

* Hatar att sova

* Kan inte sitta still och göra ingenting en hel dag, går bara inte! haha

*
Älskar mitt efternamn.

* Går upp klockan 6 för att kolla på vakna med the voice (haha helt sjuukt)

*
Tycker det är skitpinsamt när det är helt tyst om man typ äter borta hos någon

* Kan skratta åt ingenting i flera minuter


Så typiskt..

Så typiskt. Nu har jag fått influensan typ, har skitont i halsen, verkligen ont alltså.. har aldrig haft såhär ont i just halsen. (Kanske är det halsfluss!?) Aja, inatt hade jag feber också. Sov med tjocktröja, mjukisbyxor och strumpor.. för att jag frös så jäkla mycket. Helt sjukt alltså. Och det här suger. Så jävla fucking typiskt, ska alltid bli sjuk när det är något.. åååååh! Vilket immunförsvar man har.
Men födelsedagen igår var iallafall jättetrevlig, firade dock bara med familjen + Emilias boyfriend men det var kul. Satt mest och skrattade och bara snackade, åt tårta, öppna presenter och sånt där. Imorgon är det ''kalas'' igen, då släkten och kusiner och hela dedär köret kommer hit. Så de ska ju bli trevligt, men jag hoppas att jag mår bättre. (Mår iaf bättre än imorse) Pappa ska åka och handla senare idag, då måste jag skriva en låång lista om vad han ska köpa till mig för att jag ska bli frisk. Fasiken. E så jäkla besviken, jag var liksom alldeles nyss sjulk. Men det konstiga är att jag inte är förkyld, utan bara ont i halsen och lite febrig. & Minga ögonmuskler gjorde jäklit ont förut idag.. knaaasigt. Nu ska jag bara blicka framåt och försöka bli frisk. Kanske inte så konstigt att jag blev sjuk, typ fem-sex st i klassen har haft influensan.. men jaja, nog om det.
Igår så hade Marina och Sofia fixat en ASSNYGG tårta till mig och min tvillingsyster, alltså haha jag är fortfarande mållös. Jag har aldrig sett en snyggare, och jag har aldrig träffat underbarare vänner än ni. Ni är guldvärda. Här kommer en bild på tårtan. Vad kan jag säga? Ni är helt otroliga. TACK.


Snart.

(är grymt trött, och har inte orkat bloggat idag helt enkelt :) träningnen blev inställd, så jag och lovelisa stack ut och sprang istället. vettskrämda av en råtta, halkade och slog nästan ihjäl oss, haha mer behöver jag inte säga!
nu ska jag sova som en stock.
gonatt.)

När lögner blir en sanning, vad tror man på Då?


Nu är jag stor, måste stå på egna ben och jag kan lova er jag kommer klara de.






As long I'm alive, maybe I'll die for you


Barndomsvänner, värmland med er äger så enormt mkt. Älskar er och saknar er. 15 år med er! 15 år!

Woups.Klockan är 23:24 och ja det är skola imrogon..men jag får lov att orka upp! Det är också träning fud vad kul..älskar det. Dock kmr det bli LÖPNING om det fortf är snö på mossen haha fyfasiken. Får se hur de blir, ska i vilket fall som helst gå. :)
Den här dagen dårå, tidningarna var det VÄRSTA jag har gjort under dessa tre år jag har delat ut alltså fyfasiken! Mina skor var en hel flod när jag kom hem och jag såg nog ut som en lustigkurre när jag traskade runt där med skor som lät och ja, hahahah. Nog om det.
Har också rett ut lite grejjer med L. Men nu är det inga problem, vi har löst allt. Skönt.
Den här veckan är typ fullspekad.
Imorgon - träning!
Torsdag-fyller 16!
Fredag- träffa Alicia. Ska bli gött! Har inte sett henne på aaaslänge.
Lördag- Srpskifest, kusiner och släkt kmr hit för att vi ska fira min och tvillingsyrras födelsedaaag! Innan det har jag också träning.
Söndag-Gym!
Så de kommer bli en rolig vecka tror jag.. någonstans emellan där ska jag också kunna plugga till So-provet som är på måndag, mja får se hur de går. Har ju pluggat en del men mer ska de bli!
Yeye, sitter bara och chillar nu och lyssnar på mkt bra svensk hiphop. Love it. & Bryr mig inte om vad andra tycker om det är deppmusik eller vad ni kallar det, jag blir peppad utav det. Så ja..
Kanske bäst att avsluta detta inlägg, ska upp vid 6 imorgon. (Haha har jgort det hela veckan, eftersom halv sju sätter jag mig och kollar på vakna m. the voice, ÄLSKAR det programmet så jag måste se det varje morgon. Sån är jag.
Jaja, gonatt och ha de bra! Snart..snart är det helg.
Puss

Tisdag

..vilket innebär att 200 tidningar ska delas ut i snökaoset! men först ska jag äta mackor,
wish me good luck.

ÖH?



Har pluggat ett bra tag nu, har alltså läst runt på internet, wikipedia och sånt om mellankrigstiden och herregud asså jag har verkligen läst mycket..och plötsligt blev klockan halv åtta? helt sjuuuuukt hur tiden rinner iväg! Menmen..

Förlåt att jag inte hade koll, vi satt i samma båt men rodde åt olika håll.

Tjeeeeenixen!
Ska hoppa in i duschen strax för att piggna upp lite.. är helt död! haha måste vara från igår..träningsverk!
Sen ska jag starta igen med so:n, jag och Rebecca fick trots allt lite gjort, det var ju bra. Sen gjorde vi även matteläxan som ska lämnas på fredag, men den är finito nu! Såååååå bra.

Hahahaha..jag, Mårten Andersson, Linda och Emilia. Goda tider!

Rast.

Hola. Är i skolan just nu och sitter och bloggar med Rebecca hehe. Vi har rast i typ 2,5 timme wohow! Så vi ska alldeles strax göra igång med so:n. Duktiga som vi är :)
Har inte så mkt att skriva annars, slutar vid halv fyra..suuuuuurt! Men det e endå bara 2 lektioner kvar så de är ju nice!
Cya.

Måndag

Här sitter jag, klockan är 06:11 och jag gick upp 05:46. Utvilad och pigg! (La mig tidigt igår) Hähä..men nu tänkte jag fixa frukost och sen sätta mig vid vakna med the voice till typ kvart i åtta, då är det dags att kila iväg till skolan!

Hörs väl ikväll.. för jag måste plugga hela dagen när jag kommer hem! :) Cya


New

Ny vecka, nya möjligheter. Hörs imorgon!

I'm home.

Yes. I'm home. Ohh fyfan vad kul det var! Ville typ inte gå därifrån ju, hahahaha. När man verkligen känner att det är jobbigt, ah.. det är en härlig känsla och efteråt också. Tog en proviva active som återhämtningsdryck, jag älskar den drycken annars också. Har precis duschat och ska sätta mig med SO:n just nu. Sen käka tacos, muuuums.
Imorgon är det en ny vecka, och jag är så peppad! Vet inte varför men tror det blir en rolig vecka! haha.. fyller ju år på torsdag (a) sen träning på onsdag! Yeeey. Det är nästan så att man längtar tills nästa söndag då man får gymma igen ;p
Men nu ska jag smörja in mig m. bodylotion & sen sätta på mig mjukiskläder!
CYA.

Vet inte hur mkt pengar jag har slösat på dehär dryckerna, men dom är så jäääävla goda helt enkelt.

Yey

OK. I'm ready!
Hörs ikväll.


Just ja..

Såg att statistiken hade ökat igår, 60 st läsare. Wohow! Haha det är mycket för mig. Så tack ni som kikar in, välkommen åter! :)
Haha förresten, alla har väl hört om Katrins, gynnings, och blondinbellas tjaffs? Dedär med att Blondinbella började skriva så i sin blogg osv osv.
Känns nästan som att Katrin är en liten retsticka, jag menar hon ÄLSKAR ju att provocera andra, och det märker man mycket väl i hennes blogg. Men sen så tycker jag ju att Bella måste stå lite för vad hon skriver.. jag menar, om nån skrev sådär om henne skulle hon väl kanske också gett lite svar på tal? Hmmm.. klurigt dedär. dock tycker jag att Katrin överreagerar, genom att tex skriva att hon är en liten gris. Hm, brist på intelligens antar jag. Haha nejmen det såg lite, patetiskt ut helt enkelt!



Oh, happy daaaay..

Sådär, nu var den presenten köpt! hoppas hon blir glad den jäveln.. haha neee skojja!
Just nu sitter jag och chillar, klickar runt lite på olika hemsidor.. ska snart byta om till ''gymkläder'' vet inte riktigt vad jag ska ha på mig :O Hmm.. får se.
När jag kommer hem är det iallafall plugg som gäller, och nu ska jag bara slappa! Ha de.


Danish feat Puttiz & Olivia - Min grej

Den låten e jäkligt bra! ooouuu nanananna, åker landet runt för att göra min grej (y)
nu ska jag käka frukost!

Söndag.

Godmorgon!
Klockan är 09:25 och jag vaknade vid nio.. somnade egentligen vid halv tre inatt, hähä men jag låg och läste en jäkligt bra bok så jag kunde inte sluta. Men jag slutade tills slut.
Jahapp, idag är det träning på gymmet. wohow! Ska faktiskt bli kul. O skönt. Mne innan dess så ska jag till Farsta en sväng, måste köpa en present till min tvillingsyrra. (Båda vi fyller år på torsdag.. yeeeeeeeeeeey) Sen ska jag nog köpa en kofta/cardigan som jag spanat på länge! Vi får se va de blir..





E


Taggad!!!!!

Shuuuuz.
Inomhusträning idag! Vi kommer att köra spela match, och också köra teknik! (min starkaste styrka tycker jag) och roligaste..hähä så det blir bra. OK, Visst jag är inte FULLT frisk men jag ska göra mitt bästa ändå och ta det lugnt så jag inte mår dåligt sen. Sen tar jag nog m. frukt också, jäkliit bra o käka precis efter träningen. Yeppppp.. men som sagt, lugn träning för min del. Hihi.
Nu ska jag byta om, sen dra till love för att möta henne. Hörs när jag kommer hem! Vid fem-sextiden! Ciaos.

Tired

Är ganska trött nu faktiskt, höhö. Ska nog ta en varm dush nu sen sova. Träning imorgon juuu! 2 timmar :)
de blir skitbra..
gonatt på er!


Jassie, Jag och Emilia.

FRIDAAAAY

Yeeeeeeepp. Äntligen! Skolan flöt på som vanligt och dagen gick äldigt snabbt.. slutade vid två så det var skönt!
Nu ska jag rensa min garderob ( ser förjäävlig ut! ) sen så blir det one tree hill.
<3

</3

<3






Känner du dig ensam är du aldrig till besvär för när du behöver mig kommer jag redan vara där. En bra vän som fanns där ifrån början, du förlät mina fel. För när alla andra svek var det du som stod kvar. Utan dig vore jag bara en av miljoner. Det är svårt att förklara när ord inte räcker till. Du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje. Jag skriver så mkt, men detta är sant.Vi ska vara dom som klarar allting tillsammans, och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat.
Jag älskar dig A.

Wuw.

Nu har ju fotbollsträningarna börjat, på lördag har vi teknik/spelar match i två timmar, fan vad najs!
Sen på söndag är det gym en timme i Skogås, gaanska jobbigt.. men vältränad blir man, och kul kommer det nog också bli.. hoppas jag. + Att jag fick lön idag, woooooooow. Kan de bli bättre?

Nu ska jag kolla runt lite, sen sooooova. FREDAG IMORGON. SÅ JÄDRA NIIIIIIIICE


Livet är en saga, och livet ska jag laga. Med handen på mitt hjärta, lovar jag att jag alltid kommer kämpa!

Hejsan. Måste bara berätta en grej, idag på SO:N så kommer jag och Sofia typ 2 minuter försent för vi letade efter en viktig lapp, så när vi kommer in finns det inga stolar, alla är upptagna också går vi mot grupprummet och Claes säger; vad gör ni?
Ehm, vi ska ta stolar, (alla är ju upptagna) så säger han lite tyst '' Snacka om att suga tid''
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT? SKA VI STÅ UPP OCH JOBBA ELLER?
HMMM.. (heelt onödiga kommentarer som bara är för att jävlas!)
ibland undrar man f*n vad lärarna tänker med, och sen är det annan lärare. Som har favoritelver hon också, ush det är så jävla patetiskt. Nästan ännu patetiskt dem som säger ''Hon har inte favoritelever ju''  Haha nej för du är en favoritelev och du märker det ju inte. Fan, fan ta er med favoriter. Varför i helvete väljer man ett sånt yrke? Måste ju vara för att man vill få ut sin ilska över vi stackars elever, haha.
Fasiken vad jag längtar tills vi går ut nian, kommer bli så GRYYYMT härligt. Slippa alla falska, och alla knäppa lärare. I can't wait! Förresten är inte alla lärare dumma, eller hm nästan haha. De kan dra åt helvete hela bunten! Dom bryr sig inte ens om eleven, bara om att fika i personalrummet och snacka skit om elverna. Jag lovar, de är typ de dom gör haahaha.
Om dem bara visste hur de känns o vara elev när man har en sån lärare, URK.

Tack för mig!
                                                                               EMELIE.
              

Whatever you got.. you better bring it!



Sitter här och kollar på gamla bilder, värmland 07 I htink, Älgjakt närmare bestämt. FYFAN VAD JAG SAKNAR ER!
Sommaren 08 är våran,



Whatever you got, you better bring it! - Älskar den meningen haha. Speciellt när Chad min älskling säger det. Hihi.
Jaja iaf, tbx till verkligheten. Skoldagen idag gick grymt snabbt tycker jag och det var ju bra. Det ända jag har gjort sen jag kom hem är som sagt tidningarna, & kollat oth. Har även gjort matteläxan, nääästan klar.. bara 2 tal kvar, yey!
Nu ska jag dusha och sen kolla på tv. Får se om jag orkar idrotten imorgon men jag tror inte de.. men får se!
Ha de bäst.


Onsdag

Godmooorning, klockan är snart halv åtta och jag är färdigfixad och klar .. redo för skolan tjoho! - naaaaat.
Har spanska på morgonen, inte så värst kul. Inte kul alls, hahahah.. jaja de är bara & bita ihop! Slutar vid 3, senska jag hem och göra tidningarna.
Så hörs antagligen efter det, ha en bra onsdag!

De du gör, har jag redan gjort & de du säger har jag redan sagt.. (8)

Bra låt dedär..
Nu har jag bladat in alla 200 tidningar som ska ut imorgon och svenska-läxan är också klar. Yaaay. Så nu ere free time.. haha nej men ska bara ta det lugnt sen förmodligen sova även fast jag inte är så trött.. plugget väntar imorgon!
Tjingeling.


Whatever you got, you better bring it.

Hahahahaha.. såg lite filmer på datorn nyss ifrån när vi var på sunne vattenpark  i Värmland, asroligt vattenpalats typ haha. Kanske någon som varit där?
Men iaf, garvade asmkt när jag såg videon.. f*n vad mycket man förändras, jag var liksom blond där och typ jäääääättebrun! Good times dedär alltså. Sum 09 kommer bli så in i helvetes bra kan jag lova.. åååh! längtar som fasiken. (:
Nu ska jag käka grillad kyckling och sen fortsätta plugga. Cya!

Dumma kommentarer

Vet ni, jag har tänkt på en sak.. ni vet sånna osm skriver dumma kommentarer typ i Blondinbellas, Kissies, Kenzas eller någon annan sådär stor blogg, undrar ifall dom skulle vågat säga det rakt ut till dem?De tror jag knappast..men de är så jävla fegt att skriva sånt i bloggar, och ONÖDIGT dessutom!
Skulle gärna vilja se hur dom såg ut och om de står för de dom skriver. En del brukar ju vara anonyma, så jävla fegt alltså.

Nu blir de iaf one tree hill för mig.
CYA

What's wrong what's wrong now? Too many too many problems..



Härliga sommarbild.
Iaf......fortf sjuk, what more can I say? It's SUUUUCKS.
Har iaf tränat på musiken som vi har läxförhör på på torsdag men kunde nästan redan allt så de va ju fett m. bra!
Nu tänkte jag ta en bok att läsa, har så enoormt tråkigt.
Hejsvejs.


YEY!

ÅÅÅÅH! Idag är det guldbaggegalan, tralalala! :D feeeeett kul! hahhaha älskar det! och dessuto mska min favorit björn gustafsson vara med! YES! Kan den här måndag kvällen bli bättre? DON'T THINK SO!

..Förresten så stannade även min tvillingsyrra hemma idag också, två flugor i en smäll helt enkelt! Båda sjuka.

OTH

Har precis kollat på oth, one tree hill.. för typ 20 min sen.. älskar dom serierna, även fast jag sett dom så är de endå lika bra. hähä. Annars har jag bara druckit massooooor med vatten! De behövs verkligen.. och även ätit apelsiner. Nu tänkte jag i vilket fall som helst ta en varm dush.. ha de bra!


-



Utan sina misstag, hade man aldrig lärt sig att göra rätt.

Måndag

Stannade hemma idag iallafall.. genomförkyld, halsont och huvudvärk. Man vill gå, men det går inte. .känns helt enkelt inte bra. Så jag ska göra allt idag för att bli frisk och vila upp mig tills imorgon!
Yeye.. nu ska jag kolla lite på tv, sen blir det plugga plugga massor tror jag. Ni får ha de bra!

-

När man e förkyld e de bra o ha en snäll pappa, höhö. Bad honom köpa juice och mandariner & apelsiner.. bästa sättet att försöka bli frisk. + Te, honung, ta de lugnt, osv..

Hoppas jag orkar plugget imorgon, men måste gå i vilket fall känns det som.. kan inte missa något!.Sista terminen!

Fortf sjuk...

Yepp. Still sick. Ont i halsen, förkyld.Det suger.
Men iaf,  har tagit mig tid att fixa det nya skrivbordet som blev heeeeelt perfa! Annars har jag nog inte gjort så mkt.. tänkte ta en varm, lång och skön dush med hårinpackning samt ansiktsmask nu, sen bara ligga och lata mig framför tv:n och även läsa igenom so:n några gånger. Så blir min söndagskväll, niceeee

Såhär blev det!


Och nu väntar det här.

Trötter (:

..var ordet. Har ont i huvudet också, kan de bli bättre? don't think soooooooo.
Imorgon väntar iallafall SO plugg och fortsätta fixa i mitt rum, sen ta det lugnt.. yeye, skriver väl mer imorrn antagligen när jag har något vettigt att skriva kanske.. får se.
Godnatt,

Bio

Hola! Kom hem från bion för kanske 30 min sen, var med Marina och hennes bror, filmen var sjukt bra (Wallander)och vi hade astrevligt!
Det enda negativa är att jag har börjat bli sjuk, så typiskt nu när fotbollen snart drar igång.. blä.
Jaja, kan inte göra så mkt mer än att försöka bli frisk snabbt! Nu ska jag forts. montera ner mitt databord eftersom den ska bort! Hihi. Ha en fortsatt bra lördagskväll.

Love you!

Hahahahaha..

Alla som bloggar och skriver ''blondinbella var ju inte direkt bra, tralalalalala.. osv osv* så jäääävla töntigt. (min åsikt)
vafan, haha? Hon hade ju bra självförtroende innan och det är ju bra med självförtroende men sen att hon kanske inte fick så höga poäng. SO? Hon är 18 bast, nyss fullt typ. Va fan tror folket? ahahaha.. skriver säkert så bara för att kommentera något ytligt om henne. Herregud. Nästan lite tragiskt att läsa.. som om ni som skriver det typ tror ''f*n jag skulle gjort det bättre'' ahahaha.. jag tycker hon är jävligt modig och ens ställer upp på det. Så jävla grymt! Hon tror ju på det hon gör, precis som man ska göra.
Nu skrev jag bara ner MIN åsikt.. om vad jag tycker.

YOU GO GIRL!

Wups,

Har inte orkat skrivit eller haft lust. Skolan är i full gång, och jag kommer att skriva mindre för varje dag som går. TOO BAAAAAAAAAAAAAAAAD.
Nä nu ska jag iväg, cciaos.

Impulsköp



Mja, lite impulsköp blev de allt..hehe.
Hårinpackning som ska vara bra för skadat hår (ta åt dig emelie!) och sen ett par stora örhängen från ur & penn för 25 ynka kronor. Snacka fynd! Sen såklart en burn energi dricka..ååh den e så jädrans god! Try it!
Jaja, sen köpte jag också hårfärg till mamma..ska färga det idag hihi. Men först, one tree hill!
Uppdaterar ikväll, eftersom syrran kommer ha datorn all day long nästan. Cya!

Yey!

Vilken lättnad.. bästavän marina har smsat maria (våran mentor) och ho nskrev att vi började på torsdag.. fiään vilken lättnad, hihi :D Så ja, nu är life's goood! ska börja fixa mig, ska en sväng till farsta med marina! :) CYA!

Sista försök.

Nu gör jag ett sista försök till att sova...
gonatt

Ångest.

Har fan lite ångest,
en del, säger att vi börjar på onsdag medans många säger att vi börjar på torsdag (de flesta säger tors) hha vilka jävla problem alltså..+ att jag inte kan sova! inte första gången va? fifän.
men vafan? de e väl studiedag på onsdag? typ alla jag frågar säger ju att vi börjar på torsdag..yeyeyeye, får kolla upp dedär! peace

ps: hahahahahahahhahahahhahaha fan vad patetiskt inlägg men JAJA ORKAR INTE BRY MIG.
hejsvejs!

Äntligen..

klar med städningen! Så nu är mitt rum, rent fräsht och snyggt, wohow! här får ni lite bilder..





Sådärja! Glömde ta kort på garderoben men det spelar ingen roll, alla kläder är upphängda snyggt hihi!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, 13 snart 30. CYA!

Måndag.

Godmorgon! Vaknade ungefär nyss..herregud! Jag som skulle vända på dygnet. Jaja,
idag så ska jag fixa mitt rum. asså det ser verkligen inte klokt ut! Så ni kan få se resultat sen. Lovar.
Sen så är det ju föräldrafällan, och one tree hill idag. YES! älskar föräldrafällan..jag och syrran kollade alltid på den när vi var små. haha, :) Men först så blir det frukost och så ska jag börja städa lite smått. cyaaaaaa!

Till dig.




Tryck för större bild!

Cold as Ice.

Är frysen som is alltså! så jävla kallt det är ute. Kom precis hem, har följt Lovisa en bit, hon kom hit och vi snackade ett bra tag. Alltid lika trevligt! Hihi.
Annars har jag inte så mycket att skriva förutom att - f*n vad rase your voice är sorglig! Men filmen är bra allmänt, men en bit som är ganska så trist. Yeye. Det är ju bara en film så.
Nu ska jag dricka upp mitt varma te, sen krypa ner i sängen och sova gott. Hörs imorrn!

Tänk & sitta vid brasan nu..myyyyyyyyyyyysigt värre.

-

Hola! Har varit i Farsta, det blev ingen Björn Gustafsson film eftersom att ljudet inte fungerade, syyynd! Men iaf, köpte den här tröjan på bilden, från Cubus. 49 spänn! Hur billigt som helst, så ja den följde med hem samt några underkläder.
Nu blir det film för hela slanten! Det är asbra filmer idag på tv höhö, men nu ska jag se en som jag har laddat ner. Raise your Voice. So long!¨

WOW.

Godmorgon! Haha första gången jag säger det på hela lovet typ? Har ju alltid vaknat vid två, eller tre. Men ändring på det nu! Grejen är den att jag kände att jag behövde vakna nu eftersom att snart äre skola och jag måste börja vänja mig..too bad.
Så ikväll kommer jag att sova som en stock! Yepp. Vet inte riktigt vad som händer idag, känns ganska skönt egentligen att inte ha något planerat. Men vi får se om jag tar en sävng till Länna eller Farsta m. mamma eller syrran.
Men nu ska jag i vilket fall som helst se på Björn Gustafsson - Ett livsverk. :) Tjingeling!


Sötis!

.

Hej. Tänkte fylla i en liten lista eftersom att jag har tråkigt. Så , enjoy!

Vem är snyggast i världen: Chad murray.
Ska bli skoj: Fylla 18
Ska inte bli skoj:  Att börja skolan
Önskar att jag var bättre på: Allt!
Vad saknar du: Honom ofc.

Favoritplagg i garderoben just nu: Mjukisbyxor
Längd: 166 typ...
Byter gärna garderob med: Lindsey Lohan.
Byxa eller kjol: Byxa
Mitt rum kan beskrivas som: Ganska stort, mysigt.
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, glad, mätt
Jag tränar: 2-3 ggr i veckan.
Jag ville bli när jag var liten:  Bonde. HAHAHAHA.
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad
Något jag absolut inte äter: Dont know.
Kläder just nu: Korta mjukisshorts , t-shirt.
Vad sa du senast: Fasiken
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Nej
Sparare eller slösare: Slösare!
Bästa film: ENOUGH.
Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 Eller 3..
Bio eller promenad: Beror på film, person & väder
Är du kittlig: Jaaaaaaaa
Det här är jag bra på: Fotboll, skratta.
Bästa bok: I taket lyser stjärnorna.
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: Vet inte
Stökigt eller välstädat (hemma): Välstädat.
Gungar du på stolen: MM.
Vilken hand håller du gaffeln i: Höger
Gillar du att sjunga: Ya
Kaffe, te eller inget: Båda.
Smink: Yeppppp.....

Senaste person som:
Du pratade med: Emilia

Senaste:

Låt du hörde: The man who cant be moved.
Film du såg: Pineapple express.
Mat du åt: Tacos.
Resa: Serbien!

Favorit:
Låt just nu: Just the girl, The man who can't be moved, OSV..
Årstid: Sommar 
Serie: OTH.




/EMELIE.

:)

Hejsan! Denna lördag har jag tillbringat med Alicia och Emilia, (Alicia åkte nyss)
vi har för det mest akollat på film, snackat, skrattat, och sånt där. Grymt trevligt. Som alltid. Men nu är jag ganska trött, jag hoppas jag somnar snabbare denna natt. :)
Yeye. Tänkte hoppa in i dushen nu sen ta en kopp te och läsa lite bloggar, checka bdb oich sånt senare. Skriver nog sen. Ciaos!

Småttingar..hahahahaha!

It's been a long time out. Till min Stendahl.

Min andra halva, mitt allt! jag vet inte vad jag ska skriva för att du ska förstå hur jävla mycket du betyder för mig,
Alla våra minnen som vi haft är helt oförglömliga.. minnen för livet. När vi åkte till värmland tillsammans, när vi cyklade flera km till sandvika bara för att bada och när den där satans banangummibåten flöt iväg åt helvete haha '' den som hämtar får fan tio kronor, snälla linda, hämta den. jag vågar inte!'' haha. Eller när vi spelade fotboll från morgon till kväl med edoffs. Alla våra inspelningar vi har gått igenom tillsammans, vi tre. När vi började på fotbollskola tillsammans, vi var typ 5 eller 6 år. Minnen. När vi hade alla våra filmkvällar, duvet jag saknar det där. Det känns som flera tusen år sen vi upplevde det där tillsammans. Det vi delar eller delade, är något unikt. En så jävla stark vänskap. Vet inte vad som gick snett egentligen, hur de kunde bli såhär. Vi satt i samma båt men rodde åt olika håll.Men för mig, så kommer du på något sätt alltid vara min allra bästa vän. Även fast vi aldrig ses mer. Förutom på fotbollsträningarna då vi bara möter varandras blickar och säger hej. Det är helt sjukt. 2008 Var helt enkelt inte vårat år, kanske blir 2009 det? Vad säger du?Vill fortsätta kämpa för oss och se om det kan leda till något. Även fast vi kanske är upptagna ganska ofta, du har dina vänner och jag mina.
Men att försöka skulle inte skada. Du vet det kommer alltid finnas en öppen hand, jag är alltid öppen och jag kommer alltid att stå kvar vid din sida även fast du kanske inte vill att jag gör det. Vill bara få fram att jag älskar dig. Everytime you look back, I'll be right behind you. In every step you take.



 


Sum 09!

(Kan fortf. inte sova!)
Iaf..
sitter här och tänker på sommaren 2009. Kommer nog bli en av de bästa kanske? Hoppas det. Så mycket som kommer hända! Vara i Värmland i tre veckor, (landstället) Älskar det, och alla kompisar där borta som man har känt hela livet) Åka ut med båten och fiska, ååh f*n vad mysigt! Sen serbien såklart! Hoppas att hela familjen följer med nu, skulle vara kul att åka bil ner dit.. två dagar tar det :) Sen blir det såklart massa sommarcuper med fotbollen runt om i landet! Haha. Ska bli så jävla kul rent ut sagt! Umgås m. vänner, m.m också såklart. Det är inte långt kvar nu tills sommaren är här. (Säger vi!).
Låt sum 09 bli den längsta sommaren..


I'm not moving

Godkväll.. eller natt? Yeye. Denna fredag blev roligare än jag trodde, haha. Marina kom förbi, skulle hämta en sen julklapp från syrran, men stannade längre så det var ju najs!
Gjorde inte så väldans mkt, chillade, snackade, lyssnade på musik, m.m. Haha och när vi skulle följa henne hem så babblar jag på (medans vi går nerför våran backe)´Så hör man POFF, så ramlar jag för backen, hahaha så kollar jag åt sidan så ligger Marina också där, vi båda ramlade alltså samtidigt haha det låter helt sjukt och det är det! Ni skulle sett, haha grymt knäppt. Men kul.
Annars har jag inte så mycket mer att skriva, är inte trött (klockan är liksom två!) Fan jag vill vara trött så jag inte sover så länge.
Imorgon ska jag träffa Alicia, skulle gentligen det idag men det vart inge. Yeye, får hoppas att jag blir trött snart. Puss

Friday.

Ja, hörrni....inte långt kvar till skolan. Ha nej jag driver bara. Ush - vill inte ens tänka den tanken. Nu är det bara att njuta av det sista som är kvar, ca en vecka alltså.
Yeye, såg aldrig klart Enough igår jag var för trött helt enkelt, ska nog se klart den nu och samtidigt äta en good frukost! (Har inte gjort det än hihihi.)
Annars vet jág inte vad som händer idag, skulle ha träffat Alicia men vi får se hur det blir med det. :)
Ha en bra fredag allesammans!


Everyone has their limit.


Ja, nu blir det Enough för min del med Jennifer Lopeeeeeez!
Kommer sova direkt efter filmen, dvs om jag orkar kolla klart på den. Hihi. Vad tycks om min nya header förresten? Gillar verkligen texten ''Yesterday is just a memory''
Gonatt om jag inte skriver ett sista sen. (Tveksamt!)
Tjingeling!

2009.







 
Nyår 08 var najs! Firade med syrran och Marina, samt hennes familj och lite släkt. Jättetrevligt var det som vanligt. Mycket skratt, som alltid! Haha :)
Vaknade väl vid halv två, sen somnade vi om och vaknade fyra. Käkade frukost, hade Beck maration haha, fast vi somnade under andra filmen vilket var vid sju ungefär då det var dags att bege sig hemåt. Trevligt var det iallafall.
Mja, 2009.. vad säger ni? Själv så har jag väl som nyårslöfte att försöka spara pengar, inte bara spendera på kläder och annat. Men också leva hälsosammare och börja träna mer! Det är väl ungefär det.
Jag hoppas 2009 blir ett bra år.. Jag menar, ganska mkt som händer, väljer ju liksom Gymnasium, sen är det nationella prov, och massor med plugg väntar nu i vår. Men får hoppas på det bästa. Nu ska jag sluta skriva, städa mitt rum (hann inte det igår! Sen blir det nog datan I think.) Så jag hör av mig om några timmar. Ciao!

RSS 2.0