Godnatt

Söndag idag,
vilket innebär måndag imorgon,
vilket innebär SKOLA.
& även första december,
vilket innebär att julkalendern börjar.
haha.. och ja, jag är trött. Så godnatt!

Mysig 1:a advent!

Hej! Avslutningen var rätt okej, lite sorgligt att vi inte är ett helt lag längre..menmen. Annars så har jag hunnit fixa ganska mycket grejjor, har målat min spegel klart, bakat lussebullar, och dushat, och kollat på parlamentet. Mys!


Bild 1; Lussebullarna som jag bakade, yummy!
Bild 2, Min snöbollslampa, haha.
Bild 3, 1:a Advent
Bild 4. Julpynt.
Men nu ska jag kolla på sanningens ögonblick. Ha det bra!

Söndag

Hejsan! Har precis klätt på mig och sminkat mig, väntar just nu på att Lovisa ska komma, dem ska hämta mig kl. 11, Sen så ska vi då ha avslutning med laget.. sooorgligt! (vi slåt ihop med dam) :/
Menmen, life goes on.
Har egentligen inte så mycket mer att skriva, ska ta lite juice nu :) ANTECKNA. hahahahhaha..

Rest In Peace

Hej. Följde med pappsen och handlade, köpte hårfärg så nu är det brunt igen :) Det gick bort skitsnabbt förra gången, så nu blev det färgning istället..asbra blev det. :)
Fick också reda på en tråkig nyhet imorse.. en granne i vårat kvarter har dött. Rest in peace, skänker en tanke som betyder väl. Även fast man inte kände henne så jättebra, granne som granne, människa som människa.
Men har iaf också målat min spegelram, (den var typ i trä först) men nu har jag målat den svart, höhö.. ska måla ett lager till också :) Och håller på att fixa julstämning i mitt rum, med en liten julgran m.m. Ni kan få se bilder sen, haha.
Nej men annars har dagen varit riktigt lugn, vilket jag behövde. Har liksom inte så mycket ork i kroppen..
Men imorgon så blir det avslutning med älskade laget, vi ska typ åka till Gärdet för att gå på något nöjescenter där vi ska bowla, käka, & göra 3-kamp. Mys.


Saknar er massor! Sum08 oförglömligt..barndomsvänner!



Fast i din tystnad.

Klockan är redan tolv och jag har inte gjort något alls, men tänkte baka havrebollar om jag orkar, skulle vara fett gott! Haha fettoooo, men jag känner oxo att mitt rum måste städas. Ser ut som ja, jag ska inte säga..haaaaha. Vi får se hur de blir.
Ha de bra!

Lördag!

Så jädra typiskt mig att bli sjuk när det äntligen är helg och inga läxor/prov tills nästa vecka..uuuuuush. tråkigt alltså! Skulle då egentligen ha tränat idag, men måste skippa den pga min hals och lite förkyldning. Men men, life goes on!
Igår så var jag på spelning med Lovisa och Emilia.. det var grymt kul! Danish, AMC, Linneanord, Tusse, m.m asbraaaaa! Kom väl hem runt ett, då var det bara sängen som gällde..var grymt trött! Därför blev det inget blogg igår.

Men idag blir det nog til att ta det lugnt, kommer förmodligen inte orka göra ett dugg..
Hejdå. Hoppas ni får en bättre lördag än mig!
Ps..bilder ifrån spelningen får ni lite senare :)

Torsdag,snart fredag!

Hejsan, åh äntligen är torsdagen avslutad. Haha gud vilken lättnad alltså! Dagen började med idrott, dans.. hmm inte så kul, sen så hade vi engelska men jag och Sofia missade bussen så vi fick gå istället, eftersom det kändes onödigt att vänta, (haha) Sen var det svenska, och no provet dårå. Kände att det gick sådär.. , men kapitlet var svårt, men hoppas ändå på ett bra resultat. Nu sitter jag här och latar mig, kan vara lugn för en gångs skull hah.. (pga inga prov imorgon eller nästa vecka) Hallelujah.
Men men iaf.. ska snart åka till IKEA, m. familjen.. men innan det så ska jag städa mitt rum :)
Ha en bra dag alla läsare.


PLUGG

PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG




hejdå.


?

Godkväll.. e ovanligt pigg just nu, kanske var det där energidrycken? hahahhahaha.
Tänkte sitta i några timmar för att plugga no, shit det känns som om det inte kommer gå så bra! :o men jag hoppas! Så ja, trevlig kväll/natt! :) Nu blir det plugg för fulla muggar eller om man kan skriva så. ANYWAY. HEJDÅ

läs,

finns så många frågor jag skulle vilja ställa/men du sitter fängslad, kan inte ens hämnas för det du gjort är nåt kommer sitta i du våldtog en flicka och du tog hennes liv och dagen efter, satt du och skratta på festen
du var glad, som om inget hänt för nån kväll sen du skämta och skratta, var hela tiden glad som om det var ingenting att döda ett barn men ångrar du dig nu? eller tycker du det var rätt att få folk att gråta blod för att du skulle få sex?
du kanske trodde att du skulle komma fri hur kan du tro det när du såg flickan somna in?
vi alla saknar och vi alla tänker på dig du var en bland alla men den vackraste fågeln och så en dag fick du flyga upp till molnen och du ska veta att vi alla kommer ihåg dig jag fick höra samma dag som dom hittat dig
jag höll till på samma ställe som han mördade dig och alla gråter jag kan inte bara se på jag vill göra nåt så att folket kan förstå att ett liv inte hänger på respekt det handlar om kärlek till dom i din krets öppna dina ögon och försök att titta rakt när du ser nåt negativt, stå still o stanna kvar du går förbi och låtsas som du inte sett det om vi skiter i problemen kommer det inte bli bättre jag ser bilder och jag ryser inombords den vackraste ängeln som oavsiktligt drog
jag ber för dig, och tillägnar en tyst minut jag tänker på dig, och ditt tragiska slut för alla er i mora som har lidit av det här
så skänker jag en tanke, som betyder väl..

Tisdag

Hejsan, andra skoldagen avklarad. Kände mig helt trött idag verkligen, frös hela dagen. Jobbigt. Nu är det bara serbiskan klockan 5 till 6, sen plugg tills klockan nio då desperate housewifes börjar.
Ja, jag vet inte vad jag ska skriva.. denna vecka fram tills torsdag kommer det bara bestå av plugg, och jag gissar på att det inte är så kul att läsa en blogg då men. :) Ha en bra dag!
Ge mig tillbaks sommaren ..för jag saknar den! Hahahahaha..

GONATT

Godkväll.. nu tänkte jag krypa ner i min säng och värma mig, fryser lite grann, så det ska bli myyyyyysigt. Åkte till lännai dag med pappa för o kolla på vinterskor, men hann inte kolla i mer än fem minuter.. så de får bli någon annan gång. Annars har jag bara pluggat litegrann. fan! och sen delat ut tidningar, slipper jag göra de imorgon. Imorrn är det skola sen serbiska som gäller.
Gonatt. Äntligen är måndagen slut!


Måndag.

Hej! hemma nu eftersom att vi har två timmars rast. Idag så blire plugg - all day long!
Har egentligen inget & skriva, vill bara att måndagen tar slut.
Sorry för det tråååkia inlägget..här får ni en lista
Förresten känns det ganska sååå onödigt att gå tillbaka till skolan endast för att ha spanska i en timma. fyfan säger jag bara. men sånt e livet.
Nu ska jag ut i stormen igen, yay. USH. haha, fyfan vad deppig jag låter men det är måndag så då kan man inte va glad. Ge mig fredag.
Hejdå.


Dagens klädsel:  jeans, linne & ''t-shirt tröja''
Dagens smink: inget idag.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens låt: lockdown
Dagens planer: plugga och oth
Dagens saknad: andra halva <3
Dagens dummaste: inget än så länge
Dagens drog: phonecafe..haha lovisa u know what i mean!
Dagens dryck: cappucino.


Tro mig, dej saknar jag varje dag. Alla våra minnen, har du glömt varenda en?
Vill bara ha tillbaks tiden med dig igen.
Träffas bara på träningar och någon inspelning ibland. Men jag trodde du visste att du betydde mest av allt, om inte.. så vet du ju det nu. Sorry.
Jag älskar dig Linda Stendahl, och kommer alltid att göra det. ALLTID. DU ÄR ALLT
Det är tufft att klara dagar utan dig, hur kan vi få tillbaka allt..igen?

Thank god

Hej! FYFAN VILKET OVÄDER ALLTSÅ. HAHA!
fyfan, alltså det är svinkallt och blåsigt och vettfan alltså, ursäkta uttrycket haha. Men var so msagt hos kusinerna, haha vi åkte pulka, drack julmust, kolla på film, asmysigt!  men har precis kommit ut från dushen och sitter i mjukiskläder nu, och ska plugga i en halvtimme eller något, sen ska jag bara sova. Ush jag önskar verkligen att det var lördag igen, är så grymt trött och orkar inte att det är måndag igen, varför kan inte helgen vara tre dagar? UUUUUUUSH.
nej, härmed säger jag bara gonatt! och ush på skolan.


Snö!

Hej, gud fan vad härligt med snö! wihuw, nu känner man verkligen att det snart är jul.. höhö.
Idag så har jag träning från tre till fem, jobbigt! :o men jag ska klara av det.
Sen så måste jag plugga en stund också, men nu blir det one tree hill :) Puss

<3

Hejsan!
Nu bloggar jag iaf haha men ska alldeles strax gå till lovisa, ska till musikens hus som jag skrev i förra inlägget.. slutar klockan 10 tror jag, sen får vi se vad som händer. Men skriver kanske ikväll/inatt. Hejdå, ha en rolig fredag!

FREDAG.

Hejsan, äntligen hemma efter en jobbig fredag i plugget.
Fick dock tillbaks idrottsproven, fick VG..yaaaaay! Jag är så bäst. Hihi. Men på musimen idag gick det ASDÅLIGT.. alltså min grupp ska spela/sjung eminem-loose yourself, jag ska spela trummor. Tycker det e assvårt haha! Men det ska nog gå bra!
Men har en tråkig sak att berätta, jag tror jag håller på & bli sjuk. Hade verkligen frossa idag alltså, och ont i halsen.. och nös ett antal gånger, men jag hoppas att det blir bättre. Nu ska jag snart kolla på one tree hill, (kanske somnar haha är så trött). Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske följer med Emilia och Lovisa till musikens hus och kollar när en del i våran klass uppträder, men vet inte om jag har ork till det. Kanske blir det en hemmakväll? Nja, får se.
Ha en tevlig lördag..uppdaterar imorgon för jag orkar inte sitta vid datorn all day long! Ciao

Ni två

Det finns två stycken personer i mitt liv som betyder jävligt mycket, det betyder alla andra vänner också men dem här är speciella. Tror på det jag gör, och tror alltid att jag klarar mig, ger mig det stöd jag behöver och allt.
Och jag är evigt tacksam att jag har dom två, utan dem skulle jag kanske inte stått här idag, faktiskt.
Så ni ska veta att ni har gjort en stor tjänst i mitt liv, och ni är dem som är mest betydelsefulla, jag vill kunna gottgöra er på något sätt men vet inte hur. Men om jag kunde förklara hur lyckliga ni gör mig, så skulle det kännas bra. Men jag hoppas ni förstår det när ni läser texten, om ni nu gör det.. ni kanske inser vilka ni är? Det borde ni, det finns få som er, men jag hade lyckan att finna er.
Tack för allt ni gör för mig, jag försöker att alltid finnas där för er också så som ni finns hos mig. Jag älskar er, ni är speciella, och jag tror på er också. Jag vet att ni kan, så fortsätt och kör. Ni kommer att nå fram.

Utan er i mitt liv är jag borttappad!

Glöm den jag var

Har pluggat matte fram tills nu och det gick bra, så jag hoppas det går lika bra imorgon. Nu är jag astrött, men ska försöka hålla mig vaken tills 9, sen blir det sova!

med fötterna på jorden ska jag vandra vidare, jag lever för att skratta, jag lever för att älska, ni ska aldrig få trycka ner mig.
jag kommer att nå fram, vänta på mig vid målet, nu tar jag nya tag! glöm vem jag var, och allting som har vart.
ska klara mig ur skiten och aldrig mer må dåligt.
jag vet inte om jag mår bra, för jag vet inte hur det känns.
jag lovar & svär, jag vet att jag kan, jag vet att jag ska klara det.
jag vet att det går!
/emelie

Haaaaaappy

Hejsan, torsdagen är lsut och jag är så jädrans glad! Klarade livräddningsprovet på andra försöket, kändes asbra. Fick VG, men hade jag klarart det på första hade det blivit ett MVG.
Sen så hade vi engelska, haha våran lärare var glad för en gångs skull.. knasigt! Sen var det lunch, svenska, rätt chill, sen på no:n så fick vi träna inför matteprovet imorgon.. så det var ju perfa! Men ska fortsätta att träna nu också, för att vara riktigt säker.. börjar f*n fatta matte nu alltså, haha, go me! nej men mats hjälpte mig mycket idag så jag förstod nästan allt, höhö!
Men dags för att plugga, skriver mera senare, ciao!


Torsdag

Hejsan, klockan är 06:38 och klockan 07:05 ska jag gå till bussen, vi sa ha livräddningsprov idag på idrotten, iih jag är fan rädd haha,, men jag hoppas att det går bra!
Igår så hade vi träning, kan ju inte säga att man kände sig direkt välkommen men haha, hoppades de löser sig -.-
Sen ringde jag min Bästavän Marina när jag gick hemifrån haha, var ju fett ärdd, och eftersom att hon är sjuk så ville jag också höra hur hon mådde.
Men nu har jag fixat nya låtar till mobilen, så nu ska jag fixa mig lite till, sen dra. Hejdå! Förresten; fredag imorgon, wuhuw!

Tisdag!

Hejsan, gud vlken lång dag, haha nej men alltså dagen började med so på morgonen, och herregud det kändes som en evighet. Fick sen tillbaks skrivningarna, fick mvg hihi skitglad, med tanke på hur mycket jobb jag la ner så kändes det bra att det verkligen lönade sig, I like that.
Sen så vid 16:00 hade jag utvecklingssamtal, hade höjt mig i några ämnen så det känns verkligen att jag är på rätt väg. Sen var det bara att dela ut 200 tidningar i spöregnet, inte kul. Men det kändes bra efteråt när man var klar iallafall!
Nu skaj ga forts. kolla på DH, höhö. skriver kanske ett sista inlägg, hörs!

Fotbollsgalan

Det enda som verkligen har hållit mig uppe idag har varit fotbollsgalan, fan jag älskar den lika mycket varje år. Haha förra året så var jag, Linda och Emilia på den, wuhuwMarta gick förbi oss, ja bah där e martaaaaa! haha helt galen. Men så satt vi typ 1 meter från idolerna(förra året dårå)
Idag blev det att kolla framför tv:n istället, och helt seriöst alltså jag ryser när jag ser dom gå upp och ta emot priset. Shit vilken jävla underbar känsla, o bara gå fram och ta det där priset och säga ett asbra tal, för alla som håller tal gör det på ett jädrigt bra sätt måste jag säga!

SÅ JÄVLA GRYM

Plugg

Hejsan, har precis pluggat klart spanskan, kan glosorna + en text som vi skall redovisa imorgon, good.
Har också fyllt i papprerna inför imorgon, nu är det bara matten kvar.. men först! Kolla one tree hill, det är snart lsut men slutet är så fint haha. You better watch it!
Ciao

Bild tagen av mig, Värmland 07.

E

Hejsan, måndag idag.. wuhuw! Hann inte skriva något igår, men var som sagt på eriksdal, trevligt.
Nu är jag hemma, har ju rast till klockan två sen spanska sen slutar vi..ganska onödigt.
Idag så blir det plugga! Och fylla i utvecklingssamtalspapper, har det imorrn, gah.
Så det blir inte så mkt blogg idag, eller kanske inte på hela veckan, har ganska mycket att göra, träningar, plugga till matteprov, osv..
Men ha en bra måndag/vecka. Nu ska jag ta lite fanta, och kolla på tv. Hähä!
Puss

Jag vet ni snackar skit, jag är inte efter.. men har ni inget vett & säga kan ni hålla käften

Söndag

Hejsan, håller just nu på att fixa mig, borstar tänderna just nu haha det går ju jättebra när man skriver på tangentbordet också :p
Men drar om ungefär en halvtimme, så det blir inte så mycket bloggande idag tror jag. Måste plugga ikväll och så, men vi hörs!

En bild på mig och Marina, (gammal)

Trööööööött.

Rubriken säger allt, trött och helt slut. Varför vet jag inte haha men har verkligen varit det hela dagen + haft huvudvärk. Jobbigt värre.
Sitter just nu och dricker kaffe, för att piggna till lite haha men ska liksom sova sanrt så det är inte så smart men jaja det är inte hela världen.
Imorgon så ska alicia och jag till eriksdals, hon ska lära mig dyka haha pinsamt men jag kan inte det, och vi har livräddningsprov på torsdag..paaaaanik.
Men hoppas det går bra. Haha
Nu ska jag chilla lite, sen sova. Ha de bra

Lördag

Hejsan, kom hem för en stund sen, har varit i Farsta med lovelisa, det var trevlans! Och igår var det ju då gymnasiemässan, haha jag tog nästan bara information om fotbollsgymnasium och sånt. Så det var ju bra, vill verkligen gå något med fotboll.
Vet annars inte vad som händer idag/ikväll, är astrött, så funderar på att bara chilla framför datorn med one tree hill - avsnitt.  Låter lite depp haha! men får se hur det blir! Ha en trevlig lördag.

Svart linne, HM - 59,50
Brun T-shirt H.M - 98.50
Hårspännen, Cubus -  14 kr.
Inget märkvärdigt, men jag hade tråkigt.. så ja!

Friday

Hejsan. Äntligen är helgen här. Dålig uppdatering idag, men har inte orkat helt enkelt(:
Men har suttit och kollat på idol nyss, och nu är dt fredag hela veckan som gäller, höhö.. är astrött så jag ska sova vilken sekund som helst! Ha en bra helg alla läsare.

Finally

Nu när jag äntligen har tid över, så ska jag ta och rensa mitt rum! + städa.. det behövs verkligen, har haft fullt upp hela veckan ju, = skolböcker all over the floor haha nej men typ.
& lyssna på min favoritlåt newkid-vi maxar, ush man blir så glad av den(: Så istället för att sitta här och dega ska jag röra på mig och fixa mitt rum... ciao!

Yes

Är så jävla glad att jag har gjort svenska provet, alltså att det är klart! Kom hem nyss typ, och gud så skönt. + Att det är fredag imorgon, halleluja! Haha.
Men nu ska jag bara chilla vid tv:n (one tree hill) och vara glad över att det är fredag imorgon! Puss

Haha, jag älskar dig!

Onsdag

Jag säger bara, tack och lov att det är torsdag imorgon(närmare fredag ju) haha.
Nej men f*n vad jag ser fram emot helgen! Ska sova ut så mycket som det går.. och troligen har vi inget prov nästa vecka(förutom matte, men de är på fredag och inte mitt i veckan) Tur.
Idag var ju jag, Linda och Emilia som sagt på fredag hela veckan, haha det var askul! roligare än förra gången faktiskt, missa inte nu på fredag (: Höhö.
Efter inspelningen när man går ut ligger det ett bord med massor utav redbull och godis, och man får typ ta hur mycket man vill haha dem bara: Ta hur mycket ni vill, så vi blir av med det! Haha, najs.
Men annars så har jag tränat på svenskan sen jag kom hem, vid 8 ungefär..fram tills nu dårå. Men ska träna så mycket som möjligt imorgon på alla raster som går!
Och imorrn har vi också idrott på morgonen, YEY.
Haha nej men jag älskar idrott.. så det gör inget, lite jobbigt att vi har det direkt på morgonen. JAJA.
Gonatt, hoppas ni har haft en trevlig onsdag!


Stop looking at what you ain't got, and be thankful for what you do got

Sitter och lyssnar på the world's greatest, den är så jävla bra. Och man blir lugn av den, härligt.
Klockan är 22:45 och jag borde egentligen sova.. shit det är redan onsdag imorgon fan vad tiden går snabbt, men jag klagar inte :)
Men ska gå igenom svenskan lite innan jag somnar, sen imorgon tränar jag det sista och sen så på torsdag gäller det. Gud vad skönt att få det gjort alltså, låt den här veckan gå snabbt! Haha.
Nej men ni får ha det så bra, skriver imorgon istället. Gonatt!

?


Haha ja, rubriken blev ett frågetecken. Jag oroar mig lite om gymnasiumet och allt sånt där, okej jag vet att det är låångt kvar men man vill endå ha en aning'' vad man tänker välja, men för mig står det nästan mellan media eller fotboll. Alltså jag älskar verkligen fotboll, och alltså inte bara liksom som en fritidsaktivitet utan det är liksom på fotbollsplanen jag hör hemma haha det känns så.. och jag vill inte tänka mig ett liv utan fotboll (fan vad töntigt det där lät men sant!)
Men samtidigt så är det svårt att bli kanske något inom det, men vem säger att drömmar inte kan gå i uppfyllelse?
Jag ska iallafal göra allt för att bli något inom det, för när jag tänker efter finns det nästan inget jag hellre skulle vilja göra, förutom media. Alltså det skulle vara häftigt att vara typ studiokvinna, eller kamera. Eller något som barn och fritid. I dont know!
Men det är ju trots allt ett halvår tills vi ska välja ungefär, men på tors, fre & lör är det gymnasiumässan, då vill man ju ha lite koll, men pratade med syo Per idag, och jag ska ''kolla'' på John Bauer, Farsta eller något i Tyresö. Dem har iaf fotboll!
Okej, nog om det.. haha, imorrn är det fredag hela veckan med lindus, ska bli grymt kul, som förra gången!
Men nu ska jag föna mitt hår höhö, hejdå.

Tisdagen avklarad

Hejsan, kom nyss hem från serbiskan haha shit hade inte klarat det utan marina.
Men först så åkte vi fel haha, så vi fick typ springa tillbaka, smarta som vi är (;
Men nu är det svenskan och desperate housewifes som gäller, dagens höjdpunkt alltså.
Hoppas ni har haft en bra tisdag! Bye

Måndagen avklarad!

Hej, har tränat på svenskan sen jag kom hem från skolan, (har också tagit pauser men)
så det känns bra, kan nästan allting, ska bara jobba på lite grejjer. Men nu ska jag ta en varm lång dush och bara njuta av livet haha. Sen sova, och som tur är har vi sovmorgon imorrn, så det kan inte börja bättre. Men sen väntar dock tidningar + hemspråk (serbiska) så det är ju lite jobbigt, + att jag ska hinna med att plugga menbra då att jag kan ganska mycket nu.
Men ni får ha det bra, skriver mer imorgon för nu stänger jag av datorn för idag! Ciao.
¨
Trion, Emilia Lovisa och jag. Genom allt.

-

Dags att gå tillbaka till skolan nu, kommer plugga på svenskan när vi har så lång rast, och kommer ananrs plugga på den hela dagen :) Så kanske ingen uppdatering, får se. Ha det bra!

Måndag

Hejsan, är just nu hemma, hade matte kl 8 och den slutade 8:50 och sen så fick vi reda på att vi inte har någon bild, YES! har alltså håltimme till tjugo i elva, hur najs är inte det? Sen har vi so, sen rast i två timmar & sen spanska.
Fan den här måndagen kunde ju inte börja bättre! (: Ha en bra dag

Sista inlägget

Godkväll, har kollat klart på parlamentet för en stund sen, haha Magnus Betner är så jädrans skön!
Är ganska trött nu, och det blir inte bättre av att det är måndag imorgon. Men veckorna går så snabbt, så whatever haha kämpa. Ska kolla på ett one tree hill avsnitt nu sen sova. Men ha det bra, och plugga på.. snart är det fredag. Ha ha ..

Plugg plugg och åter plugg



Hej! Tog en paus från pluggandet för en stund sen och var ute och sprang/gick kändes asbra, och hade bra musik i öronen. Bättre kunde det ju inte bli.
Man får lite ångest över att det är söndag idag, vill ju vara ledig lääängre ush det sucks.
Men tur att det iaf är one tree hill idag höhö. Det piggar upp en.
Men ska fortsätta plugga nu. Det är bättre & plugga nu när man är ledig, och tar små lite pauser ibland. Istället för en vardag, eller alltså man blir så trött efter skolan, men dethär måste göras. Ha det bra!

Söndag

Godmorgon! Har suttit och pluggat på svenskan i kanske 40 min, gick bra, kan en del grejjer nu, men inte allt.
Haha + att jag såg att ett nytt one tree hill avsnitt kom ut igår kväll, yeeeeeeeeeeeeees! Det är lycka. HAHA.
så för min del blir det one tree hill + plugg. Men nu ska jag dricka upp cappucino, hejdå!

Lördag

Godmorgon bloggen! Vaknade vid halv nio, så jobbigt eftersom att jag tänkte verkligen sova ut idag. Jaja, nästa gång!
Blev inget farsta igår, haha vi hann inte. Men ska dit idag, för jag tror jag ska köpa ett par assnygga mjukisbyxor, men är inte säker. Vi får se!
Men nu ska jag iallafall först dricka cappucino (muums) sen så tänkte jag ta en varm, och lång dush med hårinpackning och sånt. Skönt.
Sen är det bara & fortsätta med svenskan, tills Love hämtar mig. (vi åker antagligen moppe dit, hon har precis fått körkort! wuhuw.
Sen är det svenskan igen.
Yepp, så ser min lördag ut. Haha, inte så rolig men, det är bara & bita ihop, hoppas ni får en trevlig lördag! Puss

/E

Stressig vecka!

Hejsan. Nu är jag back on track, haha eller jag vet inte. Men det har varit grymt mycket den här veckan, i onsdags hade vi hemkunskaps prov, gick bra faktiskt, igår hade vi idrottsprov, gick också bra. Och idag hade vi matteprov, så nu är det värsta över. Men vi har ändå ett stort svenska prov på torsdag som jag ska plugga som fan till den här helgen!
Jag har inte hunnit med något annat än att plugga verkligen, har inte ens packat upp sen vi var i värmland..helt sjukt!
Men idag så hade jag och Lovisa kanske tänk åka till farsta...lovade henne att följa med, men vi får se hur det blir med det! (: Annars plugg som gäller, och städning.
Men iaf.. lovade lite bilder ifrån Värmland, här kommer det . (: Enjoy.


Bloggpaus

Yes, jag tänker ta en paus. Har så mycket prov och allt som har med skolan att göra, så jag orkar inte blogga haha. Men jag lovar att blogga mer sen när det har lugnat ner sig, så ja.. hörs någon gång. :)

Hemma. Ångest!

Hej, kom hem för typ en timme sen, och har haft det helt jävla underbart!
Orkar inte skriva något eftersom att jag är jättetrött & måste packa upp och allt, men imorgon kommer bilder och hela köret! Puss

RSS 2.0