Time to go!

Nu är det typ dags att åka :D Men vi hörs när vi kmr hem, lördag eller söndag alltså. Kommer nog inte ha ngn tillgång till datorn. Ha de bra i sthlm! :)Ciao!

:)

Hej! Haha shiit.. vad tidigt jag är uppe alltså! Men pappa väckte väl oss halv sju typ.

Ja, idag är den stora dagen - vi åker! haha faaaaaan vad jag längtar. Men hjag har ganska mycket att göra innan vi åker faktiskt, måste dusha, platta/föna håret, sminka mig, fixa lite i bilen, käka frulle, och sen packa det sista! (:
Så det är bäst att börja nu! <3

.

Okej, jag kan inte sova, så gör en lista :)
Dagens humör: Trött
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: Tofs
Dagens klädsel: Mjukisar, + vit fred perry tröja.
Dagens planer: Sova fortf.
Dagens vill ha: Sol
Dagens längtan: Imorgon!
Dagens fundering: Varför jag inte kan sova
Dagens beroende: Havreboll.
Dagens tråkigaste: Kan inte komma på något..
Dagens tidning :Aftonbladet
Dagens låt: Olika!
/ Emelie

Sjukt trött


Godkväll. Klockan är 23:17 och jag är grymt trött... håller typ på att somna framför datorn.Inte bra.
Marina kom hit en stund, och vi umgicks mest bara. Alltid lika trevligt måste jag säga. Men var trött och flamsig haha, så kanske inte var världens roligaste att vara med men.
Nu ska jag iaf alldeles strax gå & lägga mig. Kommer somna som en stock! Men jag lovar att skriva imorgon innan vi åker. Tjingeling!

Hösten..



Hösten är en fin årstid, alltså det är perfekt att ta bilder. För dem blir så otroligt bra tycker jag haha.
Men samtidigt så blir man lite dyster, alltså vädret idag - regn regn & regn. Hm, lite jobbigt ibland., för att man inte har någon ork till något känns det som, men jag ska orka idag. Haha!
Det ska bli så underbart att åka iväg till landet.  Bara skippa allt skitsnack och alla sliskiga personer i sthlm. Fan vad gött! Haha. Nej men man blir typ deppig här i Sthlm.
Iaf.. så är min favorit Lovisa med, då kommer det bli ännu bättre. Låter nog konstigt att man längtar så mycket dit till ett landställe, men jag känner mig verkligen som hemma där på ngt sätt. Jag älskar det helt enkelt, och alla människor där, är helt underbara! Så jag är glad att inte behöva ha mitt höstlov här i sthlm. Yey! Haha.
Nu ska jag inte vara lat, utan nu ska jag göra färdigt mitt rum, och även packningen. Ha en trevlig söndag

Söndag

Hejsan.
Idag vaknade jag klockan..*trumvirvel* 7! Kan ni fatta? 7 liksom.. på ett höstlov. Haha lite sjukt, men egentligen skulle det ju vara 8. Eftersom att man ställer tillbaks klockan. Men men, jag är ändå pigg på ngt konstigt vis.
Sitter med 3 värmeljus och mitt täck och bara tar det lugnt. Det är helt otroligt skönt, man har liksom ingen ångest för att det är söndag idag, vilket man brukar ha eftersom att det är skola på måndag. Men inte nu, utan nu är det efterlängtade höstlovet är. Happiness.
Idag måste jag ladda in massor med nya låtar till mobilen. Haha, anteckna*.
Vinter.. wuhuw. (gammal bild dock)

Trevlans



Här har ni lite bilder från idag..(klicka för större!) var hos Linda, men vi tog lite bilder sen när hon följde oss en bit, FAST vi sa att vi var 2 och att hon kunde vända. Haha, men tack bästaste vän.
Filmen som vi såg, Creep var så heeeelvetes läskig! Ush, alltså man blev verkligen RÄDD på riktigt, haha typ i början av filmen, så kom det en jätte läskig scen och jag & Emilia (Min syster) skrek som fan haha och linda bah: va? vadå? vad hände?! haha hon kollade inte just i den scenen för att hon var rädd haha söt.
Men iaf, det var en riktigt lyckad kväll, skitkul. Men nu funderar jag starkt på att lägga mig? Är så grymt trött, gick upp väldans tidigt idag.  Jaja, jag går nog och lägger mig. Gonatt! :)


<3



Nu ska jag dra för att möta Linda, tillsammans med emilia. Sen ska vi hyra film och sånt där sen dra hem till henne (: Inget blogg ikväll. Hejdå

Brunett (:


Ny vinterjacka


Jupp. Köpte den här idag i länna med pappa. Den är varm och skön, yey!
Har typ packat klart allting men städandet gick inte så bra till slut haha nej men jag ska se till att slutföra det idag. :p
Ha en trevlig lördag!

Jag har fått motivation

Haha yepp.. städar&packa för fullt! Så ja, det går framåt Emelie, bra! Haha.

<3


Hej, har precis kollat klart på OTH avsnitten. Haha mycket saker som händer kan jag ju avslöja.
Och lilla Jamie, han är bara för söt. Haha.
Och shit, jag har inte ens börjat packa eller städa! Dags att göra det nu tror jag. Ha en bra lördag, hejdå!

Lördag

Godmorgon bloggen.
Vaknade typ 08:15, haha det svider.. idag måste jag verkligen packa! vi åker ju i övermorgon, yeeeeeeees! så jävla grymt kul. Får se om det blir något med linda idag också, jag hoppas de.
Men nu ska jag titta på två nya one tree hill-avsnitt och käka frulle! Hejdå.

Du tror.

Irriterar mig väldigt mycket på en person, fan du tror du känner mig. Du vet absolut inte ett jävla skit. Så sluta låtsas, du äcklar mig totalt. Varför är du så jävla otrevlig hela tiden? Och sen spelar du snäll för att testa om jag verkligen blev sur på dig.. fan det där är bara t r a g i sk t. 
kanske dags att mogna till lite? Du har förstört tillräckligt för mig nu, och du ska fan inte få förstöra mig. Och inte för mina andra vänner heller. Du har tagit allt.
Men vet du? I mina ögon har du ingen makt längre. Du är inte en del av mig, du betyder ingenting.. om jag kunde gå tillbaks, skulle jag önskat att jag aldrig träffat dig, vet du varför? För att en sån jävla falsk brud som du vill man fan inte ha att göra med. Ush.
Skulle kunna skriva mycket längre inlägg om dig, men vet du? Du är inte värd det, du är inte värd någonting. Så jag slutar slösa min tid på dig och går vidare i livet - utan dig.


Friday


Hej. Det blev inget packande idag, siht jag orkar verkligen inte. Har inte haft motivation till någonting idag, känner mig bara allmänt trött & det är väl ganska självklart, en hel vecka har gått och nu är det liksom äntligen fredag. Så grymt skönt.
Förresten så älskar jag Beyonces låt If I were a boy. very good song!
Okej, imorgon måste jag verkligen packa.. hm, måste ju få något gjort känner jag!

Färgat håret (:


Före:



Och efter (:



Är nu mera brunett :D Suprise! haha.. syrran frägade för kanske en timme sen :) tack <3 blev skitnöjd!
Dock så ser det ganska ljsut ut på bilden, är liiiiiiite mörkare i verkligheten tycke jag.
men dagens ''rädsla'' har verkligen varit över detta - alltså ifall det skulle bli bra. men det blev det ju! skitbra. hihi.
Idag så vet jag inte vad jag har för planer, men jag måste verligen packa och städa! Åker fan på måndag. wihuw! Imorgon ska jag antagligen träffa Linda, om det inte blir ändrning :) Höhö. Men skriver väl kanske mer sen. Hejdå!

Creepy



Ganska cool höstbild eller hur? Shit, vad tiden går snabbt det känns liksom som om det var typ en månad sen det var skolavslutning.. haha, helt sjukt alltså! Men jag är glad över att det lov snaart. Kan man önska något mer liksom? Haha, lovet kommer precis rätt. är så trött på skolan och allt plugg!


Yey

Är äntligen klar med no-läxan..(skulle svara på 9 frågor) Höhö.. men nu är man klar!
Fan vad najs alltså, seriöst.. höstlov efter imorgon dårå!
Åker ju till Värmland på måndag med Lovisa, Emilia, Mamma & Pappa. Ska bli så jäääädra kul, tänk Lovisa i värmland, haha helt sjukt men så galet roligt :D (missförstå mig inte, haha!)
Haha gud idag på no:n så var ju våran klass typ vilddjur?Hmmm.
Men nu ska jag hjälpa pappa med något, hejdå!

Gud, vilken gammal bild! Emil, Ann-Louise, Alexander, Anders, Jasmine, Emilia och jag.
Här är vi ju skitsmå, och dem är typ 18, 13 och 16 år nu. Och vi umgås fortfarande. Så jädra
underbart. Älskar er, snart ses vi! <33333

:S

Hej, är i skolan nu. Torsdag = längsta dagen! slutar tio i fyra. Faaan vad jobbigt! Sulle till ksuinerna, men min äckliga syster glömde bussremsa.
Börjar typ om 5 minuter, ja.. tråkigt inlägg men kände att jag behövde skriva ändå haha. Hejdå

Gonatt

Nej nu ska jag snart sova, är grymt trött så kommer somna skitsnabbt. Imorgon så har vi Idrott, eller först ska vi typ snacka om hälsa, sen så har vi idrott.. FYS! wuhuw liksom. Haha nej men det är ju bra. (: I need it.
Får se om jag ska till kusinerna en sväng också & hälsa på, om jag orkar.. vi får se imorgon. Men nu blir det sängen för min del. Ha de så bra, tänk på att det är höstlov snaaaaart så. :) Gonatt

Saknar Sommaren


Trött

Ups.. hann inte skriva något efter utdelningen, åkte & handlade med pappa. Och nu är jag hemma, och ska sanrt hoppa in i dushen. Åh jag är så jäkla trött så det är sjukt. Ush!
Men ska lägga mig precis efter Efterlyst, haha det är så bra men jag tycker det är läskigt.. är jag ensam om det? Haha :)
Puss.

Emilia, Linda och jag. Sum 08

<3

Each day you wake in tranquility
No fears to cross your eyes
Each day I wake in gratitude
Thanking God He let me rise
You worry about your education
And the bills you have to pay
I worry about my vulnerable life
And if I'll survive another day

I skolan

Hejsan svejsan, är i skolan just nu, det blev ingen svenska, så vi börjar klockan 13:00.. jobbigt! Jaja, ska glida runt här på internet och kolla lite, haha. Men skriver mer efter jag har delat ut tidningar, hejdå!

Äntligen Tisdagen avklarad!

Guuuuud.. jag är så glad att denna tisdag är över haha, alltså har haft ont i huvudet sen klockan fem, och jag kom liksom hem för kanske en halvtimme sen.. jepp, har alltså gått i skolan sen 09:20 till typ 20:10. Snacka om jobbigt!
Men nu är det äntligen över, och det känns bra. Uppspelet gick faktiskt bra tycker jag,iallafall för min grupp. Hehe.
Har precis ätit kyckling & potatis. Mums!
Men nu så ska jag faktiskt se Desperate Housewifes, eller mja. .det börjar om 10 minuter haha :) Så jag passar på att lägga in nya låtar till mobilen, yey!
En gles uppdatering idag - men ni får en bättre någon annan dag.
Imorgon så ärd et tidningarna som gäller.. men det är endå bra, vi slutar kl halv två, så jag klagar inte.. Blir ju klar i tid iaf.
Men nu är det annat som gäller! Men först så kan ni få lite bilder från uppspelet..


Killarna sjunger en 50-tals låt..(Kommer inte ihåg namnet men :p)


Hela klassen sjunger en gemensam låt!

En ego-bild på mig som jag tog typ förut idag, haha.


Haha, jag och Sofia har sminkat och fixat håret inför uppspelet. Mohaha.

Men nu är det tv:n för min del, Hejdå!

Uppspel

Hejsan, är i skolan just nu, och kommer vara här tills typ halv åtta haha ja det svider lite :p
Men vi tränar för fullt här typ haha, det är ganska mycket oväsen så jag satte mig vid datorn istället :)
Men nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar, sen så klockan fyra ska alla vi tjejer samlas och repa lite mera i våra grupper alltså.
Känner på mig att uppspelet inte kommer gå så bra, men jag hoppas! Hejdå

Time for school

Nu ska jag gå, börjar om 20 min med SO.. wihuw! Hejdå. Ha en bra dag

Tisdag

Godmorgon! Gick upp vid halv åtta, kunde inte sova längre haha. Men jag ska gå om ungefär 30 min.. så jag har lite tid över, skönt. Sitter annars och kollar på the voice.
Idag så är det uppspel´, sen så ska vi läsa noveller för föräldrarna. Haha ush, vill varken något av dedär.. men men! Efter den här dagen är över så kommer det kännas bra!
Men nu ska jag kolla på tv.. Ha en bra tisdag!

Lindaaaa <3


[ typ tuuusen år gammal bild ]

Höhö, hejsan. Har ni sett min nya design? Det är Linda min älskling som har hjälpt mig! tack gumman, jag älskar dig.
Kom nyss ut fårn dushen, för en stund sen haha och har fönat mitt hår & läst igenom so:n. Jag är väl ganska nöjd.. och ska träna lite mer på spanska-glosorna, sen så sitter dom!
Jag är grymt trött = tidig läggdags idag? Hm, typ.. men tur att vi har sovmorgon imorrn då! Okej, inte så mycket men lite iaf, 09:20. Haha det duger.
Men nu ska jag göra annat, så det här blir sista inlägget för ikväll. Gonatt! Snart lov, keep up the head!

Outlandish



Fan vad jag diggar outlandish nya(?) låt Look into my eyes, alltså jag är kär i den.
Om ni inte har hört den, så måste ni det. Haha..
nej men en grymt bra låt faktiskt.. sitter och lyssnar på den just nu, och jag tröttnar verkligen inte haha (inte ännu) jag är en sån som kan lyssna på låtar typ 10 gånger i streck, sen så brukar jag oftast tröttna efter några dagar haha.
Men den är låten är just nu min favoritlåt. Och det bästa i låten är :
Shine a light for every soul that ain't with us no more.
Jag vet inte riktigt varför jag gillar just det, men det låter typ speciellt när dem sjunger det haha!
Iallafall.. över till något annat - Jag har övat lte till uppspelet nu, på piano alltså.
Och nu ska jag lyssna på låtarna medans jag pluggar spanska-glosorna! Ciao. /E

Första dagen avklarad

Hejsan! Kom hem frå nskolan för ett tag sen, och har bett pappa läsa igenom so:n och nu så har han gjort det, känns bra.. är alltså klar med den! Lycka. Haha
Så nu är det bara 20 Spanska glosor tills imorgon + uppspelet för föräldrarna!
Men det ska nog gå bra..
Men nu ska jag käka lunch och kolla på one tree hill, Hejdå. (Ni får en uppdatering senare, när jag orkar!) :)

I skolan


Snyggingen Chaaaaaaaaaaaaaaaaaad!




Hejsan.. just nu sitter jag i skolan, vi har rast till klockan två.. haha så jag och Sofia sitter och ska göra klar SO-Hemskrivningen nu.
Har sen fotografering, (ensamfoto) eftersom att jag var i Serbien när vi skulle ta det riktiga haha, sen går jag till Spanskan lite snabbt, om jag hinner.
Men nu ska vi fortsätta att plugga! Skriver kanske mera senare om jag har tid, Hejdå.

Trötter

Hejsan bloggen.. är så jäädra trött nu. Har varit med Lovisa typ nästan hela dagen :) trevlans!
Men nu är jag trött som sagt och ska sova, så ja.. skriver mer imorgon när jag är piggare! haha!
gonatt <3 hörs imorrn. :)

Lovisa

Hejsan. Nu har jag pluggat färdigt för idag, nästan. Ska göra lite ikväll också. Men nu väntar jag på att min kära vän Lovisa ska komma, vi ska öva till musiken. Hahah, <333333
Men skriver senre, hejdå!

-




Hejsan. Har pluggat so nu, och spanska. Är inne på min fjärde sida på so'n, så det är ju ganska bra. Och har även övat på musiken, haha spelat lite piano för mig själv och försökt sjungt med. :)
Nu ska jag fortsätta, tråkigt jag vet. Men sånt är livet! Hejdå.

Mer Plugg




Hej!
Har inte riktigt kommit igång med plugandet än (har gjort lite) men har liksom ingen motivation, men nu läste jag i min bästaävns blogg att vi har spanska glosor tills imorgon - 20 st. Så det måste tränas på också! Och sen var det ju denhär so-hemskrivningen också. Kill me! Haha. Sen så på tisdag så är det musikredovisning för föräldrarna - min grupp ska spela Klas Göran, och jag kan ju liksom spela den på piano men jag vet bara inte hur snabbt jag ska spela haha, men det löser jag imorgon eller på tisdag när vi får repa. Bra.
Men nu ska jag sätta igång! Jag börjar med spanskan, s att jag kan alla tjugo glosor. Tjingeling!

Söndag

Godmorgon bloggen, haha.
Vaknade för en stund sen, och sitter här och dricker blåbärssoppa.. det är så j*vla gott, haha!
Idag vet jag inte vad jag sak göra - eller jo det vet jag visst.. SO! Är nästan klar med den, men har lite att göra och så, den ska ju in på tisdag så jag har iof hela dagen imorgon också, men ska försöka göra så att den blir klar idag, sen så äre ju one tree hill & parlamentet, favoritserierna, wuhuw.
Men nu ska jag kolla lite på tv med mamma, skriver mera senare. Hejdå!

-

Hejsan! Har inte uppdaterat bra idag - I know. Men ni ska få lite bilder iaf :) Var so msagt i Länna med mamma idag, köpte lite smågrejjer.. och så :) Sen så var jag hemma en liten stund, fixade mitt rum, och sedan så var det bio med Marina och Emilia som gällde. Vi såg Patrik 1,5 den var faktiskt jättebra, och vi hade trevligt! :)
Kom hem för ett tag sen, och nu ska jag kolla på Stjärnor på Is, vem som åker ut.. höhö undrar vem det blir?
Jaja, ska också äta paj & vaniljsås hööhö mums! Hejdå.



Let's go.

Hejsan, nu är jag dushad och har precis fönat håret, ush det är lockigt - som alltid, i hate it!
Menmen, jag orkar inte platta det. Men nu ska jag dra iväg, skriver antagligen mer senare idag, hejdå! Ha en bra lördag.

Lördag

Hejsan bloggen! Hann inte skriva någonting igår, men efter skolan så åkte jag direkt till mammas jobb, och sen så gick jag till farsta för att möta Alicia, vi gick runt och snackade, käkade på donken (hihi feedto)
Jag köpte en tjocktröja, hårfärg och hårinpackning. Jag ska ju färga mitt brunare på fredag, höhö.
Sen så åkte vi hem till mig och typ umgicks bara tog lite kort & så ;)
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska kanske åka till länna med mamma.. jag måste kolla på vinterjacka! Och typ någon mössa haha, jaja vi får se om vi orkar.
Nu ska jag ta en varm dush!


Jag & Alicia



Alicia

Te och tv



Nej nu är det faktiskt slutpluggat för min del! Har hunnit med mycket faktiskt.. men ska hinna läsa lite sidor i kemiboken innan jag somnar helt, haha! Men nu ska jag alltså lägga mig i sängen med en kopp te och ljus, sen bara kolla på ngn dvd film, så det blir inget mer bloggande för ikväll. Och imorgon bitti hinner jag blogga, om jag har tur, höhö. Gonatt, och tänk på att det är fredag imorrn! Haha, jag är så jäkla glad. Gonatt!

Trött på allt plugg.




Hej, har gjort klar labbrapporten, och har gjort ganska mycket so faktiskt, gud alltså ingenting roligt händer på vardagarna allting går verkligen åt till plugg, jag har inte tid att vara med kompisar känns det som, men imorgon är det fredag! thank god.
Ska träffa Alicia då.. f*n vad skönt att äntligen göra något annat haha, än att plugga. Men sen i helgen blir det mycket plugg, men ska verkligen sova ut på lördag och söndag och fyfaaan vad härligt det ska bli, idag tex var jag skittrött.. kunde knappt hålla ögonen öppna! Sen så på tisdag ska vi vara utklädda till 50 tal, alltså vi ska spela upp några låtar som vi har övat på musiken ,sen sak vi framföra det för föräldrarna(fan vad pinsamt! haha) Och min grupp kan inte så mycket, men.. alltså vi har inte kommit långt..) Men har ju musik imorrn, så hoppas det går någolunda bra haha.
Och faan vad jobbigt det är att vara förkyld, kan inte göra något fysiskt typ, känns det som. Men snart ska jag iaf ta en varm dush och bara dusha hur länge som helst, typ hah. Sen plugga lite till, och sen äntligen sova! Är så himla trött.. så det kommer att bli en tidig läggdags kan jag lova er. Hejdå

Ingen träning för min del

Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen, och nu väntas plugg. Ska göra klart labbrapporten, försöka göra klart so-hemskrivningen, och kanske plugga till svenska provet, gaah.. och juste, läsa 15 sidor i kemiboken också!
Har tänt ljus här i mitt rum, (det är så jäkla kallt!) haha, och ska dricka juggekaffe nu, mums.
Skriver mer ikväll, när jag tycker att jag har pluggat ordentligt. Hejdå, ha en bra torsdag.. för imorgon är det fredag och jag är så glad.

I skolan,

Hejsan, har svenska nu eller ja, vi har rast i typ 10 minuter haha så jag passar på att blogga lite!
Ska typ gå igenom repetion eftersom att vi har prov på torsdag, paaaaanik.
Slutar liksom om 3 timmar, jag oorkar inte. Ush.
Men skriver mer när jag kommer hem :) Hejdå!

Torsdag

Hejsan! shit det är redna torsdag, idag.. ASSKÖNT! Fan redan fredag imorgon alltså :D sjukt!
men ska gå till bussen nu.. torsdag=senaste dagen! slutar klockan fyra, yes det svider! Men bara att kämpa på! Hörs senare, hejdå. <3


Inte mkt till Plugg



Hejsan, ups det blev inte så mkt plugg men haaallåååå so:n är faktiskt till tisdag, så jag hinner! höhö. Följde med pappa till Farsta & Länna istället :p men har faktiskt pluggat lite so nu , sen klockan nio så ska jag se efterlyst om jag vågar , det är läskigt och jag blir lika rädd varje gång jag har sett det haha.
Imorgon på morgonen så har vi idrott, vilket jag missar eftersom att jag är sjuk, vi har liksom idrott en gång i veckan, så är jag sjuk just imorgon, (okej, har varit det hela veckan , men endå ) orättvist. ;p fan ta den som har smittat mig!
Hejdå.

I skolan


min idooool!


Hejsan , är i skolan just nu. Egentligen så tänkte jag verkligen inte gå, mådde skitdåligt när jag vaknade, ont i halsen, förkyld, rubbet! men nu är det iallfall liite bättre. Har svenska nu i typ 40 min, sen lunch, muums! sen så bara ämnesfördjupning i typ en halvtimme, sen så slutar vi äntligen! halv två, så det är ju inte så farligt, har liksom nyss haft no i typ två timmar haha fy. Är så hungrig, mjääk! Haha.
Men nu är det bara lite kvar, håll ut emelie! Haha. Skriver mer vid 3.. då jag har gjort klart tidningarna! Och även slutat plugget! Hejdå

Sick (?)

Gokväll bloggen.Sitter och kollar på Desperate Housewifes, är skitjobbigt eftersom att jag är supertäppt i näsan, men jag hoppas att det blir bättre tills imorgon, har ingen lust att vara sjuk nu när det är sista kvar, sen höstlov. Nej ush! + Att jag måste dela ut tidningar, snääälla gud låt mig inte bli sjuk! haha :p tönt.
Ska fortsätta kolla, och göra lite te tror jag, muums. Skriver mer imorgon, godnatt.

Plugg, tills DH

Yes, nu är det dags att plugga So för mig, ska plugga fram till klockan nio ungefär, sen se Desperate Housewifes, fan, det gör min dag! Haha. Hörs senare, Puss.

Tisdag



Hejsan bloggen! Nu är jag hos Marina, vi har käkit lunch och snackat om allt och inget. haha.
Snart så börjar ''serbiskan, alltså vi tre går ju på hemspråk, serbiska dårå.
Men ska snart börja gå mot bussen, hihi. Skriver mera när jag kommer hem, typ vid 6 eller något. hare bra! Puss

Tisdag

Godmorgon! Haha.. jag vaknade tio i åtta och trodde att jag hade försovit mig, eller att det var helg, men sen så kom jag på att vi hade sovmorgon.  Haha, knasigt!
Har precis skrivit klart spanskan i mitt häfte nu, (låg på datan först höhö, intresseklubben antecknar(?) )
Nej men nu ska jag fortsätta kolla på vackna med the voice ;) Ska väl gå om ungefär 30 min, så det är luuurre!
Hejdå. Skriver mer när jag kommer hem, eller om jag kan i skolan. Puss

a

Hejsan, ja rubriken stämmer. USH för helvetes träningen gick verkligen åt skogen alltså fyfan! Och fyfan vad jag ska byta lag snart, inom kort!
Ja, mycket klagomål här paha, jaja över till något positivt.. Imorgon så har vi sovmorgon, = yey. Och sen så serbiska, ska börja på det med Emilia och Marina. Ska bli spännande.
Sen så ska jag hem och plugga, och blada in mina tidningar, gud jag orkar inte / kommer inte att ha tid & göra dem imorgon, så det får bli på onsdag istället..slutar ändå typ halv två, om vi inte ska ha musik förstås.
Det var väl allt jag hade o skriva om haha, kom hem för träningen för inte sålänge sen, stod och snackade med Linda ett bra tag också, ska in i dushen nu, men innan så vill jag bara skriva en text om en person som betyder väääldigt mycket för mig.

Alicia heter hon, jag har känt henne många år, första gången vi träffades var på en trädgårdsfest haha bilden här nere faktiskt! Och vi spelade typ super mario hela tiden, sen så fick vi (Jag och min syrra) typ ''reda'' på att hon bodde typ bara några meter ifrån oss haha så vi umgicks mer och mer för varje dag typ, och idag är vi väldigt bra kompisar.. visst, vi hinner inte ses varje dag och sånt, men dem få gångerna vi ses så har vi enormt roligt, och minnen som är oförglömliga, som kommer stanna i mitt hjärta förevigt.
Den här tjejen är äkta, och då menar jag verkligen ÄKTA. HELT ÄKTA! Det finns ingen som kan vara så jävla äkta som hon alltså haha, jag kan verkligen prata om allting med Alicia.
Jag hoppas att hon själv vet hur mycket hon betyder för mig, annars kan hon läsa den här texten, så vet hon. Även fast en text bara är en text, så hoppas jag att du, Alicia någon gång förstår hur värdefull du verkligen är.
Hahaha.. när vi var små så låtsades vi vara ''plastsyrror'' men det känns faktiskt som om du är en syster för mig, du betyder mest för mig, de kan jag lova dig.Allting som vi har gått igenom är helt sjukt, det är mycket grejjer, både dåligt och bra, men du ska veta en sak, att i vått och torrt så kommer jag alltid att stötta dig, du kan räkna med mig, I promise!
Men nu ska jag inte förlänga på dethär, ville bara egentligen få skrivet att Jag älskar min underbara vän, och kommer aldrig ALDRIG att släppa henne. Så fuck you all! paha
Tack för mig! / E




O-taggad!


Hejsan , kom hem från skolan vid tre ungefär , och har bara tittat på one tree hill och pluggat spanska , blev klar med den nu , skulle bara skriva 6 st. meningar, så det var inte så svårt!
men nu ska jag cykla till linda, sen så cyklar vi till träningen som jag är så jävla OTAGGAD till alltså ush, är trött och, det är liksom måndag nej fy! haha. men men, det är bara en och en halvtimme, så det är bara & göra sitt bästa, nej men nu måste jag rusa! have a nice mondaaaay!/E

I Skolan


(Haha, en kanelbulle som jag bakade igår:p)


Hejsan, just nu sitter jag i skolan..har so, vi fick en hemskrivning idag men fick börja på den nu på lektionen, och det är ju bra, har typ inte så mycket tid att göra den hemma direkt, har massa annat + att den ska in på tisdag om en vecka.
Har sen rast i typ två timmar, så jag drar hem då :) Sen så har vi spanska, sen slutar vi! Skönt. Jag tror attvi ska redovisa för typ åttorna i våran skola idag eller imorgon, ush. Haha. Men jag bloggar iallafall mer när jag kommer hem kanske, ha det bra.. nu måste jag fortsätta med hemskrivningen! Puss.

-



Hejsan, dålig uppdatering idag igen men det är ju faktiskt helg så vem fan bryr sig :)
Har bakat kanelbullar idag dårå, dom blev vääldigt goda! Sen så var jag ute och sprang m Love, blev 2 varv och sen gick vi ett tredje varv, så det kändes askönt. Man ångrar aldrig ett träningspass!
Kom ut från dushen för ett tag sen, och har sen dess bara degat framför datorn, och kollat på parlamentet, haha.
Imorgon är det måndag. = Ny vecka, baah.. jag orkar inte! Men vafan
 det är bara två ynka veckor tills lov, gud vad skönt det ska bli.. veeeeerkligen!
Men nu ska jag kolla lite på tv - om jag orkar. Sen sova. Ha det bra. Hoopas ni har haft en trevlig helg, nu är det bara att se fram emot nästa, haha naat. (Blir typ bara plugg då) Jaja, gonatt!

Söndag




Hejsan bloggen! Har inte orkat uppdatera något idag på morgonen, hihi. Men vaknade typ vid halv tolv, wuuhuw. Hoppas jag kan sova inatt :o har bara käkat frukost, och tagit det ovanligt lugnt, haha. Idag så vill jag bara ta det så hävla lugnt som man kan ;) Utan plugg och allt, behöver faktiskt inte plugga, tur.
Men jag hade tänk att baka, höhö.. blev sugen på kanelbullar, så ja de får de bli!
Sen one tree hill, yeey.
Men nu ska jag gå ut och ta lite bilder, det är ju skitfint väder. Hejdå

Bra kväll

Hejsan bloggen, höhl klockan är gnaska mycket, och jag borde faktiskt egentligen sova. Men jag kan berätta lite om min dag först, ja åkte som sagt för att fira kusinerna som hade fyllt år, var mkt trevligt, åt god mat och tårta. Mums!
Kom väl hem vid typ 9 kanske, och bytte om till ''mjukiskläder'' och gick sen & mötte Lovisa tillsammans med Emilia. Och nu har vi kollat klart på The perfect man (för typ en timme sen haha) Ska gå och följa Love nu, skriver mer imorgon. Eller ja, idag, det är ju söndag. Hejdå, sovgott.

Time to go.



Bild från igår, haha ush kolla mitt öga! Jaja.
Men nu ska vi åka, skriver mer ikväll. Hejdå!

Lördag



Jag & lovisa i torsdags, höhö.


Hejsan bloggen, har inte kunnat uppdatera något idag förräns nu eftersom att jag har varit i Farsta med mami, trevlans. Köpte en vit halsduk från Hm, En tröja från Stadium, En bok och lite ljus till mitt rum på.. Åhlens, och sen ett halsband frå typ albrekts guld eller vad det heter haha. Jag brukar aldrig köpa böcker, men känner att ja fan måste börja läsa lite, läser ingenting! Och den här verkade faktiskt bra, så ja. Frågan är bara när jag kommer att ha tid & läsa. Haha!
Nu ska jag röjja rejält här i mitt rum, det ser ut som fråga mig inte vad, haha. Sen åka till stan vid fyra, och fira kusinerna.
Men hörs senare, :) Puss

Idol och naturgodis.





Gokväll bloggen, sitter framför tv:n med mami, och kollar på idol eftersnack höhö, och äter naturgodis & dricker loka. mums! jag är gryyyyymt trött, har varit full rulle idag alltså. Så jävla skönt med helg! Blir inte så mycket plugg i helgen (har typ inga prov/läxor som behövs göras än, förutom att välja en favoritlåt, hmm vilken ska jag ta?:o)
Men nu ska jag fortsätta kolla :) Sen sova, antagligen höhö.Imorgon ska jag & familjen in till stan hos kusinerna för att fira, en av dem har fyllt år. Men skriver mer imorgon, sovgott och ha en bra fredagskväll/natt!

Tack gode gud

Hejsan, idag eller ja den är inte slut men, har varit en stressande dag, slutade so msagt typ vid tre, drog hem snabbt och sen var det bara att åka direkt in till stna till inspelningen av tack gode gud, haha alltså det var grymt kul! stand up-komikern där pratade typ bara ''om'' oss, eller med. Haha, vi bah:´mm.. haha! Nej men det var seriöst asroooligt! tack för en bra kväll lindaaaaa<3
Kom hem för ett tag sen, har precis käkat och nu ska jag iväg och handla lite med pappa, höhö!
Men skriver kanske mera senare om jag hinner, annars får ni ha en fortsatt trevlig fredag :) Min har varit aaaasbra! PUSS

I skolan

Hejsan bloggen , sitterj ust nu i skolan , haha det är full rulle här. Nej men vi kom hem från naturhistoriska riksmuseet för någon timme sen typ, och nu har vi bara livskunskap kvar sen slutar vi. Skönt, äntligen helg liksom.
Måste röjja i mitt rum när jag kommer hem idag, haha letar efter lite grejjer som har varit försvunna ett bra tag!
Aja, jag skriver mer när jag kommer hem :) Börjar om typ 5 min, hejdå!

Snart helg!



Sommarbild från sum08, hääärligt! Tryck på den så blir den liite större, haha!

Hejsan, har inte kunnat blogga någonting alls idag, har vart ganska fullt upp, men dagen började med idrott i östra, vi hade boxning. Så jävla boring! Menmen, vad ska man göra? Sen så hade vi engelska, kollade på film, sen lunch höhö, lax blev det.. asgott!
Sen svenska, kollade på film då också, mest. Sen fick vi träna på no'n i typ 50 min, så det var ju bra! Provet gick hyffsat bra faktiskt. Blir glad om jag blir godkänd, haha. Faktiskt.
Menmen, känns bra nu när det är över. Men iaf, blev klar vid halv fem, då jag och Lovisa drog hem till oss och käkade lite nudlar & drack proviva. Mums! Sen åkte vi till brandsprutan eftersom att vi hade informationsmöte i fotbollen där, hähä. Skitkul att sitta still i typ 1h & 30 min, Nej fyfan! Men nu är jag iaf hemma, (har varit det ett tag men ändå!)
Är så glad att det är fredag imorgon! HELG! Shit, det går så himla fort, och jag klagar inte! Imorgon ska vi till naturhistoriska riksmuseet, så det blir chill.
Men nu ska jag faktiskt... sova! Wihuw, bra va? Tidigt också, med tanke på hur tidigt jag gick upp! Ska typ upp lika tidigt imorgon också, eftersom att jag inte orkar dusha nu ikväll, så får det bli imorgon bitti!
Men skriver mer imorgon, gonatt people!


Torsdag, snart fredag!

Godmorgen, höhö jag är uppe såhär tidigt! Sjukt va? Jag gick upp halv sex egentligen, hihi. Har snart packat gympakläder, och även tränat på no:n OCH käkat frulle! hihi.
Ska gå om typ en och en halvtimme haha, så jag kan ju sega huuur länge jag vill för en gång skull :D
Skriver lite innan jag går :) Ska kolla på vakna med the voice nu snart , ciao !
Och så vill jag säga grattis till sofia och lovisa, mina faaavoriter ! Som fyller femton år idag , GRATTIS! ÄLSKAR ER! <3


,



Nu blir det gonatt för min del, alltså är så sliten som man kan bli. Ska upp kl typ halv sex imorgon, för att fixa grejjer och sånt, packa gympakläder och sånt. Gah, jag orkar inte! Tur att det är torsdag bah ;)
Gonatt. Skriver mer imorgon, när jag vaknar, om jag vaknar. Haha! CIAO

SLUTPLUGGAT, MEN ÄNDÅ ÅNGEST!

Ja, nu har jag verkligen pluggat hela kvällen och hela jävla dagen, jag lovar allt har gått åt till plugg haha, så det känns som om det är slut nu. Jag orkar inte mera no, celler, dna, och allt vad det handlar om!
Haha, vi har en tavla alltså whiteboard tavla och den är helt fullklottrad av noskiten haha.
Ska se på efterlyst nu och bara ta det lugnt, dusha och lägga in låtar till mobilen, haha nej jag har inte hunnit det än. Jaja, imorgon när torsdagen är över så kommer jag kunna andas ut verkligen alltså. HAHA!
Ha en roligare skoldag imorgon än mig, jag kommer dööööööö. HEJDÅ


Onödigt

Hej, tänkte bara skriva ett onödigt litet inlägg haha, nej men ska snart gå till plugget om typ 5 minuter och här sitter jag med te och 1 macka haha, måste nog äta istället för & blogga!
Men slutar vid tre tror jag, så hörs väl antagligen när jag kommer hem, fast då måste jag plugga!
Men jag skriver ikväll, :) Puss

Gonatt!




Gokvääll.. ska sova typ nu, men först borsta tänderna. Såg precis klart på DH, love it.
Imorgon blir det plugg exakt hela dagen, I promise, även fast jag fick en hel del gjort idag oxo.
Träslöjd imorrn på morgonen, fyhelvete. Jaja, bit ihop! Måste upp lite xtra tidigt imorgon för att jag ska ladda ner lite låtar till mobilen. Har inte hunnit det än haha! Jaja, Hörs.
Puss

Ta åt dig.




Tänk dig att vänskap kan få dig att hata en person så jävla mkt, att hata en person som du kallat för din vän, som sprider falska rykten?det enda jag kan säga till dom personerna är, dra åt helvete. jag ställde upp för dig men du gav tillbaka skit. minns den tid det var vi, men jag skiter i!komma tillbaka nu för att visa "äkta vänskap är bättre"? haha en idiot som du borde veta bättre.det jag menar med allt är att du ska hålla käften. se dig omkring, du är ingenting! så visa respekt. att en sån som du skulle sprida falska rykten. jag ska kalla dig för vän? hah men dra åt helvete. du vet att jag gav dig mitt allt och mycket mer. minnerna av dig kommer aldrig få mig att le och det finns fler som ser det som ett jävla fel, så snart har du ingenting kvar att leva för. det är inte så att jag hoppas att du dör men jag hoppas på att du inser vad du gjort. det var falsk vänskap& du gav mig svar på frågan om vem du egentligen var. jag byggde upp ett förtroende för dig! men du tog det som luft, som en liten jävla grej! jag vill berätta för alla vem du är, vilken människa som gav mig besvär, som fick mig att inse att vänskap kan ge hat och kärlek och att det kan gå fel. hur ska jag kunna lita på någon igen? ryktet du spred och jag kallade dig för vän? trodde aldrig så om dig, att du skulle svika mig. och nu vet jag att det finns fler än dig. men nu tar jag allt lättare och skiter dig för jag har mina äkta vänner som känner mig. vad jag än säger och vad jag än gör så stöttar dom mig tills dagen dom dör. för jag ger mina vänner det dom vill ha, det dom saknar. jag lever för er och glöm aldrig det. ni är dom som har hjälpt mig mest och jag tackar er för det. mina vänner, vad som än händer och vad som än vänder så finns jag där.när allting brister ut, även om vänskapen mellan oss skulle ta slut! hitta dig en vän som inte sviker dig, vänskap som får allt att ändra sig. gör inga misstag som du kanske ångrar! utan bara lev bland det förgågna!

Avklarat = Skönt




Hejsan. Kom hem för ett tag sen, äntligen är tidningarna utdelade, rätt dag också haha, känns underbart om jag får säga de själv haaha. Har ju alltid musik på när jag är ute med dem, känns så jävla bra alltså, man får ju motion och det behöver jag alltid haha, men det är en bonus. + ca 1000 kr i månaden, och det här tar typ 1h & 30 min, så det är ju i princip ingenting.
Nu är det plugg som står högst upp på min prioriteringslista, och sen dusha, och sen Desperate Housewifes, yeees!
Så plugg i tre timmar låter väl uuunderbart? ;) Haha, nej men det måste verkligen göras! Så, back to work. Haha, skriver mera ikväll. Hejdå

Tisdag




Godmorgon, idag är jag faktiskt pigg! (å¨ngt konstigt sätt, haha) Blev nästan klar med all bladning, får göra lite mer sen, ;).     Har So nu på morgonen, får skrivningen och ska typ börja med den idag på lektionstid. Hjäälp? Haha, nej men de löser sig nog. Men jag ska inte börja med den förrens typ på fredag, eftersom att vi har no-provet först oc hdet blir bara för mycket då. En sak i taget blire, tyyyp.
Men ska käka upp min frukost nu, sen bege mig till skolan! Skriver mer när jag är klar med tidningarna, vilket blir runt 5. :) Pusshej!

Sista inlägget

Hejsan, yes denna måndagskväll börjar lida mot sitt slutt..= wihuw!
En dag avklarad iaf, skönt som fasiken.
Har dushat och pluggat lite. Känns som om jag e på rätt väg faktiskt, men nu ska jag blada in mina 200 tidningar som väntar imorgon(ÅNGEST IGEN!!!!!) Sen så ska jag äntligen krypa ner i min säng för att sova. Har som sagt sovmorgon, till 09:20 inte en så lång, men det duger! (nat) haaah. Tråkiga inlägg idag, ja vet! men vad förväntar ni er en måndag? haha ush. Gonatt på er. /E

Byta?



Hejsan, kom hem från träningen för ett tag sen, och kan ju skriva att den gick skit, alltså verkligen urdåligt, vi tränade tillsammans med dam, eftersom att vi typ ska slå ihop. Hm. Inga kommentarer.
Nej men, de begär så jävla mycket, fan vi är bara 93or haha (a) Och Damlaget verkar inte vilja att vi ska slås ihop direkt, men men. Man måste gilla läget, right? Funderar faktiskt starkt på att byta lag, känner inte att jag vill fortsätta i skogås längre, det är liksom.. komplicerat. Men vi får se hur det blir med det, jag menar jag vill verkligen inte sluta med fotbollen men bara i Skogås-Trångsund.
Men över till något annat, ska snart hoppa in i dushen.. sen plugga no lite, sen fixa lite låtar som jag ska lägga in på mobilen. Och sen antagligen sova, om det går. Jag oroar mig så jävla mycket över No-skiten. Ush, får verkligen ångest.
Men det är bara att bita ihop, ts. Fuck that shit säger jag bara. Blä, nu låter jag negativ men jag kan faktiskt inte bry mig mindre.
Skriver kanske ett roligare inlägg senare, Hejdå.

Måndag



Hejsan, kom hem från skolan för typ en timme sen, skönt att måndagen är avklarad, nu äre bara träning och plugg som väntar idag! åååh imorgon har vi sovmorgon också, hihi lycka säger jag bara.
Sitter annars och kollar på oth, men det är paus just nu.. och jag läste i aftonbladet att anders eklund får LIVSTID, fan vad bra, det förtjänar han, eller egentligen ska man skjuta han rakt i pannan, visst låter jag hemsk? men om man jämför med allt han har gjort mot alla andra så förtjänar han för i helvete inte att leva överhuvudtaget! det var allt från mig haha. Nej men nu ska jag snart börja byta om, skriver nog mera innan jag går till träningen, Cya/E

RAST!

Hejsan, kom hem för en stund sen, eftersom att vi har tvåtimmars rast och jag bara orkade inte vara kvar i skolan:) Börjar kl 2 igen, har bara spanska kvar sen är måndagen avklarad. = Pjuh!
Haha nej men måndagar går endå så snabbt :) Ska sen hem, träna no.. sen så har jag fotbollsträning!
Men nu ska jag fortsätta äta lunch, Hejdå
, / E

Läggdags.



Gokväll, har plattat mitt hår nu och sett på parlamentet. mkt underhållning, haha!
men tro det eller ej, nu ska jag faktiskt sova:) ny vecka imorgon, bara att kämpa på och längta tills nästa helg, sen en till vecka, sen en till vecka sen äre typ höööstlov!
jaja, gonatt och ha en fortsatt trevlig söndagskväll. C ya/E

One tree hill



Älskaaar tvserien eöver hela mitt hjärta haha! speciellt min älskling Chad.
Ska fortsätta pluggandet, har läst en del sidor och det börjar komma in grejjer i min skalle,haha
så jag är ju på rätt väg iallafall:)Ush, annars är söndagar så jävla trista. En plugg-dag helt enkelt!
och vädret idag var ju inte direkt på topp, seriöst jag höll på att blåsa bort många gånger haha!
Och frös skitmycket också, ush. Så det var riktigt skönt att dusha  vaarmt sen efteråt. Lite friskt luft skadar ju inte, eller hur?Haha.
Nej men nu ska jag fortsätta, sen vid 20:30 tar jag en paus när det är parlamentet, haha tvnörd? Yes.
Hejdå.

Oavgjort!




Hejsan, äntligen hemma från matchen heeerregud vilket jävla väder! rent ut sagt.
Haha, ush. Men det blev iaf oavgjort, 2-2 :) Gick hem sen med Linda, och regnet bara piskade mot våra ansiklten haha fyfan, nu känner man verkligen att det är höst! (bilden har inget med höst att göra haha, en sommarbild från värmland 07')
Ge mig sommar igen? Herregud.
Kom iaf nyss ut från dushen, hade typ det varmaste som gick.. shiitskönt! Har också smörjt in mig med boydlotion, och nu ska jag ta något att käka, är ashungrig! Sen ska jag plugga tills kl 18:00 sen kolla one tree hill <3 Hihi
Skriver iaf mera senare, om jag har tid! Puss.


Går snart

Nu är jag snart redo för att gå, har fixat mig och allt, ska gå om 15 min. Ush jag är nervös haha men det är jag alltid när jag ska spela med dom. Tur att Linda också är med iaf!
Bloggar senare när jag kommer hem:) Puss.

Höstväder





Var ute lite för att ta bilder, blev bara två stycken, det regnar och blåser skitmycket, ush!
Och jag som ska spela match, hm, hur ska det gå? Haha. Tänk om den blir inställd?
Får se.
Gör inte så mycket nu, ska börja byta om till fotbollskläder snart (har inte gjort det än, hähä)
Ska gå hemifrån kl halv tolv för att möta Linda, sen så går vi tillsammans till Vreten.
Men nu ere chill så länge, skriver ett inlägg innan jag går också:)Puss

Söndag



Godmorgon på er, sovit bra? höhö. Det har jag, fast vakande ganska tidigt, 08:30.
Hmmmm.. söndagen kan inte börja bättre, här sitter jag och dricker proviva och cappucino och äter havregrynsgröt. muuums. haha, det är faktiskt gott! (bild tagen från google, men :p)
Ska fortsätta äta, sen börja byta om lite smått. Ciao!

Reserv? Nej tack

Kände bara för att skriva av mig lite innan jag loggar ut.
Har ni känt någon gång att ni är reserver för andra? Typ om nån är sjuk i skolan, så går den andra till en annan som är reserv eller tex om man bråkar med någon?
Ush. sånt äcklar mig. Eller när man verkligen ser på en person hur den verkligen inte vill ha med någon att göra, men varför leker den snäll då? Jag menar, om man inte vill vara vän med någon äre väl fan och säga det och inte låtsas som om inget har hänt.  Låter kanske konstigt, men sannigen är det som jag skriver. Eller typ att man favoriserar en annan kompis framför en till kompis. Sånt är sjukt. Det svider verkligen! Sen går det bra att vara snäll? Nej, sånt köper jag verkligen inte! Nu menar jag inte att alla jag känner är såna, nej verkligen inte. Men exempel uppstår ofta när jag är ''med''. lite krångligt skrivet men ja. Kan inte ta sån skit längre, eller jag kommer inte ta sån skit längre. Är trött på sånt!Jag är inte någon dörrmatta som någon tror, jag har fan också åsikter och känslor så fuck off säger jag bara hah.
Gonatt, punkt slut!


Time to sleep



Yes, det är dags för mig att krypa ner i min säng, hihi. Uppdaterar mer imorgon,
men inte så mycket eftersom då äre plugg som gäller. Kul liv, va?
Den här helgen har verkligen gått snabbt. Fan! Hinner inte göra någonting, inte ett
jävla skit rent ut sagt. Godnatt.



Du valde inte mig, du valde en annan väg, tro inte att du kan få mig att le igen, tiderna med dig blir till minnen,
jag som trodde på dig, fan heller jag kan inte vara en reserv åt dig hela tiden. Tyvärr. Om du bara visste hur jag känner, har du tänk på det någon gång? Som du beter dig, fyfhelvete, du borde skämmas!

Tv kväll = Inget plugg = ÅNGEST!




Hmm, ja så kan man nog skriva haha. har bara bläddrat igenom no boken lite snabbt, men imorgon då jävlar! imorgon efter matchen. då ska det pluggas, haha! Har annars suttit och kollat på stjärnor på is med familjen och Lisa, (Brorsans tjej) och programmet var faktiskt bra, haha :) Lite trevligt sådääääär..
Nu ska jag chiiiiiilla framför datan ett bra tag till, eller ja.. är ganska trött nu så vi får se hur länge det varar haha! Men imorgon är det match dårå. Måste verkligen spela bättre än vad jag gjorde idag. Det här är typ deras viktigaste match i år. Pressad blir man verkligen av att höra det hm. Men tur att Linda också ska spela, slipper jag vara själv. Haha förresten, gullig bild ovanför va? haha, Jag emilia och Linda när vi var små och gick på fotbollsskolan! Jaja..
Men nu ska jag inte oroa mig över det, utan bara ta det lugnt, sen så får pluggandet vänta liite tills imorgon. Puss

Städning, klart!






Yesboox. nu är jag klar med mitt rum, nu är det bara plugg kvar! höhö.
Blev det bra?:) Nu ska jag iaf käka pasta och sallad , ciao! /e

Vafan?

Gud, det känns verkligen som om tiden bara tickar iväg, lördagen e liksom snart slut typ? Förstår inte varför tiden går så snabbt, måste hinna med att plugga, städa rummet.. känns som om det är mkt men jag tror jag klarar det hah..? Men är så hima trött , och jag har ingen lust att sova bort dagen.. ingen mening alls. Fotbollen tar över allt. Och jag älskar fotboll, fan vad lätt det skulle vara om man inte hade några läxor alls.
Har IAF match imorgon som sagt, typ mitt på dagen. Sen är det måndag igen, herreegud..kan någon stanna tiden lite?
Men det är ändå bra att det går snabbt, jag menar snart är det faktiskt höstlov. Längtar som fasiken.
Ska verkligen ta det lugnt då och bara inte plugga någonting alls. Nu har vi mkt läxor och prov på g, så det är bara kämpa och lida! Jag menar, det lönar ju sig till slut - eller?
Hope so. Mja, nu ska jag städa upp i mitt rum, sen baka om jag hinner (kanelbullens dag idag juuuuu!) sen så ska jag göra mysstämning i mitt rum och sedan PLUGGA!
Ja, livet är inte alltid lätt men det är bara kämpa på i med och motgångar!
hur som helst, skriver mera ikväll, ha de bra!



FAN

FAN FAN OCH FAAAAAAN!
Vi förlorade med 5-0, tänk, 5 jävla 0! Fan vad surt alltså. Men det är bara att tagga till nästa match imorgon med Dams a-lag.

Nu ska jag käka. CIAO!


Redo!



Redo för slutspel. Hörs sen, HEJDÅ!

SLUTSPEL!



Godmorgon bloggen! Haha yepp, slutspel idag. Och jag har laddat upp som fan med käk som ni ser, haha!
Skitviktigt att äta bra innan en match.
Blir hämtad om ca 25 minuter, tror jag(?) Så jag hinner se en kvart av Idol iaf, kanske när vi var med(?) Hope so.
Sen så blir det SLUTSPEL. Ska bli så jävla grymt kul. Mitt lag kom ju först i division 3, och dom som vi ska möta kom först i division 2. Så dom är nog inte ås dåliga iaf. Men vi tar dom!
Nu ska jag fixa mig lite till. Skriver ett ''Hejdå'' Inlägg sen haha. Puss!

Gonatt




Nu blir det sängen för mig. Skönt att krypa ner i nybäddade lakan och sova huur jävla länge som helst,
GOD JÄVLA NATT !

ÄLSKADE FREDAG!

Ja, det skulle man nog kunna säga. fasiken vad veckorna går snabbt alltså, bara tre veckor kvar sen äre höstlov! Fan vad kul, värmland med Lovisa och Emilia. Kommer att bli underbart.
Jaja. Soooorry för dålig uppdatering men har inte haft tid idag, slutade klockan tre sen så var jag med Lovisa, och vi delade ut mina 200 tidningar som skulle ut i tisdags höhö. Men nu är det gjort iallfall. Senare gick vi till mossen för att lira lite fotboll, alltid lika trevligt. Sen vid halv tio kom pappa och syrran & hämtade mig, och vi åkte & handlade.
Kom typ precis ut från dushen, och ska ta något att käka. Ska typ göra fruktsallad(om jag orkar!) slutspel imorgon ju! Ska bli grymt kul, och hoppas verkligen att vi vinner alltså :) Sen så blir det NO-Plugg hela lördagen nästan. Men nu är jag vrålhungrig, har inte ätit något idag typ. Men vi hörs, skriver nog innan jag ska lägga mig. Vilket är om typ en timme, eftersom att det är SLUTSPEL imorgon dårå. Haha. Puss


Huvudvärk

                                                                

  Hej. Är jättetrött och har jätteont i huvet idag igen, ush. Känns inte så bra. Men det känns jävligt bra att det är helg imorgon, eller ja, fredag. Är alltid så jävla glad på fredagar haha. Gissa varför. Skoldagen idag gick bra, kändes verkligen kort, men det var ju bara bra. Även fast vi slutade fyra, haha. Har också lite ångest, har inte hunnit gjort tidningarna. Igår var jag ju sjuk, och idag hade jag träning typ direkt efter skolan , men imorgon ska och måste jag göra dem. Hoppas det inte blir klagomål bara. HMMMM. Äsh, har en anledning iaf. haha. Nästa vecka ska jag börja direkt när dom kommer haha.
Åh, har engelska-skit imorgon som jag inte har tränat på så mycket, men det brukar ändå gå hyfsat bra på förhören. Men ska träna lite efter jag har dushat.
Fick reda på nyss att jag vart kallad till slutspelet på lördag, känns bra. Vi ska vinna.
Ska även spela i Dams-A lag på söndag. Läskigt. Sitter annars och kollar på idol, eller kollade. Nu är det en låång paus. Då jag ska dusha och kanske äta något och träna på engelskan. Men är inte ett dugg hungrig.
Jaja, nu orkar jag faktiskt inte sitta här och dega längre. Är så trött! Men uppdaterar som sagt mer imorgon, Hörs. Puss



Träning

Hejsan, sitter just nu och kollar på one tree hill men det är paus nu.
Har träning ikväll , och ska gå till bussen om en halvtimme och har inte bytt om haha men snart så.
Skriver mer ikväll , har faktiskt lite brådis nu. Hör sen! Puss


Torsdag

Godmorgon bloggen! Ska gå till bussen om typ 10 min :) Har ju idrott nu på morgonen , ska försöka vara med så mycket som möjligt trots min hand. Det är mycket bättre nu , skönt .
Sitter just nu och käkar frukost ;) ska fortsätta med det, sen gå till bussen..hörs senare, ciao.

Trött och sliten!

        

Godkväll , nu äntligen gick det att ladda upp bilderna från idol :) 
Första bilden här är på Emilia, Bagge och jag, haha han är störtskön!




Emilia och Jag.




Andreas och jag. HAN ÄR SÅ SNYGG! haha.




Peter och jag. han är skön han också haha.


Det var allt jag hade att visa (: eller finns lite mer,
men jag orkar inte ladda upp dem ikväll. Ska kolla vem som åker ut idol ikväll,
sen blir det soooova! Torsdag imorgon, = Idrott på morgonen. Ska fan bli skönt!
Ska köra fotboll, så det blir toppen. Nu ska jag borsta tänderna, Gonatt!
                

Dush

Nu så har jag fixat i mitt rum, så nu är det mysigt och med nybäddade lakan när man går och lägger sig haha, love it.
Ska snart hoppa in i dushen, men först äta tror jag. Sen blir det next, Idol och Efterlyst och Idol igen. tvnörd igen, i KNOW! haha.
Puss på er!

Idolbilderna

..Går ju självklart inte att ladda upp, VARFÖR(?) vet jag fan inte. USH, blir så jävla irriterrad.
Aja, ska fixa lite i mitt rum om jag orkar, sen ta en dush. Ciao

-

If you only knew
Trouble she's been going through
Could you walk in her shoes
When you ain't got nothing to lose
Say you hope and you pray one day
That you get back what they took away



Sjuk och svag.

Hejsan bloggen. Idag vart det ingen skola för min del, vaknade upp med en jävla huvudvärk och kände mig helt svag. Och frös, även fast jag hade tjocktröja + mjukisbyxor på mig. Konstigt.
Nu känner jag mig nästan likadan, har tagit en tablett, hoppas detblir bättre iaf.
Ska kolla på nya avsnitt av One tree hill som jag ladda ner förut.. och dricka te.
Bloggar senare. Hejdå

RSS 2.0