Hejdå 2008, välkommen 2009!

Hejsan. Ja idag är den ''stora'' dagen wuhuw liksom..hahahaha. Skojja, nej men nyårsafton! Vet inte hur mkt inlägg jag har sett i andras bloggar om nyår hit & dit haha. Yeye, vaknade nyss..åh så härligt att sova ut! Ska iaf börja städa mitt rum lite (det är ju trots allt nyår hehe) även fast jag inte kommer vara hemma. Ska hämta locktång hos Linda, sen bär det av mot marina där nyår ska spenderas. Trevligt! Men det blir senare dock. Måste vakna till lite först. Ha de så bra mina kära läsare, som ni förstår kommer jag inte att blogga idag eller inatt osv osv.. men Gott nytt år! Ses nästa år. hahahahahah.


Nu förstår ni...

Hahahahaha... klockan är halv fem, på morgonen, eller natten eller vad man ska säga. Så nu förstår ni varför jag vaknar så sent! :) Nae, dags att börja sova nu känner jag. Men känner mig så jäklans pigg! Men ska försöka iaf.
Hör senare idag, (haha det är ju liksom tisdag idag) haha hoppas ni fattar. GONATT för min del!

Får nog använda denna till hjälp för att somna! muuuuusic! <3

Måndag.

Hola! Klockan är 20:30, wow. Vaknade vid 2, fan jag kan inte hålla på och sova såhär länge alltså haha, men det är så underbart. Det är bara det att man liksom har sovit bort hela dagen vilket inte känns så bra.. så jag ska försöka vakna tidigare.. lite tidigare. Inte för att det spelar någon roll, jag menar det är ju lov! Man har ingenting att tänka på och det känns verkligen jätteskönt. Bara umgås m. vänner, familj, spela fotboll, osv.
Idag var jag iallafall ute och sprang, det blev två varv. (jag gick lite också hehe). Men nu hade jag tänkt att göra något annat än att sitta här och dega hela kvällen. Nån måtta får de f*n vara! :D Men yeye, bloggar vid 12 ungefär.. om ni e vakna då? :o hahahahaha.
Ha de så bra!


Tired

Är väldans trött just nu, klockan är snart tre och jag känner att jag måste sova nu.. imorgon ska jag förmodligen ut och springa. Ska bli riktigt härligt.
Ja.. har inte så mkt att skriva just nu faktiskt tyvärr.. men jag lovar, ni får roligare inkägg imorgon :) Ha de bra och gonatt på er!

/En trött emelie. :o



du är ingen som jag känner längre.

E.

Kände lite att bloggsuget kom fram nu mot kvällen haha, jag älskar egentligen att blogga på natten typ, när jag har massor att säga till om. Men iallafall,  about today:
har nu köpt nya skor! Reebok Classic blev det. Vita och fina. Haha. Senare mot kvällen så kom Marina, och vi chillade gaaaalet ;) såg på fjorton suger.. och filmen söööög verkligen haha. Rekommenderar alltså inte den :) men vi hade trevligt iallafall som alltid.
Nu ska jag bara koppla av och njuta av denna söndag (som snart blir måndag) hähä.
Förresten så läste jag i aftonbladet idag, en fyraårig flicka dog efter att en TV hade rasat på henne, shit. Hur hemskt är inte det? flickan var liksom fyra år. Ush, rös nästan när jag läste om det alltså. Helt sjukt! Och att man kan dö av skadorna. Nej fy satan.

/ E


Söndag

Hmmm.. anledning till inget skrivande i bloggen är att jag inte har orkat helt enkelt. That's it. Känner ingen vidare ork just nu heller :) Så ja, de får bli när jag orkar :)

Meningslöst..

Klockan är nu 02:28, herregud.. tiden går så snabbt! Jag ska iallafall pallra mig till sängen nu för att sova, guud så skönt. Gäller bara att jag orkar upp imorgon :) Hann iaf med att fixa ännu lite mer i mitt rum, det går långsamt haha men så småningom ska ni få se resultatet..om ni vill.
Nej nu känner jag att mina fingrar inte har någon kraft till att skriva ett ganska så (enligt mig) meningslöst inlägg höhö. CYA. E


BEACH 09, here I come?


Haha ja! Beach 09. Från och med idag, 26/12-08. Ska jag inte äta varken godis, chps, snacks, sötsaker.. you name it! Inte heller dricka läskdrycker, bara vatten och mjölk! Japp. Så är det. Haha kanske låter töntigt, men känner att jag måste bränna lite.. ja.....It's true! Hihi. Ska också ut och springa oftare, nu när jag har en bra iPOD blir det mycket lättare och framför allt roligare. Minst två, kanske tre gånger i veckan kommer jag sticka till mossen och springa 3 varv. Hihi, ni kanske tänker ''Mm. Lätt att skriva, men att göra det då?'' Men jag ska fan klara det. vet ni varför? För att jag är bäst. Hah.
Cya/
E

-

Snälla stanna, kommer stå vid din sida hela ditt liv. Vill säga att du finns i mitt inre och om det slutar här så finns du i minnet. Baby, det finns bara en som jag vill vara med föralltid. Du ger mig lycka och hopp om att livet är bra.
(Hehe, texten var inte riktad till ngn sådär, men den var j*vligt fin.)

Mellandagsrea = KAOS

Haha ja , shiiit va mycket folk det var! men lyckades iaf hitta lite rea grejjer, mineral foundation, ny mascara, (kicks) och en t-shirt på cubus, för mkt bra pris. Man blir så jäklans trött av att gå runt, haha. ''Shoppingrundan'' avslutades med mc donalds!
Iallafall, nu ska jag bara ta det lugnt. Har satt på mig mjukisbyxor och tjocktröja, ska bara ligga i min fotölj, mysa och kolla på The hills, och sweet 16.. kan de bli chilligare? Skulle inte tro de va. Jullovet är verkligen skönt, för man kan liksom koppla av riktigt ordentligt. Vilket jag behöver!
Ha de så bra! :)

/Emelie

You know, I really love this game.


Jag, 18 #

Tio år, tänk. I tio år så har jag spelat fotboll, och jag har inte tröttnat. Jag älskar det fortfarande lika mycket som första dagen på fotbollsskolan, på Brandsprutan. Har alltid haft kämparglöd, jag ska göra mitt bästa på planen. Även fast det kanske inte gå som jag vill, den där dribblingen som jag tränat på kanske inte funkar just då. Men hey, man lär sig av sina misstag.. right? Den där känslan när man får röra en fotboll, dribbla omkring på gräset, och bara vara som man är, vara sig själv. Den känslan, jag lovar den är helt underbar. Helt seriöst, jag lever för bollen. Jag lever för fotbollen. Det här är ingen saga, utan min sanning. Funderar starkt på att välja ett gymnasium, fotboll såklart. Även fast en del tror att jag bara säger att jag bara vill bli ''fotbollsproffs'' men det är liksom det jag vill. Om jag ska tänka mig ett liv utan fotboll, jag vet inget som jag hellre vill.. jag menar, tänk att tjäna pengar på att göra något som man verkligen älskar och brinner för? Helt underbart. En del gånger på planen har jag känt mig värdelös. Tex om jag får kritik.. asså tex: Emelie, det där kunde du gjort bättre! Jag har alltid känt att fan vad dålig jag är. Jag ska fan sluta på fotbollen. Nu blir jag liksom snurrig, varför jag tänker så? Fan det är då jag ska tänka, Ja, jag kunde gjort det bättre och det ska jag F*N göra! Det är då man ska tänka positivt - när det är svårt. Skiter hur jag mår, kommer kämpa ändå! Det handlar också väldigt mycket om stöd från andra, tex om man ska ha en match.. då är man liksom laddad och peppad, men man får liksom en feeling om man har extra stöd, ni kanske inte förstår vad jag skriver, men har en vän som alltid stöttar mig just det här med fotbollen, hon tror på mig. Det vet jag, för hon visar det. Tack. Jag tror på dig också, du kommer bli en bra advokat.
När jag är på gräsplanen.. då känns det verkligen som om jag inte har några bekymmer alls, utan jag kan göra precis vad jag vill. Dribbla hur länge jag vill, kämpa, och ååh det är så underbart med fotboll. Haha om ni bara visste.
OK, nu blev det ett långt inlägg men ville bara få skriva av mig lite. Och f*n vad bra det kändes.
Jag kommer att nå fram, vänta på mig vid målet.

/E.

25/12

Hej! Sov som sagt ut idag, och det var jätteskönt! Vaknade liksom kvart i två ungefär, trevlans. Sen så var vi (familjen dårå) bjudna på fika hos grannen vid tre, så jag kom hem nyss. Det var lite små mysigt sådär! Men nu ska jag bara dusha, kolla på massa bra film på tv, och baka knäck och ischoklad.. hann inte det igår på självaste julafton, så det får bli idag.
Måste också städa mitt rum, ja vi får se hur jag hinner med allt det där.
CYA / emelie




Där fick ni lite bilder från i förrgår också, snäll jag är va? ;)

BED TIME!


Nej nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. Kommer sova som en stock, och jag kommer att sova ut imorgon kan jag säga.. gud så skönt. Ni får ha en fortsatt trevlig natt, hahahahaha. Iaf.. lyckad blev julafton tycker jag :) Tog det liksom lugnt, ingen brådska eller något.. najsigt.
Gonatt!

Jul










Hej! Inget blogg idag heller.. men det är  eller var ju julafton så ni förstår säkert. Vid ett, drog jag till länna m. pappa för att köpa marshaller och gravljus, sen åkte vi till graven för att tända ljus för farmor. Sen var det hem och se Kalle Anka, tradition alltså! dushade, fixade mig också. Sen var det dags för julmaten, muums.. men man blir så himla mätt snabbt tycker jag haha. Men sen gick det vidare till julklapparna, fick nya ipod nano! yeeeey.. gissa om jag blev glad! Sen lite påslakan, fotoram, linne,  choklad, sminkkurs hos make up store sen typ välja smink för 500. osv osv.. najs! Iaf - just nu är jag typ astrött därför ska jag hämta cappucino strax... och bara kolla på film med familjen, om det går någon bra nu. Hope so.. hoppas ni har haft en trevlig julafton! Hörs.

Vad mer..?


Det är jullov, det är julafton idag, det är så jävla nasj. Seriöst vad mer kan man önska sig? Sitter just nu i min fotölj, äter pepparkakor och dricker julmust. Så himla underbart, jag chillar verkligen gaaaaaalet! hahahaahhahahahahah.
Shit, mitt humör är verkligen på topp just nu. Så nu blir det ensam hemma 3!
Merry christmas!

23/12




I've got skills. Hihi, nej men herregud pepparkakshus snacka om att man måste ha tålamod - vilket jag inte har! Det här var det fulaste jag sett.. men jag lägger upp bilden för att få lite julstämning här i bloggen hahahaha.. inget annat.
Naaae.. man kan inte vara bäst på allt!
Ok nu ska jag iaf berätta.. igår så blev alla julklappar iaf köpta, kändes muy bien. Sen så var det hem till Marina direkt efter, där vi åt, skrattade, åt, skrattade, skrattade ännu mer, tog bilder, och kollade på Beck. En toppenkväll alltså, tack för en bra dag/kväll/natt! Vi sov alltså där, sen vid 1 var det dags att dra hem, för att sedan dela ut tidningar, sen var det hem igen och slå in julklappar, fick liiite hjälp av Emilia och Robert.. ha ha naaaaat! Dom sög på att slå in julklappar! (; säger vi.
Iaf, sen började jag med städningen i mitt rum, och har också bakat pepparkakshus. Nu måste jag städa ääännu mera! Ni kan få se bilder när det är klart.. (vilket kan bli inatt!) HAHA. Ha en fortsatt trevlig kväll!



I must stick with you, my baby

Hej, här får ni en liten lista eftersom att jag är uttråkad. Men ska dock alldeles strax ut och dela tidningar.. ska faktiskt bli lite skönt, jag kan behöva fris luft och bra musik just nu. :) Bloggar mer sen om igår osv.. så får ni bilder också. Ha de bra!

Brukar du komma i tid: Nej haha.
Vad hade du i din mun senast: Cappucino
När mår du bra: När jag spelar fotboll
När blev du fotad senast: Igår
Hur känner du dig nu: Lite trött men glad.
Kan du laga mat: Japp
Vad pluggar du: Sista året, grundkolan
Vad tycker du om fötter: Inge vidare
Är du smart: Yepp (hahahahaaha)
Vad har du på dig: Mjukisbyxor och hood tröja.. (ska ut och dela tidningar!)
Är du aktiv i skolan: Ja de tycker jag.
Vad saknar du: Serbien 08 , honom , värmland.
När och varför grät du senast:  Don't remember.
Var det pinsamt att svara på det:
Hade du en bra kväll igår: Japp.
Din favoritdryck på morgonen: Te eller kaffe
Vad ska du göra i sommar: Åka till serbien, vara i värmland i tre veckor, fotbollscup, umgås m. vänner, myycket!
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Vad vill du jobba som: Typ, kanske på dagis eller fotbollsproffs. Haha.
Har du tråkigt just nu: Ja..
Vad gör livet värt att leva: Vänner, fotbollen, familjen, musik - de e väl de.
Vad i livet ångrar du: No idea!
Vad lyssnar du på för musik: Hiphop mest.
Är du bortskämd: Nej. Det tycker jag inte
Är du trött: Japp
Vad gör du imorgon: Firar julafton
Din första
Operation:
-
Första piercingen: I öronen
Bästa vän: Linda Stendahl
Första priset: Vet inte, ngn skiva tror jag.
Första sporten du började på: Fotboll
Första husdjuret: Katt
Första konserten: -
Första kärleken: Vet precis
Favoriter:
Filmer:
 The forgotten,Titanic, finns mkt mer.
Tvprogram: One tree hill, måste fan skynda mig ut om jag ska hinna se det!HAHAHHA..
Sport: Fotboll
Plagg: olika, men mest mjukisarna fan
Skola: Huh?
Bok: I taket lyser stjärnorna
Just nu:
Äter du:
Nepp
Dricker du: Nej
Ska du: UT
Lyssnar du på: Stick with you - PCD
Väntar du på: Inget.
Tittar du på: Dataskrämen?
Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon:
 Ögon
Kramar eller kyssar: Båda
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Svår
Busig eller lydig: Busig


Love this picture.

MKT SKRATT



Hej! Inget vidare blogg idag inte - I know. Men har varit hos Marina hela kvällen, och ska sova där.. skulle bara hem och hämta mina grejjer, så nu bär det av igen.. så inget blogg för min del tyvärr. Men ha en bra måndagkväll. Hörs imorgon!

Godmorgon,

Godmorgon! Denna snöiga måndag.. haha skojja. Tänk om man kunde säga så, fan vad lyxigt. Nej men jag vill verkligen ha snö. Så tråkigt annars.. kommer typ inte kännas som julafton annars? Aja, de e bara o kämpa på.
Gud vad skönt, att bara få sova hur länge man vill.. och att det inte är skola.. naajs.
Har iaf nyss slagit in Marinas julklapp, eftersom vi ska ses senare idag så får hon den (; Men nu ska jag göra en lyxig frukost och kolla på ensam hemma.. älskar dom filmerna!
Hörs.

Dags att sova..

Ja, nu känner jag hur mina ögon börjar slockna sådär.. så sängen väntar på mig!
Ha så jävla bra och sov gott! De ska nämligen jag göra....

<3








Hejsan, nu fick ni lite iblder ifrån söndagen. Jätte trevligt hade vi, som vanligt! Nu är jag skittrött och ska hoppa in i dushen.
Hittade inte så många julklappar idag heller, förutom till min Bästavän. Så hennes är nästan klar nu, wohuw en.. (ok, två med brorsans!)
Imorgon så ska jag hitta mer. Hihi.
Nej men nu äre dushen som sagt. Hörs

Saknar er










jag saknar er så de gör ont...

-

OK, jag hatar rubriker haha därför blev det ett streck haha. Iaf, dagen / kvällen har varit jätte trevlig.. när Alicia kom så drack vi julmust och åt kanellängd och pratade om det senaste haha (; sen så kom Emilia, och vi snackade ännu mer, och tänkte gå på bio men vi orkade inte så vi kollade på en film jag laddat ner, Georgia Rule hette den.. m. Lindsey Lohan, den var faktiskt asbra. Lite seg ibland, men annars bra! Sen ringde vi PC. Haha Alicias förkortning.. och fyfaaaan vad vi garvade! Dog nästan hahaha fan vad skön du är Alicia!
Iaf, imorgon så fortsätter min julklappsrush.. måste hitta något! Jag, syrran och Alicia ska leta som fasen imorgon.. hihi.
Men nu blir det någon BECK film som går på tv, så jag ska vara social m. familjen nu, ciaos!

Alicia jumpiiing. GE MIG SOMMAREN TILLBAKA!

Lördag



Morsning! Denna regniga lördag.. hmm inte så värst kul, vill helst att allt ska vara täckt med snö, jag känner ingen vidare julkänsla. Gör ni?
Jag hade lite tråkigt så tog bild på min snöbollslyktelampa (haha) sen min hylla som jag gjorde på träslöjden som nu kallas fotbollshyllan.. mohahaha. Sen kattunge på sista bilden.
Jahapp.. idag så ska jag iaf träffa Alicia, (var jävligt länge sen sist!) men det blir vid två, tre tror jag, så jag ska snart börja fixa mig lite grann.. annars har det varit en asskön lördagsmorgon. Bara tagit de lugnt..för en gångs skull! :)

Tankar som flyger åt höger & vänster.

Hej. Har nyss varit lite social med mina grannar som var här, dom gick nyss.. åt tårta, och fikade..ganska trevligt sådär.Iaf, det var såklart trevligt att träffa Linda också som jag gjorde förut idag, haha mycket skratt blev det som vanligt, dock hittade vi inga julklappar - eller jo jag hittade en till min brorsa haha, sen köpte Linda en nyårsklänning.. sen hittade vi inget. Jag letade efter brända mandlar för det så ***** gott.. haha jag kände liksom bara lukten av dem, som säkert fanns i mina tankar.. nej jag skojja! Iaf, vi fick ju betygen idag och jag är asnöjd men jag vet att jag kan bättre så nästa år ska ni få se den nya Emelie. Visst så har jag kämpat hyffsat men på ngt ästt så vet jag att jag kan bättre. jag ska prester mer än någonsin. Det är liksom nu det gäller, det sista. Då jävlar blir det till att lägga ett krut! You will see.
Nu hade jag tänkt hoppa in i dushen, sen chilla vid datorn eller bara kolla på en bra film. Laddar ner massor, men dem är ganska sega. Får se hur det blir, kanske blir för trött och sover? Njaaaaaaaa. Här ska sittas uppe! Hihi.

Trion. Love you.

Efterlängtade jullovet!


Hej. Äntligen så är kära jullovet här och det känns förjävla bra helt enkelt!
Dagen började segt, fick nämligen svara på frågor på no:n - fyfan det var inte kul! Hahaha.. menmen nu är jullovet här, gud vad härligt det ska bli. Verkligen.
Iaf, idag så blir det stan och julklappar..har inte hunnit köpa men nu jävlar! Hah. Ska också bli trevligt att träffa min bästaste vän Linda, och umgås. Yeye, ni får ha en trevlig fredag så bloggar jag mer ikväll!

<3


Hej. Inte mycket skrivet idag inte, så kan de bli ibland. Har vart lite överallt idag med mami&papi, själv så köpte jag en fotbollsmatta, en stor en! och sen snöbollslyktlampa..jättegullig är den hiiihi. Städat mitt rum lite snabbt oxo eftersom att vi får grannar som ska komma över imorgon. (hahahahah alicia you know what I mean)
Annars så ska jag, Linda och Emilia handla julklappar imorgon, (skönt & få det gjort! höhö) Ja..julen närmar sig, men känner ni julstämning? Njaaaa, jag är mkt tveksam.
Nu ska jag träna på läxförhöret vi har imorgon (helt sjuuukt, I know. Sista dagen och allt. herregud!)
Gonatt. :)

Volleyboll, inte min grej.. haha!


Hejsan! Sitter just nu i skolan.. kom från östra för en stund sen, haha vi vann två st. mathcer och förlorade två, så vi gick tyvärr inte vidare.
Bättre lycka nästa gång vafan! Haha.
Aja, sitter m. Sofiao ch Emil just nu och nördar oss framför datorerna, svenskan börjar kvart i ett, dock ska vi bara kolla på film så det är najs. :)´Sen har vi no, sen är det slut för idag. Skönt!
Hoppas ni får en trevlig torsdag, tjingeling!

Snart lov


Hej, en söt bild får ni på min kusin här, haha. Sötaste.
Träningen gick galant! Det handlar verkligen mkt om inställning, och kände att min verkligen var på topp idag, och se. Det gick finemang! Roliga övningar var det också, dock gick det snabbt! Hm.
Nu har jag packat i princip allt tills imorgon, så det är ju bra, kan ta en liiiten sovmorgon eftersom vi börjar halv nio. Jag tror jag vaknar kvart i åtta, aaaah så får det bli :) Ni får ha det så bra. Hejdå. & Gonatt!

E




Jag är taggad till tusen inför träningen som börjar klockan sju, fast jag ska åka till lovelisa snart. eller cykla, närmare bestämt. Haha, vi får se hur det går.
Idga ska jag göra mitt bästa, mitt absoluta bästa. För jag vet att jag kan. Ska visa att jag verkligen brinner för det här.
Som jag skrev, är grymt taggad! & det blir bara ännu bättre med musik i öronen innan man ska träna.
Nej men nu ska jag fylla vattenflaskan, och börja dra mig till mossen. Uppdaterar kanske när jag kommer hem, beror på om jag hinner. Ska dusha och se efterlyst. Hihi. Ha en bra onsdagskväll. Hörs!


& Ett tack till min b.vän som ger mig styrka. Love you.

Tired

Hola.
Ni vet, känslan när man är grymt trött och bara vill sova tills nästa dag? Ih, sån känsla har jag just nu. Mina ögonlock kommer nog att slockna vilken sekund som helst.
Iaf.. annars så har skoldagen gått väldigt snabbt, slutade vid halv tåv men har inte orkat blogga riktigt.
Idag blev det också julbord & julmust..yummy! Nu ska jag inte sukta er läsare :)
Senare idag så bär det av till mossen, fotbollsträning. Så jäklans gööööööött! Sen imorgon är det volleyboll turnering i östra med 8-9 or.. very funny! Men vet ni vad jag ska göra nu? Lägga mig och sova fram till klockan fyra. Sen blir det one tree hill! :) Puss

Glädjespridare. Mkt kärlek till dig vännen.


FYF*N

Omg. Igår så läste jag världens sjukaste grejj, barn fick lussa hos pedofiler. JAG MENAR, hur sjukt är inte det? eller är det bara jag som tycker det? Äckelpedofilerna ska fan inte ha 15-17 åriga flickor som lussar för en, dom ska fan ha stryk!
Ush. Så jävla orättvis tycker jag. Går inte att ladda upp bilder just nu, men kan länka till det.  (Alltså om jag är otydlig. De här pedofilerna bodde liksom på något hem, typ fängelse eller något!) Men haaallåå.. dem förjänar inte luciatåg!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3995841.ab
Snacka om att jag blev riktigt arg när jag läste det här, är det något dom inte ska ha så är det väl barn som lussar liksom? Helt sjukt. De förtjänar ingenting. Jag menar, tänk alla barn som de förmodlingen har jgort övergrepp på. Hur f*n ska dom gå vidare i sina liv? Visst, en del kanske är väldigt starka men en del kanske bryter ihop.. och ja. jag vette fan!
Men upprör blev jag iaf, och är. Men men, inget man kan göra åt just nu, utan att vara arg.
Nej nu blir det tv för mig. CYA


Tisdag


Gokväll. Kom hem precis, har delat ut mitt i. Som vanligt. ;) snart så ska jag in i dushen, sen blir det tv:n resten av kvällen det är ju titanic - inte missa. Även fast man har sett den så är det liksom en sån jäkla bra film, som man (eller iaf jag) kan se 100 gånger om. Haha.
Ciao


Godnatt

Godkväll. Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i min säng, plugga till nio ungefär sen ska jag se ett program om Blondinbella., Haha hon har tydligen startat ett eget tv-program, så de ska bli intressant & kolla på.,., i pauserna blir det mer spanska-plugg!
Jag ger mig fan inte alltså, ska ha bra betyg på det där provet., Hihi.,
Gonatt säger jag nu.,
Jobbig dag imorgon!



Utan dig i mitt liv så skulle jag få syrebrist.,

Mys



Hej. Har i princip pluggat sen jag kom hem från skolan, har varit asskönt faktiskt. Alltså det blir mycket lättare om man tex ligger i sängen, har tända ljus och tv:n på lite smått, eller jag tycker det blir lättare att plugga då. En tråkig måndag liksom, blir en mysig. Haha :) Men nu dricker jag varm choklad med lite vispgrädde och pulver på, så jädrans gott!
Har också tända ljus, och ska fortsätta pluggandet efter det här inlägget.
Ja hörrni, nu är det inte långt kvar till jullovet. Taggade?
Som fan att jag är! Ska bli så skönt att sova ut på morgonen för en gång skull, 2,5 vecka ledighet tackar man liksom inte nej till.. haha.
Dock kommer det bli en hel del plugg också, ska försöka läsa böcker (brukar inte gilla att läsa, men det är nyttigt, så det ska jag försöka göra) Även spela fotboll, umgås m. vännerna, fira nyår, julafton.. osv. Längtar!
Så det är bara att kämpa på sista veckan nu alltså..höhö. Är fett taggad! + Att vi har sovmorgon imorrn, hmm.. kan det bli bättre? Svar nej!
Nu väntar spanska boken.
Hörs sen.

Måndag

Hejsan! Sitter just nu i skolan och bloggar lite höhö, har ju rast i två timmar.. men vi börjar nu klockan två. jag och Sofia sitter och diggar till Michael Jackson - Smooth Criminal. Haha, alltså jag älskar den låten. Så jävla skön och bra och Michael är gryyyyym på att dansa!

Men nu ska jag kolla runt lite, (förresten så är spanska provet imorgon! YAY) Hehe. Då hinner jag plugga mer idag, så att ja.
Nu ska jag köra låten igen haha. freak!

Hörs ikväll eller något, hare bra!


KING!

Fortsätt kämpa även vägen tar slut


Sista inlägget för ikväll. Egentligen är jag inte trött, men tänkte bara skriva här lite. Haha,
jag och Lovisa vaknade halv ett! Och jag vet inte hur jag ska kunna sova inatt, men.
Förresten, på galan så sa en tjej en jävligt bra sak.. (handlade liksom att agera och sånt, att man ska tex hjälpas åt om någon/några är fara osv..)
Det löd ungefär såhär: När någon reser sig upp, och tar tag i saken, se till att ha någon bakom.
Inte riktigt så, ´men något i den stilen. F*n vad bra det lät. Verkligen!
Men nu ska jag inte tråka ut er. Nu väntar en ny vecka. Sista veckan innan lovet, gud vad skönt det ska bli. Så jobba på det sista nu.. häähä.
Gonatt

Plugg.


Här får ni en bild på mig som jag är ganska nöjd m. tog den igår :)


Känner att jag inte har skrivit så mycket i helgen, vilket jag hoppades på men har inte haft så mycket tid. Men jaja, nu har jag iaf pluggat spanska ett bra tag och känner att allt har fastnat i min hjärna nu, wuhuw! Så imorgon ska det nog gå bra.
Men annars så har jag också kollat på svenska hjältar, f*n vad dom är duktiga.. det är liksom 12-15 åringar som räddar människor. Helt sjukt bra, man får typ gåshud. Ikväll är det typ ''svenska hjältar-galan'' Ska nog kolla på den lite, och parlamentet.
Känns så bra att vi bara går sista veckan nu, sen så är det 2,5 vecka kvar tills skolan börjar igen .Ska bara njuuuta av julen och nyår. Najs.


:)








Lite bilder från igår, grymt kul hade vi, som vanligt.
Nu ska jag hoppa in i dushen, och göra inpackning och sånt.. sen blir det spanska som gäller all day long.
Ha en bra söndag.

Bloggsugen

Blev jäkligt bloggsugen, vet inte varför men haha, tyvärr så kommer jag inte ha någon tid alls att blogga mer i helgen tror jag.
Eftersom att jag ska fira lucia med lovelisa.. vi gör det varje år det är lucia, sen så ska hon sova över.
Sååååå, ja.
Men det kommer komma massvis med bilder kan jag lova, så ni får en lite bättre uppdatering imorgon. Nu ska jag fixa mig, och även sängarna och även plugga. Om några timmar blir det luciabak! Wohow.
Ha en bra helg.


Rätt så gammal bild. But I still love you.

Lördag.

Har i princip legat i min säng hela morgonen/förmiddagen, och pluggat. Inte världens roligaste, men det har verkligen varit avslappnande.. har gjort det sen tio. Så det känns ändå som att jag kan en del.. ska givetvis träna mer.
Iaf, sitter och lyssnar på en sjukt bra låt just nu. Eller egentligen så kan man inte kalla det en låt, utan det är en svensk rappare som snackar om tex, acceptera varandra som man är, och sånt. Älskar sånna låtar, som kanske får dagens samhälle att tänka till? Att man fan inte är annorlunda bara för att man har en annan hudfärg.. man är liksom inte någon robot då. Eller för att man har turban på huvudet, vad som helst.
Tror att om fler ungdomar skulle lyssna på den låten kanske de skulle tänka till? För första gången jag hörde den låten rös jag verkligen. Brukar inte göra det för låtar, men den här var speciell. Det är liksom grejjer som händer i samhället, hemskt.
För er som undrar, så heter den Tankar. Gjord av Ejremar. Mycket bra låt, och rekomenderas!


Acceptera.
Jag blöder blod kompis..vad blöder du?

Det här med helg....

Yes. Nu är älskade helgen här.. men alltså egentligen, visst det är helg men massa plugg väntar ändå känns det som. Så jag vet inte riktigt vad jag ser fram emot haha, massa plugg eller? För de känns så.. men just den här helgen borde jag plugga. Men ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Vill göra bra ifrån mig på spanska provet. Vi får se hur det går, det är ju på måndag.
Ha de bra.

Fredag

Godmorgon! Klockan är kvart i åtta och jag ska gå till skolan direkt efter det här inlägget :) Idag äre också lucia i skolan, så det ska bli trevligt att kolla på de.. endast för & slippa lektioner! hahahhaah..
Efter skolan så åker jag och Lovisa och gymmar ett tag, men ni får ha en bra fredag., Bloggar mer när jag kommer hem, puss.


<3 Volim te.


Även om det svider, så måste vi ta klivet för att kämpa vidare.
Vet du en sak, vi glömmer dig aldrig, vet du en sak? Du var vår framtid. Vet du en sak? Vi älskar dig. Och kommer alltid sakna dig.
Du dog ung, men flög upp till himlen som en kung. Många tårar har runnit, men för mig kommer du alltid finnas, i mitt hjärta. Oavsett vad som händer, och jag kan svära på att vi kommer att ses igen. Kommer aldrig glömma bort dig. Det finns många fina minnen. Tänker på dig jämt, saknar dig sjukt mycket. Måste va en mardröm, baserad på att sakna.
Att du nu är borta, gör att kärleken blöder. Du kommer alltid finnas i mitt liv, frågar bara sista gången, varför just du?
Kom inte på din begravning, förlåt för allt!
20 år, sen tog en ängel dig tillbaka.
Om du kunde komma ner och ge en värmande kram, ett sista farväl så vi klarar varje dag.
Tänder ett ljus, och låter det va tänt.
Håller mkt inom mig, vill inte verka svag men krossas gång på gång, vill att det ska vara en dröm.
Vi alla tänker på dig, den vackraste ängeln, du var. Försöker le endå, trots att det är svårt med din bortgång. Men du ska veta att jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag älskar dig mest utav allt, min kära kusin/bror, du betyder världen för mig. Jag kommer föralltid att minnas dig, vi ses i himmelen. Volim te.

Varför du?

Stop and stare,

Hej. Kom hem från plugget för ett tag sen.. äntligen är det fredag imorgon asskönt.
Skoldagen gick snabbt,började med idrott & fick veta att jag behåller mitt MVG wohow! Sen hade vi engelska, som känns meningslöst eftersom att vi inte gör något. Sen var det lunch. Svenska i två timmar och 40 minuter. Fick även tillbaks en skrivuppgift som vi gjorde, fick VG på den. Så de vart ju bra. Sista lektionen var no, kändes knäppt, läraren fick typ damp och det var massa konflikter i hela klassrummet.. knaaaaaz.
Alla är väl troligen trötta på skolan, men hallååå håll ut snart är det jul vafan! :)

Nu ska jag plugga matte och no, har två läxförhör imorgon som måste gå bra. Hörs!


-

Ger du mig falskhet så får du fan detsamma. Jag förstår ditt spel som du spelar och playar omkring, så jävla omoget.
Tycker nästan lite synd om dig, haha att jag trodde på dig. Fan ta dig!
Du är precis som alla andra.
Kan inte kalla dig min vän längre.


TACK FÖR MIG.

Godnatt!

Onödigt?

På något sätt så kändes den här dagen ganska onödig, dagens höjdpunkt älskade träningen blev inställd.
Hade cyklat till love, i regn och snö och sedan gått en bit med henne, sen får man veta ''vi får inte igång lyserna'' Vet ni hur det där sved? FYFAN
+ Att när jag delade ut tidningar så hände en läskig grej tyckte jag. Orkar inte skriva här. Hela dagen har varit som en berg och dalbana, knäppt. Livet kan vara surt ibland.
Nu ska jag packa idrottskläder tills imorgon,
sen så blir det efterlyst och vaniljte.

-

Att jag ställer upp för er har jag nästan alltid gjort, att nån ställer upp för mig har ingen annan jävel gjort.
Ska bli personen ni alltid önskat att jag alltid var.


Träning nu, yes

 /E

.

Mina ögon håller på att slockna snart, och jag ska ut m. tidningarna nu, innan det blir för mörkt för hyreshusen är läskiga haha.
Efter det blir det träning, hur f*n ska jag orka med dagen? Visst träning är ju roligt. Får nog ta en tupplur innan träningen.. livet e bra orättvist.
Fan skulle göra allt för lite sömn just nu. AJA. Blir kanske lite roligare inlägg ikväll.

Jaja, ut i regnet med bra musik i öronen så löser det sig! Ha en bra dag.


Gammal bild från fotbollscup! :)

Hemma.

Tjenare! har precis fönat mitt hår nu är det lockigt som satan.
Kom hem från käraste kusinerna för någon timme sen, så jag har varit där hela dagen därför har jag inte bloggat. Trevligt var det! Men tyvärr så hann jag ju inte göra tidningarna idag så får göra dom imorgon istället..joooobbigt Sen träning klockan sju till åtta. Hur ska jag orka? Well se about that.
Nu ska jag näär som helst sova, men ni får en uppdatering imorgon efter träningen, eftersom jag inte kommer skriva på hela dagen heller. Gonatt.

TRÖTT

Är grymt trött - som alltid? Haha., men ska lägga mig i sängen och träna en sista gång på glosorna, sen ska jag sova.. i djup sömn! Gonatt, en dag närmare helgen. Lovely.

<3

Hejsan! Idag så har jag och Lovisa varit och gymmat, grymt kul och kändes verkligen bra efteråt :) Annars har det inte hänt så mkt. Ska till kusinerna imorgon på middag, så de ska bli trevligt.
Annars tycker jag att ALLA läsare kan bli medlem här:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=126920 


I skolan

Hejsan, sitter just nu i skolan och har spanskao m ca 5 minuter, sen slutar jag för dagen. Skönt! Men dagen har ändå gått ganska långsamt känns det som, orkade inte gå hem nu när vi hade så lång rast så jag satt och gjorde krönikan istället, och nu är jag färdig. Wihuw.
Skriver kanske mer sen när jag kommer hem eller ikväll, ciao!

Love you <3


:)


Haha, jag och Alicia på bilden (koppen) Hittade en rolig hemsida hos en bloggare, så jag var tvungen att testa, lite roligt faktiskt.  Nu har iaf jag och mami bakat lussebullar för fullt! Och ska käka det till parlamentet hihi. Mysigt!
Men nu blir det plugg! Ska skriva en krönika om Obama vs Mccain. Höhö. Vi får se hur det går! Ha de bra.

-

Klockan är snart halv fyra, shises vad tiden går snabbt! Jag har iaf varit i Länna med mamma, jag köpte en tröja, en parfym och mascara. lite impulsköp sådär..haha!
Men ska snart hoppa in i dushen och gör ansiktsmask och hårinpackning och såntdär, ni vet som man gör på en söndag. Hihi!
Sen så ska jag hjälpa mamma att baka, höhö. Sen blir det nog plugg! Måste skriva lite mer på min krönika som ska vara inne imorgon,

Ha en bra söndag!


YUMMY

Söndag!

Godmorning! Söndag - inte favoritdagen precis, eller vad säger ni? Haha nej fy.
Ska snart äta risgrynsgröt.. haha fan vad juligt! justja, andra advent idag, gud vad tiden går snabbt. Sen ere bara två veckor kvar till jullovet, hoppas dem veckorna går snabbt.. iiiiiih vad skönt!

Jag blöder blod kompis, vad blöder du?

Fan, alla är lika mycket, alla kommer från samma planet. Folk tror att, bara för att man kmr från annat land, annan hudfärg, annan färg på ögonen, någon turban på huvudet.. fan är man någon slags fucking robot då eller? Vill att folk ska kunna respekta varandra, fan ta varandra som man är.
Bara lite respekt för nån medmänniska. Hjälpa folk att ta sig upp.
Folk säger ''jag hatar min mamma för hon är alkohlist''.
Man hatar inte sin familj, ta med er det. Man hatar det dom gör, inte personen. Deras missbruk.


SÅ MYCKET SKRATT - på en kväll

Haha, hej! Snacka om att jag ahr haft grymt kul. Tillsammans med min bästavän idag, haha okej, vi har typ skrattat var fjärde minut om inte mer! Dock är jag aaalldeles för trött för att berätta nu, men här får ni lite bilder ifrån kvällen!





Idol.

Haha, denna ''hysterin'' eller vad man ska kalla det, tex förra veckan när Johan åkte ut, haha hur f*n kan man svimma/gråta för en idol? Är inte det lite att ta i, eller e de bara jag som tycker så...?
Nej men ärligt, dom har typ sett han 5 gånger, och grinar för en minderårig kille? Haha, lite patetiskt kanske men, och igår när Robin åkte var det ju också folk som grinade, men ja.. de är väl bra att dom släpper ut sina känslor? (:
Jag minns förr förra året tror jag det var, när Johan Larsson var med, haha jag älskade han! (Dock grinade jag INTE när han åkte ut :p) Tyckte bara de vart lite synd. Fan, vad hände med han egentligen? Haha. Glömmer aldrig när Johan Larsson och Erik Segerstedt knackade på klassrummet när min klass hade musik, vi bah åhh det är säkert rektorn eller någon lärare..så kommer dom in där & bah: Tjena!
Haha, snacka om att mitt hjärta stannade. Alltså det var otroligt kul, ett minne för livet helt enkelt. :)

Okej, jag ser inte riktigt klok ut på bilderna men vafan, dehär var två-tre år sen :)
(Haha, tack Sofia för att du tog kort, annars vet jag inte vad jag skulle gjort! (: )

(:


Härlig sommarbild..haha älskar den.

:)

Godmorgon. Det är sjukt, jag gick upp vid åtta, skulle gå på toa. Sen la jag mig ner i sängen för att somna om men det kan jag ju inte, såååklart.. en lördag liksom, fan vad deppigt haha men sånt är livet. Så istället stter jag och datanördar mig!
Igår så var jag i farsta som sagt med syrran, köpte nya jeans, skitsnygga tycker jag! Sen lite andra småsaker. Marina kom också dit, trevlans :) Så vi satt och käka och snacka lite på donken, sen åkte vi till länna & köpte godis och julmust. MYS
Ska ev. till farsta idag också, eftersom jag ska köpa ett par örhängen som jag såg igår, sjuuuukt fina. Så dom måste jag ha haha.
Sen så är det fys som gäller... taggad? njaaa.

Jaja,j men nu ska jag kolla på en iflm på datorn som jag laddade ner igår.. men var för trött för & kolla på den igår.
Ha de bra!



Friday

Tack gode gud att det är fredag alltså :-) Skönt.
Dagen gick snabbt, och uppspelet.. mja, gick sådär Tappade bort mig en gång men kom snabbt in igen så det var ju bra. Annars har det inte hänt något speciellt, har gått snabbt allting faktiskt.
Men nu ska jag platta mitt hår, sen åka till farsta med syrran och köpa nya jeans och mascara tror jag, får se om de blir något mer. Annars blir det en chilldag idag, är supertrött, och ska bara mysa framför idol.. med julmust och lussebullar.Hähä. Städa mitt rum måste jag oxo göra! Ja. Så får de bli, men nu väntar plattången. Ni får ha de bra.

Ha en trevlig fredag alla läsare! (:


Skolan

-


Dagens humör:
glad men trött just nu
Dagens klädsel: jeans och tröj/tshirt.
Dagens köp: julmust & tuggummi (:
Dagens borde: sova just nu.
Dagens godaste: julmusten..
Dagens vill ha: lööön.. måste köpa julklappar juu :D
Dagens längtan: sängen haha
Dagens person: sofia! alltid roligt m. dig vännen <3 LOVE YOU
Dagens roligaste: idrotten.


Nu ska jag i vilket fall som helst sova. Och ngn städning blev det inte ;p orkade inte.
Iaf.. just nu är jag fan lite nervös inför imorgon..uppspelet. Men jag hoppas och hoppas att det går bra.
Nej, dags att sova. Gonatt.. ha det bra.
Fredag imorgon.
YES


YAY

Är klar med alla läxor nu, very good. Så jag ska ta en lång och skön dush, sen börja städa i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag!
Här får ni lite bilder från idag!







Fan, vi ser ut att vara värsta mobbade, men vafan alla bjöd på sig själva. Haha! 9B <3
Och skolan var gansak död idag, så vi passade på..haha! Peace

Torsdag, SNART FREDAG!

Hejsan! Dagen började med badminton i rackethallen..grymt roligt faktiskt. Lena sa att jag jobbade jättebra och att betygen såg jättebra ut, hihi hoppas jag behåller mitt MVG. Fan vad jag kände för att skryta där alltså!
Men jaja, sen hade vi engelska.. vilket inte är så seriöst? Eller ingen gör typ något men..
Sen hade vi lunch, blev någon äcklig soppa så jag tog sallad ist.ANTECKNA!
Sen var det svenska, och no.. boooring, fast snabbt gick det. Jag och Sofia gick till musiksalen, och lånade förrådet för att träna på uppspelet imorgon, det gick asbra, hoppas bara att de går bra imorgon! :)
Men nu ska jag göra klart hemkunskapen..nån MVG fråga, sen ska jag skicka labrapporterna till Mats. Så, uppdatering blir seeeeenare. HA DE BRA

Haha, jag och min tvillingsyster. GAMMAL BILD, och jag ser HEMSK ut. Men jag bjuder

:)

Hej. Träningen gick asbra alltså! Verkligen skönt att börja igen, kände inte av förkyldningen något alls. Så de var ju bra!
Efteråt så fick jag ett pris av dams tränare, varför vet jag inte men haha, antagligen för att jag hade varit med dem och spelat bra.. förra säsongen, hihi.
Sen så gick jag till Love, sen skjusade hon hem mig. TACK! <3
Men nu ska jag se på efterlyst och äta pastasallad! Ha de bra

F*N VAD FEGT!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3913022.ab

Fan vad ARG jag blev när jag läste den här artikeln, en 22-årig man våldtog en BLIND kvinna. FAN VAD FEGT SÄGER JAG BARA, SERIÖST. och det är fan lika fegt att ens våldta någon kvinna, som kanske inte kan försvara sig själv. Snacka om att jag blev upprörd alltså, hur feg får man vara? Hoppas han får ett långt fängelsestraff. Idioter är dom allihop!
TACK FÖR MIG

Onsdag

Hejsan! Onsdag idag..heerregud! Dagen började med träslöjd, fick även veta betyget..VG, yay! Sen så hade vi hemkunskap, bakade lussebullar, haha jag och matte ägde!
Fick även reda på vad vi fick på proven.. hihi jag fick starkt VG, så de va ju bra.. hade vela tha MVG, men jag får det om jag gör en fråga, vilket jag ska göra imorgon tror jag. Eller idag.
Jaja, sen så hade vi svenska, fick oxå tillbaks proven, fick VG- där, så de va ju nice.
Sen hade vi lunch, lax blev det men jag var inte så hungrig! Sen så vare bara ämnesfördjupning kvar..dagen gick verkligen assnabbt, så det var skönt.
Ikväll är det träning!´Förresten så är jag fortf lite förkyld, men  de ska nog gå bra ändå.,
Och på fredag har vi uppspel på musiken! (Min grupp har Eminem-Loose Yourself) Och jag spelar trummor! Heeerregud.. hoppas att det går bra. Tänkte träna lite på den nu faktiskt haha, eftersom att Emilia och Lovisa är i Emilias rum och tränar på deras låt, kan jag träna på Eminem. Häähä. Smart,va?
Ha en bra onsdag, alla läsare! Skriver anatagligen ikväll. Ciao

Helg?snälla...

Skulle verkligen behöva det just nu! Är så jääävla trött..somnar såfort jag ligger ner eller sitter! Men det e bara & kämpa på..bara tre dagar kvar!
Förrsten så kollar jag på DH och äter pepparkakor..najsigt värre.
Därmed säger jag också godnatt! :)

Trött

Har varit trött hela dagen lång! Och har inte hunnit med något idag, ska bara dra till bussen snart för att åka till serbiskan med Marina, sen är det tidningarna som gäller.. Hm, dagens höjdpunkt blir Desperate Housewifes ikväll.YES
Den här skoldagen gick verkligen segt alltså.

Men iallafall.. jag har verkligen tröttnat på regn! F*n jag vill ha snö, faktiskt.. eller helst av allt sommar, men vafan nu när det är vinter ska det komma snö juuuu. Hoppas det kommer på julafton då, om inte före.
Nej nu ska jag inte tråka ut er. Ciao./E


Inte så bra bilder!(Från spelningen!) Men första är Danish och Puttiz. Sen andra är AMC och linneanord.
GRYMMA

Skola

Nu väntar skolan. Sitter här med tandborsten i munnen, och ska gå om typ fem minuter, men ni får fler inlägg lite senare idag. Ha en bra tisdag!

Åh.

JAG ORKAR INTE. är grymt trött, och blir inte piggare utav att jag ska dela ut 200 tidningar imorgon + serbiskan. Fan, varför ska det vara tisdag för? vill ha fredag! Förresten så hann jag inte dusha, för nu ska jag sova.. behöver verkligen sömn. Så jag får dusha imorgon bitti istället, som tur är har vi sovmorgon. Nej men nu ska jag sluta babbla och har bara en sak att säga, sov gott!


Jag med no-boken över huvudet.. = trött på skolan! Hejdå

Fryser

En lista får ni här!
Exakt ålder? 15 år. 16 i Januari.
Var bor du? Trångsund
Bor tillsammans med? Mamma, pappa, Emilia(syster), Emil(bror)
Husdjur? Yes.
Färg på hus? Ehm, vet inte hur jag ska skriva. :)
När är du född? 22 Jan 1993
Klass? 9b
Något jobb? Delar ut mitt i huddinge på tisdagar.
När ska du sova ikväll? Hm, vid tio nångång
Duschat idag? Nej, ska göra det efter listan. Haha
Kramat någon idag? Ja
Dagens klädsel? Mjukisbyxor och t-shirt, + tröja.
Dagens smink? Foundation och mascara.
Har du många vänner? Ja. Tillräckligt.
Hur många har varit otrogna mot dig? Ingen
Har du flick/pojkvän? Nej.
Vem pratade du med i telefon senast? Lovisa.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Orkar inte gå och kolla.

FAVORIT:
Film? Har ingen
Låt? Den vackraste fågeln-Lizen
Ämne i skolan? Idrott!
Årstid? Sommar
Mat? Tacos
Dryck? Coca cola light eller proviva.

SENASTE:
Gången du grät? Längesen.
Gången du var i Göteborg? Oddebollen 08.
Gången du var i Sthlm? Varje dag

ANTINGEN ELLER:

Svart eller vitt?  Svart, eller nej jag vet inte.
Hund eller katt? Katt
Lunarstom, helgon eller Playahead? Facebook
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Choklad eller lakrits? Båda.
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Coca cola eller fanta? Coca cola LIGHT.
Älska eller älskas? Båda såklart

ANTAL:

Glassar du ätit på en dag? För mång
Personer du saknat: Honom just nu.

VEM:

Ska du träffa imorgon? För många.
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Mig själv

VAD:

Gör dig glad? Fotboll.
Vad vill du helst göra nu? Dricka vatten, hahahahaahaha.
Önskar du att du slapp göra? Tänka på skit saker
Längtar du till? Sommaren
Tycker du om dina betyg? Helt okej.
Är det bästa som har hänt dig? Mina vänner
Hur mycket är klockan?19:12



Nej men nu ska jag ta och dusha, sen så ska jag göra serbiskan. Eller jag gör den först! Höhö. Ha det bra.

Älsakr du mig, saknar du mig? Bevisa det då, för jag älskar ju dig.

Okej, rubriken har inget med inlägget att göra. :)
Men iallafall, dagen började med Matte i 50 minuter, hatar matte ush.. Sen bild, hatar det också haha :p Sen så var det So, sen har vi ju som sagt två timmar rast innan spanskan börjar, men för en halvtimme sen ungefär ringer min Bästavän och säger att vi inte har någon spanska, sen får jag även sms om att det inte är någon. WIHOW...LYCKA!
vi har alltså slutat för dagen..YEEEEEES

Ska iväg och hjälpa pappa att ta upp båten senare, sen så ska jag röjja litegrann i mitt rum, sen eventuellt följa med och gymma med Lovisa, om jag orkar dvs. :) Ha en bra måndag! (måndagar blir aldrig bra, menmen!)

Stolt över dig. Jag älskar dig. Andra halva, du är allt!

RSS 2.0