NY BLOGG!

Nu så, har jag en ny blogg.
Ni som är intresserade utav att läsa den, det är bara fråga på Facebook eller något annat sätt. Kanske ge en kommentar!
Ger dock bara ut till dem närmaste, typ!  får se. :) Hejdå

Lösenord.

Hej. Jag har bestämt att jag ska sätta lösenord på min blogg. Känns som att fel personer läser den, och inte har en aning vad jag egentligen vill få fram med mina in lägg och vem jag är. Osv, men de närmaste och de som jag känner kommer självklart få lösenordet, och det är inte er jag menar i detta inlägg.
Alltid lite läskigt när man har en blogg, man vet aldrig vilka som läser den så därför ska jag sätta lösen.
Ni andra som brukar läsa, sorry. Kanske ger ut lösenord på Facebook om ni frågar. (Emelie Haglund) eller på playahead (e-haglund)
Ha det bra tills dess..(ska egentligen skapa en ny blogg ist för att ha lösenord!


Ta mig som jag är, eller ta mig inte alls.

You know I love you.


Du vet att jag älskar dig L.Stendahl, vi ska klara det här tillsammans.
Vi ska kämpa. Du är allt, jag älskar dig.



Äntligen hemma från fysträningen. Tyckte det var grymt jobbigt, men jag klarade det. Go me!
Har precis duschat och ska torka håret nu, kanske platta. Jaja, hörs imorgon.. orkar inte blogga mer här idag :) Puss

2/3

Hola. Nu var måndagen avklarad, skoldagen iaf..
så jäkla skönt! Trodde faktiskt jag skulle vara mycket tröttare, men dagen gick snabbt och det var kul att se alla.
Fick förresten MVG på en spanska grej som vi gjorde nu på slutet, haha det var inte så svårt att få det, men jag kirrade det!
Nu ska jag kolla på tv och bara vila tills träningen. Skriver mer ikväll. C  ya!


Snyggingarna själva.. haaaaaaahaha.

Rast.

Goddagens. Har just nu rast till klockan ett ,så jag orkade inte vara kvar i skolan och vänta i två timmar tills So:n ska börja, så jag väntar här hemma istället.
Idag slutar i halv fyra..jobbigt! Ska hem direkt efter och läsa svenska boken, senare ikväll är det fysträning också. Yay.
Hur f*n ska det gå, med min träningsvärk i magen, rumpan och benen? Eush. Får helt enkelt springa bort det. Nä nu ska jag äta lunch!

Ha en rolig måndag,
även fast jag hatar måndagar.

1/3.

Godkväll. Klockan är strax halv tio, och jag kollar på Beck. (paus nu!) Har hunnit läsa ganska mycket ur boken, så det känns bra. Lite tråkigt bara att lovet har gått så snabbt, höhö men snart ere påsklov så det spelar inte så stor roll egentligen.. jag är ganska laddad och utvilad för att prestera bra ifrån mig. Ska göra mitt bästa. Bara några månader kvar nu, sen är det gymnasium som gäller. Scaaaary.

Godnatt.


Träningsvärk


Är helt slut.

Imorsen när jag gick upp hade jag fetaste träningsvärken i magen, och i benen.. men iaf, matchen gick dåååligt haha vi förlorade med...*trumvirvel* 9-1. Fast dom spelar i division 2, och vi i 5. Så skillnad var det ju, jaja. Inget att deppa över. Har nyss käkat pasta och en banan, yummy. Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa ut boken. C'ya later!


I'm so..

READY :)


Hörs ikväll.




Söndag.

Hatdagen! Haha. Bara för att det är skola imorgon, baaah. Men morgonen började bra, jag ställde alarm kl. halv tio, för att jag ska kunna sova bra inatt.

Iaf, har ju inte uppdaterat sen i fredags, men då åkte vi till stan och käkade på en skitgod pizzeria, men pizzorna var huuuuuur stora som helst! Åt inte halva och lite till, men det som jag åt vad väldigt gott. Sen körde vi vidare till Gunnarssons, mmm.. dom har så jäkla goda maränger där! Käkade alltid det där när jag&syrran var små, och semlor. Hihi. Så det var mycket trevligt. Sen eftersom vi var så nära Alicia, skjussade de mig. Där chillade vi mest och pratade, träffa hennes lillebrorsor.. så jäkla söööööööta! Iaf, sen gick vi på bio och såg ''Borta bäst, hemma värst'' Den var väldigt bra och rolig! Sen åkte vi hem hit till Trånkan, Alicia sov över. och vid två skulle jag på träning och Alicia åkte också hem. Tränade tills klockan fyra, och fan vad rolig träning! Gick asbra. Veeery good.
När jag kom hem var Linda här, suuuprise! Det var skitskönt & roligt att få träffa henne igen! Emilia och hon hade bestämt att vi skulle på bio. (Yeeey, två dagar i sträck!) Haha nej men det gjorde ingenting, för den var asbra men läskig. Fredag den trettonde såg vi! Var väl hemma runt halv tre, så jag orkade inte blogga.
IDAG så har jag match! Ska bli underdunderbart. aaah, PLUS att solen skiner..LIFE IS GOOD! Vi ska spela i vitt.. snyyyyyyggt!
Jaja, nu ska jag ladda som f*n sen ta bussen till sprutan där vi ska samlas. Skriver ett inlägg innan jag drar! Men innan jag avslutar ska ni få lie bilder ifrån helgen. Enjoy!


Störstaste pizzan yaaaaaaaaaaao. Men har sett större.




Twinsistah' enjoy's.



HAHAHAHAHA ''LINA''.





:)




Lindilarius<3



Egoist, javisst! (;




Emelie.

RSS 2.0